- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #13.161
burda oldu deprem çok korktuk kahramanmaraş tayız biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iyi misin şimdi gördüm haberlerde çok büyük olmuş şiddeti sizde yakınlarında bişey yok dimi çok geçmiş olsunburda oldu deprem çok korktuk kahramanmaraş tayız biz
çok şükür bişeyimiz yok ben hemen oğlanı kucağım aldım bizim evler sağlam ama afşinin içinde falan çok evler yıkılmış 5-6 defa beşik gibi sallandık resmen arabada oyurduk daha yeni eve çıktık allah yıkıktakilere yakınlarına yardım etsinCanım iyi misin şimdi gördüm haberlerde çok büyük olmuş şiddeti sizde yakınlarında bişey yok dimi çok geçmiş olsun
Biz de yeni girdik eve. Çok şiddetliydi uykudan fırladık o kadar korktumki. Burda da yıkılan çok ev var ambulanslar vızır vızır Allahım sen korukızlar hepiniz iyimisiniz bu bölgede olan kimler var
biz köydeyiz köyde yok yıkılan ama afşinin içinde çokmuş zaten direk burda oldu sayılır allah zordakilere yardım etsin çok geçmiş olsunBiz de yeni girdik eve. Çok şiddetliydi uykudan fırladık o kadar korktumki. Burda da yıkılan çok ev var ambulanslar vızır vızır Allahım sen koru
canım allah yardımcın olsunKızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.. Ben aranızdan ayrılıyorum Bebeğim bana veda ediyor. Çok üzgünüm. Sabah 5.30 da suyum geldi. Bebeğimin hiç suyu kalmamış. İlaç verdiler düşsün diye. Göz göre göre veda ediyorum. Hepinize dua edeceğim. Hoşçakalın
Çok geçmiş olsun sizinle aynı haftalarda aynı şeyi yaşadım. Cinsiyet öğrenmeye giderken suyunun bittiğini, alınması gerektiğini öğrendim. Her kontrole gittiğimde suyu az su içmiyo musun diyordu doktor. Sanırım sizin su iyiydi ama bir anda boşaldı. Bende bebeğin böbreklerinin çalışmadığı düşünülüyordu. Ama her şeyde bir hayır varmış. Şimdi dönüp baktığımda öyle olmasının hayatıma etkisi çok büyük. O yüzden moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Bi bakmışsınız bu günler geride kalmış.Kızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.. Ben aranızdan ayrılıyorum Bebeğim bana veda ediyor. Çok üzgünüm. Sabah 5.30 da suyum geldi. Bebeğimin hiç suyu kalmamış. İlaç verdiler düşsün diye. Göz göre göre veda ediyorum. Hepinize dua edeceğim. Hoşçakalın
Basın sag olsun çok üzgünüm dualarimdasinKızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.. Ben aranızdan ayrılıyorum Bebeğim bana veda ediyor. Çok üzgünüm. Sabah 5.30 da suyum geldi. Bebeğimin hiç suyu kalmamış. İlaç verdiler düşsün diye. Göz göre göre veda ediyorum. Hepinize dua edeceğim. Hoşçakalın
Cahillere karşı susmak lazımkız erkek ne fark ediyoki bizimkiler hep sevindi bir oğlun vardı birde kızın oluyo diye oğlan olunca noluyoki
Çok geçmiş olsun iyimisiniz rabbim sizeleri korusun benim ailemden Diyarbakır'da ordada çok hasar yikililan binalar varburda oldu deprem çok korktuk kahramanmaraş tayız biz
Allah yardımcın olsun bugün böyle bir rüya gördüm. Allah hayırla sağlıkla bu süreci atlatmanı dilerim ve en uygun zamanda yeni bir hayat ile seni mukafatlandırsın inşallahKızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.. Ben aranızdan ayrılıyorum Bebeğim bana veda ediyor. Çok üzgünüm. Sabah 5.30 da suyum geldi. Bebeğimin hiç suyu kalmamış. İlaç verdiler düşsün diye. Göz göre göre veda ediyorum. Hepinize dua edeceğim. Hoşçakalın
Diyarbakirdayim ve öyle korkunctuki kızlar. Gerçekten her şey boş.Çok geçmiş olsun iyimisiniz rabbim sizeleri korusun benim ailemden Diyarbakır'da ordada çok hasar yikililan binalar var
Allah yardımcın olsun kardeşim, Rabbim hayırlı zamanda sevindirsin tekrardanKızlar hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.. Ben aranızdan ayrılıyorum Bebeğim bana veda ediyor. Çok üzgünüm. Sabah 5.30 da suyum geldi. Bebeğimin hiç suyu kalmamış. İlaç verdiler düşsün diye. Göz göre göre veda ediyorum. Hepinize dua edeceğim. Hoşçakalın