2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

20+4 falan oluyor benim detaylı ultrason sizlerin kaçıncı haftaya denk geliyor

Kızlar ben sağ kasıkta ara ara sancım oluyor bacağıma vuruyor . Sizde de var mı hiç ara ara sancılar

Kızlar bu ne demek acaba 2 kimyasal ım var

Eklentiler

• IMG_6661.png
    128,8 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar hepinize merhaba, umarım hepinizin gebeliği keyifli geçiyordur. İkili ve üçlü taramamı yaptırdım üçlünün sonucu bekliyorum. İkili taramamda değerlerim güzel çıkmıştı. Size sormak istediğim ikili ve üçlü temiz çıktığında yinede dörtlü taramada risk var mıdır? Kafama bu takıldı bu sabah, dörtlü tarama diğerlerinden daha mı farklı tam anlayamadım açıkçası? Yoksa ikili ve üçlü taramada çıkmadıysa dörtlüde de bişey çıkmaz mı?

Kızlar doktor bebeğinizin gramini söyledi mi sizlere
17. Hafta da en son söyledi canım biri 276 gr diğeri 216 gr demişti ama boy söylemedi baş göbek çevrelerini ölçtü verdiği kağıtlarda yazıyor haftasıyla uyumlu sorun değil dedi. Bir de ben arada kanamalarım oluyor oksaprdan kaynaklı detaylıyı 7 kasımdan önceye çekecek şuan 18 haftayım tahminim en erken 19 haftaya çeker kan akışlarında kalplerinde sorun yoksa tüm kan sulandırıcıları kesecekmiş siz kan sulandırıcı kullanıyor musunuz

İnşallah bişey çıkmaz canım Coraspin 100 ve Oksapar 4000 2 tane kullanıyorum bende

Canım ben kullandığım tüm ilaçları bıraktım sadece kan ilacı ve bulantı ilacı içiyorum

Ayrıca brnimfe kanamam olmuştu doktorum oksapari direkt bıraktırdı bana canım bir daha hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…