- 5 Temmuz 2019
- 953
- 1.243
- 63
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #6.301
Maşallah kaç haftalık bebeğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahBenm minnağım :) Bnde merak ediyorum cinsiyeti nedir diye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kaç haftalık bebeğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahBenm minnağım :) Bnde merak ediyorum cinsiyeti nedir diye :)
erkwk bence nuba gore cikinti yukari dogrudurKizlar 11+1 im bugun. Sanirim nub teorisine gore erkek gibi, siz ne diyorsunuz :)
12 haftada tam belli oluyor burda kac haftalikBenm minnağım :) Bnde merak ediyorum cinsiyeti nedir diye :)
haha olsun canim ben anladim seni <3 insallah amin, hepimizin cok heycanli zamanlar bunlar :)
canim masallah <3, 9 hafta 4 gunlukken mi bu ultrason fotografi?Benm minnağım :) Bnde merak ediyorum cinsiyeti nedir diye :)
Aynen bende merak ediyorum atayım siz de bir bakınhaha olsun canim ben anladim seni <3 insallah amin, hepimizin cok heycanli zamanlar bunlar :)
Amin cnmKaşar peyniri bebeğe çok yarıyor canım onu yiyebiliyorsan bol koy. İnşallah çok Güzel geçer bundan sonraki sürecimiz hepimizin![]()
Kız gibi hissettim benAynen bende merak ediyorum atayım siz de bir bakın![]()
Şuan 10+2 :) inşallah teşekkür ederimm :)Maşallah kaç haftalık bebeğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
burada 9+2 idi şuan 10+3 üm :)12 haftada tam belli oluyor burda kac haftalik
Ben cok anlamiyorum ama nedense benimkine benzettim biraz erkek gibi geldiAynen bende merak ediyorum atayım siz de bir bakın![]()
evet :)canim masallah <3, 9 hafta 4 gunlukken mi bu ultrason fotografi?
yanlış yazdım 10+2 :)12 haftada tam belli oluyor burda kac haftalik
Bilmiyorum hayırlısıBen cok anlamiyorum ama nedense benimkine benzettim biraz erkek gibi geldi![]()
Canım sen üyeliğini iptal edip de geri mi geldin anlayamadım ben gittin sanıp üzülmüştümBilmiyorum hayırlısı![]()
Kizlar 11+1 im bugun. Sanirim nub teorisine gore erkek gibi, siz ne diyorsunuz :)
Ya bende ramzi teorisi ve Çin takvimi kız diyorCanim benim cok tesekkur ederim <3 senin de boyle ultrason fotograflari almana cok yakin artik :)
Ben de şimdi çin takvimi baktım erkek diyo karnıma da erkek gibi şekli diyolar şimdiden çıktı biraz diye galiba ama bakalım ya ramzi neymiş ona da bakayım benYa bende ramzi teorisi ve Çin takvimi kız diyorBen Ama nedense erkek hissediyorum
Sağlıklı olsun yeterki![]()
Ramzi 8. Haftaya kadar bakılıyor canımBen de şimdi çin takvimi baktım erkek diyo karnıma da erkek gibi şekli diyolar şimdiden çıktı biraz diye galiba ama bakalım ya ramzi neymiş ona da bakayım ben