- 25 Temmuz 2019
- 78
- 46
- 38
- 27
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #1.241
Koyu kırmızı değil pembeNe renk lekelenme?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koyu kırmızı değil pembeNe renk lekelenme?
Merhaba acaba bizim için son adet tarih sıralamasına göre bir hamile listesi oluşturabilir misiniz bu bizi çok mutlu ederMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
O zaman normalKoyu kırmızı değil pembe
Şu an 7 haftanın içindesin canım 7+1 bu gün seninSat 25 Eylül civarı olup doktora giden arkadaşlar var mı? Tam kaç haftalık oluyor bütün uygulamalarda farklı çıkıyor 7. Hafta mi 8.hafta mi başladı anlamıyorum
Canım çıkacağına eminim ama sen bize gene çıktım diye yaz aklım kaldı sendeEvet yatış yaptılar
Dinlen canım gerçekten kese çabuk çıkar yukarı ben yaşadım önceki hamileliğim de olabildiğince dinlen senKızlar bir şey danışmak istiyorum az önce lekelenme yaşadım ve aşılama ile hamile kaldığım için hemen acile gittik yerleşme kanaması olabiir dedi birde kesenin aşağıda olduğunu söyledi dinlen dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı korkuyorum
Umarım hayırlısıyla çıkarım kanama yok dünden beri inşallah bebeğim beni bırakmaz ben onu çok bekledimCanım çıkacağına eminim ama sen bize gene çıktım diye yaz aklım kaldı sende
Yazcam mutlakaUmarım hayırlısıyla çıkarım kanama yok dünden beri inşallah bebeğim beni bırakmaz ben onu çok bekledim
Kız sen niye Beta takibi yapıyorsun hala bebe kocaman olduSelam kızlar 5+6 haftalık oldum
Sat (son adet tarihi) 4 Ekim
Beta 4 Kasım'da ki sonuç = 759,4
Beta10 Kasım'da ki sonuç = 6.896,8
Bu cuma ilk defa ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım
Hala yatış arada gelip kan alıyolar ne yemek var ne su bekliyorum öyleBirminisannesiiii canım ne durumdasın?
Allah yardımcın olsun, inşallah bebeğinle sağlıkla taburcu olursun bugünHala yatış arada gelip kan alıyolar ne yemek var ne su bekliyorum öyle
Birminisannesiiii canım ne durumdasın?
İnşallah inşallahhh çıkarızzAllah yardımcın olsun, inşallah bebeğinle sağlıkla taburcu olursun bugün
canım aklım sen de Allah yardımcınız olsunUmarım hayırlısıyla çıkarım kanama yok dünden beri inşallah bebeğim beni bırakmaz ben onu çok bekledim
yapacam canimMerhaba acaba bizim için son adet tarih sıralamasına göre bir hamile listesi oluşturabilir misiniz bu bizi çok mutlu eder
Bana bakan nöbetçi doktor düşük dedi başka bir doktor detaylı ultrason yaptı gebelik duruyo bozulmamış dedi bakalım bekliyorum güzel haberlericanım aklım sen de Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim dinleniyorum daha önce yaşamadığım duymadığım şeyler olunca insan korkuyor çok sağolDinlen canım gerçekten kese çabuk çıkar yukarı ben yaşadım önceki hamileliğim de olabildiğince dinlen sen
Hoşgeldin tekrar hayırlı olsun Aynı yerdeyiz yineMerhaba kızlar bende geldim aranıza