- 30 Haziran 2023
- 619
- 430
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #36.181
Dün gibi gerçekten me oluyor anlamadım bu zaman olayı beni korkutmaya başladıŞaka gibi geçti gitti zaman bugün ilk nst girdim daha kaç gün oldu size hamileyim yine diye yazalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gibi gerçekten me oluyor anlamadım bu zaman olayı beni korkutmaya başladıŞaka gibi geçti gitti zaman bugün ilk nst girdim daha kaç gün oldu size hamileyim yine diye yazalı
İnsan yaşarken bazen geçmiyo gibi geliyor ama su gibi su... Şurda 2 ay sonra 1.5 yaşında çocuğum nerdeyse 40ı çıkmış birde bebeğim olucak ,Dün gibi gerçekten me oluyor anlamadım bu zaman olayı beni korkutmaya başladı
Aynen canım kesinlikleee Allah hayırlı ömür versin tüm yavrularımıza sağlıkla da doğsun inşallah miniğin dışarı çıkarken nasıl olur acaba 2 bebekle ? Bebek arabası olayını ne yaptınİnsan yaşarken bazen geçmiyo gibi geliyor ama su gibi su... Şurda 2 ay sonra 1.5 yaşında çocuğum nerdeyse 40ı çıkmış birde bebeğim olucak ,
Amiiin bütün evlatlarımıza valla kış bebeği olduğu için kanguru kullanıcam göğüsümde olsun bebek arabasınada oğlumu koyarım. Yaza doğru wagon marka arabalardan almayı planlıyorum kızda oturabiliyo olur o zamana kadar. İkiz bebek arabaları çok hantal geliyo bana sanki daha zorlar.Aynen canım kesinlikleee Allah hayırlı ömür versin tüm yavrularımıza sağlıkla da doğsun inşallah miniğin dışarı çıkarken nasıl olur acaba 2 bebekle ? Bebek arabası olayını ne yaptın
Benim oğlumda suan hiç yemiyor diş çıkarmasına bağlıyorum. Katı olan hiç biseyi yemiyor. Çorba, yoğurt yiyor su sıralar onu da üç dört kaşık zorla veriyorum. Aynı şekilde çok fazla emiyor.arkadaşlar benim oğlum yemek seçmeye başladı. Her zaman çok iştahlı bi bebek değildi evet ama şimdi yediremiyorum. Sevdiği şeyleri de yemiyor tiksinerek agzindan cikartiyor yemegi. Damak tadı gelişmiş artik desem en bastan beri ayni sekilde sevecegi sekilde yemeklerini yaptim. Ama biyerlerde yanlış yaptım sanırım. Blw tarzida yapamiyorum çünkü mama sandalyesine oturtamiyorum sabit kalmıyor hatta ne bebek arabasi ne oto koltugu hic birine oturmak istemiyor. Baya zorlanmaya basladim. Napcagimi şaşırdım. Emmese tamamen ac kalacak. Fikirlerinize yardimlariniza ihtiyacim var. Demiri dusuk evet ama takipli zaten 2 ml kullaniyoruz uzun suredir
Ben bıraktırdım memeyi.Doktoru 1 yaş kontrolünde bi önceki kontrole göre gelişim göstermediğini söyledi.Memeye güvendiğini ondan yemediğini 1 yaştan sonra anne sütünün faydası olmadığını söyledi.Biraz aç kaldı,zorlandı ama bıraktı.Aç kalınca yemek zorunda kaldı.Yine zaman zaman iştahsızlaşıyor yemek seçiyor ama eskisi kadar değil.Bizde bazen yemek istemiyoruz sonuçta diye düşünüyorum her zaman bir olmaz.arkadaşlar benim oğlum yemek seçmeye başladı. Her zaman çok iştahlı bi bebek değildi evet ama şimdi yediremiyorum. Sevdiği şeyleri de yemiyor tiksinerek agzindan cikartiyor yemegi. Damak tadı gelişmiş artik desem en bastan beri ayni sekilde sevecegi sekilde yemeklerini yaptim. Ama biyerlerde yanlış yaptım sanırım. Blw tarzida yapamiyorum çünkü mama sandalyesine oturtamiyorum sabit kalmıyor hatta ne bebek arabasi ne oto koltugu hic birine oturmak istemiyor. Baya zorlanmaya basladim. Napcagimi şaşırdım. Emmese tamamen ac kalacak. Fikirlerinize yardimlariniza ihtiyacim var. Demiri dusuk evet ama takipli zaten 2 ml kullaniyoruz uzun suredir
Benim oğlumda suan hiç yemiyor diş çıkarmasına bağlıyorum. Katı olan hiç biseyi yemiyor. Çorba, yoğurt yiyor su sıralar onu da üç dört kaşık zorla veriyorum. Aynı şekilde çok fazla emiyor.
