• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay bayaaaaa varmış 12 yıl korunma üstüne hemde işte nasibi varsa dünyada 🙏 evet yaa 3 istiyorum belki yaşım kaldırırsa 4 bile olabilir zaman gösterir nasıl ilerleyecek işler bakalım 🤔 açıkcası şuanda da korunmuyorum zaten ama süt mevzusuna güvendiğim için 6 aya kadar rahat ol demişti doktorum e geldik zurnanın zart dediği yere 1 yaş önceside hamilelik zor geliyo oğlumun bu dönemini kendimle cebelleşerek geçirmek istemiyorum falan fişman kafalar karışık nasip diyoruz 🙏
Canım ben de 2. Yi düşünüyorum ama sezerysn oldum ben acaba sıkıntı olur mu hamile kalsam hoş ben adet filan da olmadım sür korudu ne kadar korur bilemem ama 🤗

Canım ben de 2. Yi düşünüyorum ama sezerysn oldum ben acaba sıkıntı olur mu hamile kalsam hoş ben adet filan da olmadım sür korudu ne kadar korur bilemem ama 🤗
Adet olmadığınıza güvenmeyin annem bana ablamın doğumundan sonra adet olmamasına güvenerek hamile kalmış 😅

2 yıl diyolr gebelikler arasında ama sezeryanı bilmiyorum inan ki inşallah sağlıkla olsum 🙏

Biz 3 kardeşiz gerçekten çok güzel büyüdük çok keyifli büyüdük belki annem için ilk zamanlar zordu ama 4 5 yaşına gelince en küçüğümüz genel olarak biraz daha rahattı birbirimizle ilgileniyoduk çünkü. Ee çocuk zaten zor yorucu 1de zor 2 çok zor 3 hepten zor ama belli bir süre zor hazır tahammülüm gücüm kuvvetim varken yaptım yaptım ilerleyen zamanda keşke demek istemiyorum. Çocuk severim çocukla çocuk olmayı severim enerji ordan geliyo galiba oğlan uyuyo çocuk şarkıları dilimde yemek yapıyorum 😀
İleriyi düşününce güzel olur diyorum ama büyütme kısmı çok zor geliyor ikiden bile emin olamıyorum o yüzden

İkinci veya üçüncü bebesini kucağına alan sevgili annelerime soruyorum gebelik için uğraştınız mı acaba hani bir paralellik var mı merak ettim. Misal ben oğluma korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra hamile kaldım belki fizyolojimiz böyledir 2 sene de ikinci için uğraşırım belli mi olur yoksa atmasyon mu denk geldi oldu mu diyosunuz nedir sizce bu işin matematiği 😀 allah bilir tabi orası kesinde 😀
İkinciyi istedim 1 sene olmadı ama neredeyse 3 4 kez hamile kaldım bence çünkü hep geciktim ilk çocuktan sonra 28 günde regl olmaya başlamıştım çünkü çok düzenliydi neyse 1 sene dolmadan dr a gittim dr sağ yumurtan çatlamış dedi ve o ay hamile kaldım 😂 3. Tam sağlıklı beslenmeye ve 15 kilo vermişken ben daha çocuk yapmam derken geldi. Yani kafaya takmaz ve sağlıklı olursan olur varsa nasipte

Ek gıda anneler denediğim 2 tarifin ekran görüntüsünü bırakıyorum yumurtanın sarısı için alternatifler fikir olur sizler içinde belki ayrıca bu sayfada güzel tarifler var bakabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20231231_224327_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20231231_224327_com.instagram.android.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20231231_224257_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20231231_224257_com.instagram.android.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 72
Bide bugün oğluşum ilk kaçamağını yaptırdı babası suç üstü yakaladım ağzı yüzü kakao içindeydi browni kek yaptım elini atıp yemiş istemiş o da vermiş benim onun için hazırladığım herşeye ağzını kitleyen oğlum ağzını açıp bekliyor öylece kek versinler diye kızdım niye yedirdin diye, ham kakao var evde yulaf unu hurma ezmesi zeytin yağı yumurta sarısı yoğurt karıştırıp bebek brownisi yapacam şuan uydurdum böyle bişey var mı bilmiyorum 😃

