Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 13-15 Kasım arası yaptır dedi
Benim ara ara bel ağrım başladı canım. Bacağa vuruyorsa magnezyum desteği alabilirsiniz doktorunuza danışınKızlar ben sağ kasıkta ara ara sancım oluyor bacağıma vuruyor . Sizde de var mı hiç ara ara sancılar
21+3 e denk geliyor galiba canım benimki 17+4 haftayiz bugün20+4 falan oluyor benim detaylı ultrason sizlerin kaçıncı haftaya denk geliyor
Benim 21+0 oluyor canım şuan 18+0 haftadayım20+4 falan oluyor benim detaylı ultrason sizlerin kaçıncı haftaya denk geliyor
Oluyor kasık ve bel ağrılarım canım iğne batması gibiKızlar ben sağ kasıkta ara ara sancım oluyor bacağıma vuruyor . Sizde de var mı hiç ara ara sancılar
Benim daha öncede söylemişti bugün kesin dedi artık KızCinsiyetiniz belli oldu mu benimki dün belli oldu daha %90 erkek dedi
Tamam canımBenim 21+0 oluyor canım şuan 18+0 haftadayım
özeldeki doktorum söylemişti devlettekiler pek bişey dediği yok açıkçası.Kızlar doktor bebeğinizin gramini söyledi mi sizlere
16 haftada gitmiştim canım söylemişti bana 150 gr İkiside 15-16 cm boyları demiştiKızlar doktor bebeğinizin gramini söyledi mi sizlere
17. Hafta da en son söyledi canım biri 276 gr diğeri 216 gr demişti ama boy söylemedi baş göbek çevrelerini ölçtü verdiği kağıtlarda yazıyor haftasıyla uyumlu sorun değil dedi. Bir de ben arada kanamalarım oluyor oksaprdan kaynaklı detaylıyı 7 kasımdan önceye çekecek şuan 18 haftayım tahminim en erken 19 haftaya çeker kan akışlarında kalplerinde sorun yoksa tüm kan sulandırıcıları kesecekmiş siz kan sulandırıcı kullanıyor musunuzKızlar doktor bebeğinizin gramini söyledi mi sizlere
İnşallah bişey çıkmaz canım Coraspin 100 ve Oksapar 4000 2 tane kullanıyorum bende17. Hafta da en son söyledi canım biri 276 gr diğeri 216 gr demişti ama boy söylemedi baş göbek çevrelerini ölçtü verdiği kağıtlarda yazıyor haftasıyla uyumlu sorun değil dedi. Bir de ben arada kanamalarım oluyor oksaprdan kaynaklı detaylıyı 7 kasımdan önceye çekecek şuan 18 haftayım tahminim en erken 19 haftaya çeker kan akışlarında kalplerinde sorun yoksa tüm kan sulandırıcıları kesecekmiş siz kan sulandırıcı kullanıyor musunuz
Hiç kanama geçirmedin o zaman sen canım demiİnşallah bişey çıkmaz canım Coraspin 100 ve Oksapar 4000 2 tane kullanıyorum bende
Bende 17 haftada 190 gr dedi canım16 haftada gitmiştim canım söylemişti bana 150 gr İkiside 15-16 cm boyları demişti
Canım ben kullandığım tüm ilaçları bıraktım sadece kan ilacı ve bulantı ilacı içiyorum17. Hafta da en son söyledi canım biri 276 gr diğeri 216 gr demişti ama boy söylemedi baş göbek çevrelerini ölçtü verdiği kağıtlarda yazıyor haftasıyla uyumlu sorun değil dedi. Bir de ben arada kanamalarım oluyor oksaprdan kaynaklı detaylıyı 7 kasımdan önceye çekecek şuan 18 haftayım tahminim en erken 19 haftaya çeker kan akışlarında kalplerinde sorun yoksa tüm kan sulandırıcıları kesecekmiş siz kan sulandırıcı kullanıyor musunuz
Ayrıca brnimfe kanamam olmuştu doktorum oksapari direkt bıraktırdı bana canım bir daha hiç kullanmadım17. Hafta da en son söyledi canım biri 276 gr diğeri 216 gr demişti ama boy söylemedi baş göbek çevrelerini ölçtü verdiği kağıtlarda yazıyor haftasıyla uyumlu sorun değil dedi. Bir de ben arada kanamalarım oluyor oksaprdan kaynaklı detaylıyı 7 kasımdan önceye çekecek şuan 18 haftayım tahminim en erken 19 haftaya çeker kan akışlarında kalplerinde sorun yoksa tüm kan sulandırıcıları kesecekmiş siz kan sulandırıcı kullanıyor musunuz