Ya bizim doktorda emmeye kesinlikle devam etmesi gerektiğini söylüyor hatta en az 3 yasina kadar. Kilo alimi hep sinirda hala 10 kilo bile olamadi. Simdi yurumeye çalışıyor 5 10 adim atiyor artik kilo alimi iyice duracak hareketi tamamen artacak. Ya olmadi danismanlik falan alicam ben herseye sifirdan baslicam, cozum yollari arayacağım bakalim. Yemeyen cocuk zormus cidden. Ruyalarima giriyor artik ruyamda hapur hupur yiyorBen bıraktırdım memeyi.Doktoru 1 yaş kontrolünde bi önceki kontrole göre gelişim göstermediğini söyledi.Memeye güvendiğini ondan yemediğini 1 yaştan sonra anne sütünün faydası olmadığını söyledi.Biraz aç kaldı,zorlandı ama bıraktı.Aç kalınca yemek zorunda kaldı.Yine zaman zaman iştahsızlaşıyor yemek seçiyor ama eskisi kadar değil.Bizde bazen yemek istemiyoruz sonuçta diye düşünüyorum her zaman bir olmaz.
Çok geçmiş olsun bir fikrim yok umarım kremler ise yararKızlar bizim kızın burnunda gece emzirirken tırnağıma kafa attığı için deri soyulması olmuştu. Başlarda deri iyileşiyordu ama dışarı çıktığımız bir günün ardından (kedilerle falan oynadı dışarda biraz) yüzünde kırmızı noktalar çıkmaya başladı, bir iki derken dokuz on tane oldu noktalar bu arada bunundaki yara da ilerlemeye başladı akıntılı hale geldi, noktalar da iltihaplı gibi oluyor hafiften sonra patlıyor yara oluyor sönüyor. Doktor yara kremi yazdı, hafta içi doktor randevumuz var inşallah kötü bir şey değildir ama var mı daha önce başına gelen anksiyetem doktor randevusuna kadar beni darlayacak gibi belli
Alerji olmasın canım yediği bir şeyden dolayı. Kızımda değilde bende olmuştu öyle sucuktanmış sonra farkettik ama 1 ay içinde dalmaçyalı gibi vücudumda kırmızı yuvarlak noktalar olmuştu sonra yemeyi kesince o markanın sucuğunu tek tek gitti hemen. aklıma bu olay geldi umarım kolaylıkla çözülür sebebibi bulunupKızlar bizim kızın burnunda gece emzirirken tırnağıma kafa attığı için deri soyulması olmuştu. Başlarda deri iyileşiyordu ama dışarı çıktığımız bir günün ardından (kedilerle falan oynadı dışarda biraz) yüzünde kırmızı noktalar çıkmaya başladı, bir iki derken dokuz on tane oldu noktalar bu arada bunundaki yara da ilerlemeye başladı akıntılı hale geldi, noktalar da iltihaplı gibi oluyor hafiften sonra patlıyor yara oluyor sönüyor. Doktor yara kremi yazdı, hafta içi doktor randevumuz var inşallah kötü bir şey değildir ama var mı daha önce başına gelen anksiyetem doktor randevusuna kadar beni darlayacak gibi belli
Biz izmirdeyiz, ben suan icin 1.6 tog kullaniyorum, Hava iyice sogudunda 2.5 tog kullaniyorum. Nette oda isisina gore hangi kalinlik ve nasil giyilmesi hakkinda baya görsel var cabucak ulasirsin ama benim oğlan çok terliyor biraz deneme yanilmayla buluyosun olmasi gereken kalinligiKızlar uyku tulumu ne öneriyorsunuz ve kaç tog olmalı ? Hiç kullanmadım faha önce kızım battaniyeyi açıyor buz gibi olmuştu dün eli aysğı
Allahın izniyle geçici durumdurYarın doktor randevumuz var, bi krem vardı onunla azaldı ama karnında çıkmış bu sefer inşallah geçici bir durumdur
Bulursaniz bana da soyleyin hep yalan soyluyorum sana televizyon acacagim diyerekKizlar selam sizde de banyodan cikis ve park donuslerinde aglama krizleri oluyor mu varsa cozum oneriniz var mi ?
Ben de düşünüyorum ama tehlikeli olur mu bilemedim de kızım hareketli birazKızlar herkese merhaba uzun zaman oldu girmeyeli hamiş arkadaşlarımız nasıllar doğum yapan var mı ??? Kızlar son yorumları okudum benimde oğlum yemek yemiyor gece uykumuz hiç kalmadı azı dişlerin 3 patladı 4. Yolda ama bu azılar beni tüketti ne yapcağım bilmiyorm sanki çok zayıf çok çelimsiz bir bebek oldu gibi baktıkça üzülüyorum doktorumuz 15. Ayda değil 18. Ayda gelin dedi bir götürsem mi bilemedim bir de öğrenme kulesi almayı düşünüyorum aranızda kullanan var mı sizce gerekli bir ürün mğ