İkinciyi istedim 1 sene olmadı ama neredeyse 3 4 kez hamile kaldım bence çünkü hep geciktim ilk çocuktan sonra 28 günde regl olmaya başlamıştım çünkü çok düzenliydi neyse 1 sene dolmadan dr a gittim dr sağ yumurtan çatlamış dedi ve o ay hamile kaldım 😂 3. Tam sağlıklı beslenmeye ve 15 kilo vermişken ben daha çocuk yapmam derken geldi. Yani kafaya takmaz ve sağlıklı olursan olur varsa nasipte
Şükür bende hamilelikle kötü alışkanlıkları bıraktım doğum kiloları gitti biraz spor biraz dengeli beslenmeye ağırlık verirsem ben iyiyim de çocuk için bide sağlıklı koca lazım dimi yaa 😀

Ek gıda anneler denediğim 2 tarifin ekran görüntüsünü bırakıyorum yumurtanın sarısı için alternatifler fikir olur sizler içinde belki ayrıca bu sayfada güzel tarifler var bakabilirsiniz
Yarın şu omleti denicem 👍🏻 hep ezerek yedirdim böyle parmak yiyebilir mi acaba yedirdin mi sen? Olmadı ezerim yinede deneyeyim yinede

Yarın şu omleti denicem 👍🏻 hep ezerek yedirdim böyle parmak yiyebilir mi acaba yedirdin mi sen? Olmadı ezerim yinede deneyeyim yinede
Yedirdim ama kendi eline vermeden ben yediriyorum aslında kendine bıraksam belki daha güzel yer çocuk ama benden blw annesi olmaz, parçalı şekilde ağzına ben veriyorum şimdilik

Diş canım direkt net yüzde bir milyon hayırlı olsun
salyası da çok 2 3 gündür eli ağzından çekmiyor. Tahmin ettim aslında ama nette kulak çekiştirme belirti değildir yazınca enfeksiyon varsa diye düşündüm bian. Sonra dedim bunu bizim temmuz anneleri bilir gidip sorayım. Teşekkür ederim canım yapmam gereken bişey var mı peki

Uyku belirtisi, diş çıkarma belirtisi, kulak ağrısı ihtimalleri var, ateş var mı huzursuz ağlıyor mu vs hepsi önmeli bunun için
Ateşi 37.1 çıktı akşam üstü ama yarım saat içinde düştü. Eli hep ağzında herşeyi ağzına götürüyor. Salyasıda aşırı çok. Bende kulak ağrısı veya enfeksiyonundan korktum ama sürekli yapmıyor uykusu gelince gözünü kaşıyor şimdide kulak çıktı. Huzursuzluğu yok bence sadece yatmak istemiyor sürekli kucak istediği için mızmızlanıyor.

salyası da çok 2 3 gündür eli ağzından çekmiyor. Tahmin ettim aslında ama nette kulak çekiştirme belirti değildir yazınca enfeksiyon varsa diye düşündüm bian. Sonra dedim bunu bizim temmuz anneleri bilir gidip sorayım. Teşekkür ederim canım yapmam gereken bişey var mı peki
Annesi bol bol kaşı damaklarını soğuk diş kaşıyıcılar olsun dolapta mutlaka emzir emziriyosan eğer + çok kötü olduğunda ağrısını dindirmek için calpol verdiğim oldu ama önce diğerleri 👍🏻 çabucak çıkar inşallah Allah kolaylık versin

Annesi bol bol kaşı damaklarını soğuk diş kaşıyıcılar olsun dolapta mutlaka emzir emziriyosan eğer + çok kötü olduğunda ağrısını dindirmek için calpol verdiğim oldu ama önce diğerleri 👍🏻 çabucak çıkar inşallah Allah kolaylık versin
Çok teşekkür ederim ♥️ inşallah canım.

Back
X