Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım boğazına vikis şurup yazmayla dolamayı deneyebilirsin biraz yumuşatırKızlar nasıl gidiyorrr ben nezle oldum öksürük de var öksürüğü ne keser acaba ya ateşim boğaz ağrım falan yok şükür ama öksürük korkutuyor beni
Tamam canım deneyeyim onuda bı, öksürük zarar vermez dimi ya vermez deniyor ama insan korkuyoCanım boğazına vikis şurup yazmayla dolamayı deneyebilirsin biraz yumuşatır
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın bende enfeksiyon geçirdiğimde sıcak süt pekmez karıştırıp içiyordum sıcak su içiyordum genelde yumuşatsın boğazımı diye en son geçmeyince doktor antibiyotik ile engellemişti geçmezse bir doktora görün mutlakaKızlar nasıl gidiyorrr ben nezle oldum öksürük de var öksürüğü ne keser acaba ya ateşim boğaz ağrım falan yok şükür ama öksürük korkutuyor beni
Tamam canım Perşembe randevum var inşallah ozamana geçerÇok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın bende enfeksiyon geçirdiğimde sıcak süt pekmez karıştırıp içiyordum sıcak su içiyordum genelde yumuşatsın boğazımı diye en son geçmeyince doktor antibiyotik ile engellemişti geçmezse bir doktora görün mutlaka
Geçmiş olsun canım bende grip oldum burun akıntısı halsizlik boğaz ağrısı pastil ve parol kullandım bugün biraz daha iyiyim çok şükürKızlar nasıl gidiyorrr ben nezle oldum öksürük de var öksürüğü ne keser acaba ya ateşim boğaz ağrım falan yok şükür ama öksürük korkutuyor beni
Canım senin cinsiyetler belli oldu mı bebiklerinAmin canım inşallah 5.gün iki tane embriyo transfer olmuştu İkiside tuttu çok şükür şu an 16+2 deyiz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Belli canım 11 ekim benim 21. HaftadaDetaylı ultrasona ne zaman gireceksiniz kızlar belli mi ?
11 Kasım mı canım :) ayy çok heyecanlı yarın kontrol günüm bende soracağım ne zaman diyeBelli canım 11 ekim benim 21. Haftada
Oldu canım İkiside erkekCanım senin cinsiyetler belli oldu mı bebiklerin
Oy maşallah bebişlereOldu canım İkiside erkek
Birşey olmaz Allah'ın izniyle şuan bende hafiften gribe doğru yol alıyorum çayanlimonn sıkıp içiyorum şuan daTamam canım deneyeyim onuda bı, öksürük zarar vermez dimi ya vermez deniyor ama insan korkuyo
Geçmiş olsun canım bu ara herkes hasta aman dikkat hemencecik atlatınBirşey olmaz Allah'ın izniyle şuan bende hafiften gribe doğru yol alıyorum çayanlimonn sıkıp içiyorum şuan da
Ayy evet kasım yaa11 Kasım mı canım :) ayy çok heyecanlı yarın kontrol günüm bende soracağım ne zaman diye
Çok geçmiş olsun canım sanada Acil şifalar hepimizeBirşey olmaz Allah'ın izniyle şuan bende hafiften gribe doğru yol alıyorum çayanlimonn sıkıp içiyorum şuan da
22. Hafta demişti bana daha önce Kasım 21 e falan denk geliyor bir dahaki randevuda tam tarih verir heraldeDetaylı ultrasona ne zaman gireceksiniz kızlar belli mi ?
Benim 16+2 böyle tekme gibi değilde sabit yatınca sanki alttan bişey gıdıklıyo kimildiyo gibi oluyor ama omu bilmiyorum tabiKızlar bir şey sorucam 17+2 ama daha hareketini hissetmedim . Siz hissettiniz mi ?