- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.196
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.801
Herşeyin hayırlısı cnm ya belli olmuyo kilo alımı belki almiycan fazlaİyim saol canim
Galiba ben daha cok kilo alirim oyle düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyin hayırlısı cnm ya belli olmuyo kilo alımı belki almiycan fazlaİyim saol canim
Galiba ben daha cok kilo alirim oyle düşünüyorum
Evet cok zor bakimiYaaaa masallahhhhh canım ikizlere bakmak çok zormu biraz bilgi verirmisin benim ilk gebeligim
Ben vucudumu taniyorumHerşeyin hayırlısı cnm ya belli olmuyo kilo alımı belki almiycan fazla
Buraya yazdım da okudukça herkesin bilgilerini rahatladım.iyiki var iyiki varsınızDengesiz insan çok. Mesleği farketmiyor. Moralini bozma neyseki burda az çok ortalamayı öğrenip bilgi paylaşıyoruz
Yoksa hemen bıçak altına yatıracaklar bizi yahu.
SağolAmin canım amin inşallah ya sanada çok geçmiş olsun kuzum
Allah'ın izniyle doğumdan sonra veririz kilolariBen vucudumu taniyorum
Simdiden boyle ilerledikce daha cok alirim diyorum
Benimki daha kötü bunu eşimde duyuyor doktor kilo almissin dediginde.Kibarca eşim kilodan yana 3,5 laf diyor ama tabi ben dayak yemiş gibi tepki veriyorumBen vucudumu taniyorum
Simdiden boyle ilerledikce daha cok alirim diyorum
Yok ya kahve her gün bile içmiyorum tatlılarla da öyle çok aram yok. Ben tatlı yesem de yemesem de bu çocuk kuduruk kontrole gidiyorum doktor da soruyor tatlı mı yedin gelmeden diye ama yok yememiş oluyorum o da şaşırıyor enerjik diyor enerjik de bu beni bir tık korkutuyor doğduğunda biz ugrasicazKahve iciyo musun veya cikolatayi biraz fazla yedigin oluyo mu gun icinde. Benim ki birazda kafeinden oynuyo heralde abartmiyorum 200mg siniri hic gecmiyorum ama bi kere tadina bakti mi yetiyo heralde.
Kaç kilo aldın ki canım? Takma kafana ya veririz inşallah doğum sonrası..Benimki daha kötü bunu eşimde duyuyor doktor kilo almissin dediginde.Kibarca eşim kilodan yana 3,5 laf diyor ama tabi ben dayak yemiş gibi tepki veriyorum
Eee canim hamilesin tabikide kilo alcaksinBenimki daha kötü bunu eşimde duyuyor doktor kilo almissin dediginde.Kibarca eşim kilodan yana 3,5 laf diyor ama tabi ben dayak yemiş gibi tepki veriyorum
Hamilelikte kilo alıyorum nedense.Hamilelik sonrasında da aynı besleniyorum.yariyor mu ne anlamadım.Eee canim hamilesin tabikide kilo alcaksin
Elinden geldikce ekmek tuketme ben cok tuketiyorum oyuzden kilo aliyorum
Normal meyvesuyu ise etkisi olmaz. Zaten içinde ananas yok birçok kapalı üründe.Kizlar bişey sorucam bugün ananas meyvesuyu aldimda şimdi Google okudum içmesi zararlı rahmi yumusattigi için erken doğuma sebeb olurmuş sizce içen varmı bir bardaktan bişey olurmu
Ewt meyvesuyu tsekurlerNormal meyvesuyu ise etkisi olmaz. Zaten içinde ananas yok birçok kapalı üründe.
Bende tam tersi aşırı kabızlık yapıyor öyle böyle degilYa bana kan ilacı dokunuyor doktor kanını yükseltmek için mecbur kullanacaksın dedi ama afedersiniz oda ishal yaptı beni acaba ağrı ondan dolayı mı bilemiyorum
Merhaba canimMerhaba anneler bende temmuz annesiyim 27+4ile devam ediyorum sizlere bişe sormak istiyorum
Bugunlerde sancim çok fazla.normal mi belimden bacaklarıma vuruyorMerhaba canim
Buyur sorabilirsin
Ay yerim.onu yerGöbekler aldı basini gidiyor zaten bizi dinlemiyor en güzeli de ebe bana hiç kilon belli bile değil diyor göbek çıkmış sende dedi ya sorma.dedim gel birde beni gör dedim egilemiyorum bile karnım aciyo aşırı serlesiyor dedim bir baktı harbi çok sert diyor elini koydu gülme kirizine girdi oğlan tekme attı ona sanki kovar gibiydi rahat bırakın beni der gibiydi