2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yaaaa masallahhhhh canım ikizlere bakmak çok zormu biraz bilgi verirmisin benim ilk gebeligim
Evet cok zor bakimi
Hele ki peramatureyse benim kaynanam yardim etti sagolsun ama bakimlari cok zor allah yardimcin olsun
Şuan bile zorlaniyorum mesela bisey aldim mi ikisi ayni olcak cok kiskanclar surekli bi kavga halindeler😀😅😅

Dengesiz insan çok. Mesleği farketmiyor. Moralini bozma neyseki burda az çok ortalamayı öğrenip bilgi paylaşıyoruz
Yoksa hemen bıçak altına yatıracaklar bizi yahu.
Buraya yazdım da okudukça herkesin bilgilerini rahatladım.iyiki var iyiki varsınız🥰
Hiç sorma gene Türkiye iyi burda 4 kilo üstü olunca yallah sezeryana

Kahve iciyo musun veya cikolatayi biraz fazla yedigin oluyo mu gun icinde. Benim ki birazda kafeinden oynuyo heralde 😀 abartmiyorum 200mg siniri hic gecmiyorum ama bi kere tadina bakti mi yetiyo heralde.
Yok ya kahve her gün bile içmiyorum tatlılarla da öyle çok aram yok. Ben tatlı yesem de yemesem de bu çocuk kuduruk😂 kontrole gidiyorum doktor da soruyor tatlı mı yedin gelmeden diye ama yok yememiş oluyorum o da şaşırıyor enerjik diyor😂 enerjik de bu beni bir tık korkutuyor doğduğunda biz ugrasicaz😂
Benimki daha kötü bunu eşimde duyuyor doktor kilo almissin dediginde.Kibarca eşim kilodan yana 3,5 laf diyor ama tabi ben dayak yemiş gibi tepki veriyorum
Kaç kilo aldın ki canım? Takma kafana ya veririz inşallah doğum sonrası..

Benimki daha kötü bunu eşimde duyuyor doktor kilo almissin dediginde.Kibarca eşim kilodan yana 3,5 laf diyor ama tabi ben dayak yemiş gibi tepki veriyorum
Eee canim hamilesin tabikide kilo alcaksin
Elinden geldikce ekmek tuketme ben cok tuketiyorum oyuzden kilo aliyorum

Kizlar bişey sorucam bugün ananas meyvesuyu aldimda şimdi Google okudum içmesi zararlı rahmi yumusattigi için erken doğuma sebeb olurmuş sizce içen varmı bir bardaktan bişey olurmu

🤣🤣🤣 Göbekler aldı basini gidiyor zaten bizi dinlemiyor 🤣🤣en güzeli de ebe bana hiç kilon belli bile değil diyor 🤣🤣 göbek çıkmış sende dedi ya sorma.dedim gel birde beni gör dedim egilemiyorum bile karnım aciyo aşırı serlesiyor dedim bir baktı harbi çok sert diyor elini koydu gülme kirizine girdi oğlan tekme attı ona sanki kovar gibiydi rahat bırakın beni der gibiydi
Ay yerim.onu yer

X