- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.195
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.201
Dusunmekten uyuyamadım hiç moralimi sıfır edip geçtiler keneraGncgm28 canım bak benim büyük oğlumda burnumdan getirdiler başı büyük dediler kolları uzun bacakları kısa dediler bu çocuk özürlü sakat dediler hergun ağladım sürekli doktordaydik beni bir kere heyet incelemisti ve çok yaşlı bir doktor bana dediki senin bu oğlum çok zeki olacak sadece o doktor ama diğerleri neler neler dediler. Sonra bı doğdu ya ay parçam ne kadar normal bı bebekti. Onca ay neler çektim neler düşündüm hepsi ne kadar bosmus. Sonra ikinci oğlumda ayda bir gittim sadece şeker yuklemesi cart curt yaptırmadım dediğim gibi onunda burun kemiği basık onun için dediklerini duymazdan geldim yine sapasağlam doğdu ve ben bu kadar çekmemiş oldum. Bu gebeligmdede ikili üçlü vs inan umrumda değil yani onlar bana 10.000/1 ihtimal yazdı diye için rahat olsa nolcak o 1 kişi benim evladimsa ha 121/1 olmuş ha 10000/1 olmuş fark eder mi? Bak aldırmam diyorsun ne güzel yanı bunu yapma kendine. Fetal DNA felan yaptırıp para vermene gerek var mı cidden oda kesin bir durum mu? Annesi Allah'a sigin Allah bizi evlatlarımıza sinamasin. Olacaksa sapasağlam doğan çocuğa sonradan da olur Allah'a siginalim bu ihtimalleri dusunmeyelim.