- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.441
Bu krem yani jel candır gerisi heyecandır diyorum ve susuyorumKızlar günaydın göbeği de çok kaşıntı var diye bu kremi aldım kaşıntı geçti sizede fikir olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu krem yani jel candır gerisi heyecandır diyorum ve susuyorumKızlar günaydın göbeği de çok kaşıntı var diye bu kremi aldım kaşıntı geçti sizede fikir olsun
Ben 32 yaşındayım ayyy yazınca çok geldi 2. Bebeğim ve son olma ihtimali yüksek ama maddi durumum olsa yaşa bakmam 4-5 giderim ama rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsinAynen yaşın kaç ? Benim 27 belki 35 li yaşlarımda bebek ozleyip son bı çılgınlıkla deneyebilirim
Kokusu nasil peki ?Kızlar günaydın göbeği de çok kaşıntı var diye bu kremi aldım kaşıntı geçti sizede fikir olsun
Benim gebeliklerin çok kotu geçiyor aşırı kötü yoksa bende üç bebeğim olsun isterdim ama nasıl istediysem yinede üç gebelik geçirdim biri yaşıyor elhamdülillah biri karnında birinide kaybettm. Çok çocuk gerçekten guzelBen 32 yaşındayım ayyy yazınca çok geldi 2. Bebeğim ve son olma ihtimali yüksek ama maddi durumum olsa yaşa bakmam 4-5 giderim ama rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin
Çok bir kokusu yok miğde bulantım rağmen kullanıyorumKokusu nasil peki ?
Evet bende beğendim gerçekten kaşıntı mı anında kesti resmenBu krem yani jel candır gerisi heyecandır diyorum ve susuyorum
Hoşgelsin prensesKızlar şimdi döndük hastaneden kızım olucakmış
Benim 14+4 gunlukken gittimde bebek kucuk oldugu icin kilosuna bakmiyoruz dediKızlar bebeğim 140 gram , 14 cm miş , 15+4 sata göre , gramı biraz fazla mı bana mı öyle geldi :)
Banada dediki sırf annenin merakı için soyluyorsak söylüyoruz yoksa çokta şey değil dediHoşgelsin prenses
Canim listede yoksun istersen ekliyim seni
Benim 14+4 gunlukken gittimde bebek kucuk oldugu icin kilosuna bakmiyoruz dedi
Aynen normalde 30 haftadan sonra takip ediyolar kilo almişmi almamiş diyeBanada dediki sırf annenin merakı için soyluyorsak söylüyoruz yoksa çokta şey değil dedi
Canım tansiyonun düşüyor olabilir mi benim 4 e iniyor sürekli o zaman öyle oluyorumKızlar herkese merhaba snowlake duamda inşallah iyidir Gulue L Lina az nasılsınız benim yemek sonrası halsizlik baş ağrısı uyku oluyor sanirim şekerim düşüyor :/ balayı dönemi diyorlar ikinci trimestir için daha giremedk sanirm. 17+0 olduk biz. Ama ultrason da 18 çıkıyor bir hafta önde gidiyor hayırlısı olsun
Canım çok sağ ol. Sen nasılsın? Bugün halsizim baş dönmesi bulantıı sürünüyorum. Hiç enerjim yok. Biz balayı dönemi nedir bilmeyeceğiz sanırımKızlar herkese merhaba snowlake duamda inşallah iyidir Gulue L Lina az nasılsınız benim yemek sonrası halsizlik baş ağrısı uyku oluyor sanirim şekerim düşüyor :/ balayı dönemi diyorlar ikinci trimestir için daha giremedk sanirm. 17+0 olduk biz. Ama ultrason da 18 çıkıyor bir hafta önde gidiyor hayırlısı olsun
Benim hamileliklerim çok şükür iyi geçiyor onun etkisi büyük tabi Evet bencede çok güzel ve rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin gerçektenBenim gebeliklerin çok kotu geçiyor aşırı kötü yoksa bende üç bebeğim olsun isterdim ama nasıl istediysem yinede üç gebelik geçirdim biri yaşıyor elhamdülillah biri karnında birinide kaybettm. Çok çocuk gerçekten guzel
18 hafta hiç almadımBir kaç gündür yazamadım tüm yazdıklarınızı okudum kızlar.Cinsiyetler belli olmuş Maşallah.Ben bi kaç gündür giremedim perşembe günü kontrol amaçlı devlet hastanesine gittim arada gelebilirsin demişlerdi tansiyonumu çok yüksek buldu doktor.1 hafta takip istedi.Haftaya tekrar gel tahliller alayım senden bi kere alınmış bi daha alınmamış dedi tansiyon için başka şeylere de bakıcam kilo da hiç almamışsın dedi.Benim gibi 14 haftada kilo almayan var mı aranızda acaba?
Gerçekten bir iyilesemedik sanada geçmiş olsunCanım çok sağ ol. Sen nasılsın? Bugün halsizim baş dönmesi bulantıı sürünüyorum. Hiç enerjim yok. Biz balayı dönemi nedir bilmeyeceğiz sanırım
Olabilir aslında bir takip edeyimCanım tansiyonun düşüyor olabilir mi benim 4 e iniyor sürekli o zaman öyle oluyorum
Gecmiş olsun canim tansiyonun kac cikiyorBir kaç gündür yazamadım tüm yazdıklarınızı okudum kızlar.Cinsiyetler belli olmuş Maşallah.Ben bi kaç gündür giremedim perşembe günü kontrol amaçlı devlet hastanesine gittim arada gelebilirsin demişlerdi tansiyonumu çok yüksek buldu doktor.1 hafta takip istedi.Haftaya tekrar gel tahliller alayım senden bi kere alınmış bi daha alınmamış dedi tansiyon için başka şeylere de bakıcam kilo da hiç almamışsın dedi.Benim gibi 14 haftada kilo almayan var mı aranızda acaba?