- 12 Temmuz 2016
- 4.294
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.163
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #33.241
AynenKaşıntı 1.5 aydır var zaten 1 Ocak da elle hissediliyor, kaşığa ses yapıyor hale geldi ama görüntü yok.
Demek bir kaç güne yolda.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenKaşıntı 1.5 aydır var zaten 1 Ocak da elle hissediliyor, kaşığa ses yapıyor hale geldi ama görüntü yok.
Demek bir kaç güne yolda.
Bambam hızlı gidiyordu yineÜst dişlerden sesleniyorum alt dişlerin gözünü seveyim tabi kazık gibi olunca iyi zorluyo baya sıkıntılıyız![]()
Başlıcam çarkına artık burnumuzBambam hızlı gidiyordu yineemerken ısırıyor mu
Hayır işin kötüsü tepkisiz kalmak zorundayım bideBambam hızlı gidiyordu yineemerken ısırıyor mu
Merhaba temmuz 28 de doğdu oğlum alt dişler bugün bariz belirginleşti.. Üstlerde hemen mi çıkıyor acaba?Başlıcam çarkına artık burnumuztan çıkmıyo
ısırmak mı amaç koparmakta işte iki diş eksik henüz
Bizim 4.5 aylıkken alt dişler çıktı şuan 6.5 aylık. Ama bir diş çıkıp bitince diğerleri hareketleniyormuş peşpeşe tetikliyolar birbirlerini yaniMerhaba temmuz 28 de doğdu oğlum alt dişler bugün bariz belirginleşti.. Üstlerde hemen mi çıkıyor acaba?
Damakla bile sıktırınca çok acıyor ya dişleri düşünmek istemiyorumBaşlıcam çarkına artık burnumuztan çıkmıyo
ısırmak mı amaç koparmakta işte iki diş eksik henüz
Pamukcuk ilacından olacağını zannetmiyorum mikostatin dimi, ya bizede musallat oldu bu pamukçuk geçer gibi oluyor sonra geri çıkıyor sürekli de ilaç kullanılmaz ki, doktor şimdi karbonatlı bezle sildikten sonra mikostatini günde 3 e kere kullan dedi inatçı oluyor bazen dedi sizinde öyle sanırım normalde 2 kere kullanıyordum karbonatla da arada temizliyordum düzenli değilKizlar kakada kan gören arkadaşlar
Ben ilk defa gördüm bezde
normalde yanakları kızarırdı ve mukusu kaka vardi yediğim şeylerede dikat ediyorum
acaba pamukcuk ilacından olabilirmi?
Benim kızımın da yanakları kızardı hep dikkat ettim süt ürünleri verdiğimde oluyor yoğurt peynir mama ne yapcam bilmiyorum alerji testine götürmem gerekiyoKizlar kakada kan gören arkadaşlar
Ben ilk defa gördüm bezde
normalde yanakları kızarırdı ve mukusu kaka vardi yediğim şeylerede dikat ediyorum
acaba pamukcuk ilacından olabilirmi?
Evet mikostatin bize 4 defa kullan dediPamukcuk ilacından olacağını zannetmiyorum mikostatin dimi, ya bizede musallat oldu bu pamukçuk geçer gibi oluyor sonra geri çıkıyor sürekli de ilaç kullanılmaz ki, doktor şimdi karbonatlı bezle sildikten sonra mikostatini günde 3 e kere kullan dedi inatçı oluyor bazen dedi sizinde öyle sanırım normalde 2 kere kullanıyordum karbonatla da arada temizliyordum düzenli değil
Mikostatini ilk defa kullanıyorsan geçiriyor çok etkili ama bir süre sonra tekrarlıyor bizim emzik kullanıyorsan onada dikkat et bide kendi göğüs ucunada sür doktor öyle dedi göğüsten ağzına geri geçebilir diye aynı şekilde emzik değiştirip kaynatmak lazımEvet mikostatin bize 4 defa kullan dedi
ne yaptıysam geçmedi insallah bu ilacla gecer
Merhaba kızlar Aranızda bebeğinin süt ürünlerine alerjisi olan varmı?
Bende teste götürmedim götürsem mi bilemedim bizde kan var. Doktorlar önemseme diyor ama gel de önemseme her bezde 1 tane oluyor az da olsa. Testte çıkmaz diyorlar kararsız kaldım. Yumurtayı bıraktım ara ara oluyor yine bakalım ek gıdaya geçince devam ederse mecbur gideceğim teste.Benim kızımın da yanakları kızardı hep dikkat ettim süt ürünleri verdiğimde oluyor yoğurt peynir mama ne yapcam bilmiyorum alerji testine götürmem gerekiyobelki seninde öyledir canım oda mukusulu ve kanlı kaka yapabiliyormuş
Biz yoğurtla başladık, avokado, balkabağı püresi şeklinde tadım olarak devam ettikKızlar 5 buçuk aylık olduk. Şimdi eline havuç falan versem olur mu yani illa haşlamamı olacak. Doktorumuz 6.ayda yoğurt ile başla dedi ama merak ettm
Olur bence zaten koparacak değil dişlerini kasır sadeceKızlar 5 buçuk aylık olduk. Şimdi eline havuç falan versem olur mu yani illa haşlamamı olacak. Doktorumuz 6.ayda yoğurt ile başla dedi ama merak ettm
Bizim doktorumuzda tam olarak böyle dedi 6.aya girince böyle yapmamı söyledi bende elini ağzına çok sokunca havuç falan mı versem dedimBiz yoğurtla başladık, avokado, balkabağı püresi şeklinde tadım olarak devam ettik
Olur bence zaten koparacak değil dişlerini kasır sadece
Tadım sayilmaz
Ben havuç verdim begenemdi anlamsız anlamsız baktı bu ne be dercesine![]()