• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bebeğini 20.00 da uyutabilen var mı varsa sabah kaçta kalkıyorsunuz ☺️ ve kaç tane gün içinde uyku yaptırıyosunuz
Bizimki de 19 20 arası uyuyor(du). İlk diyelim ki 00 da uyandı sabah 8 e kadarr 2 saate bir uyanıyor ve emip hemen uykuya dalıyor. Ama bu son 3 4 gündür değişti. Uyumuyor, inatlaşıyor, sürekli ağlıyor darmadagin haldeyiz.

Sordum ama gören olmadı galiba. Ocean microfer demir kullanan var mı ?
Ben de başlamadım daha demir ilacına. Kontrole gittiğimiz de ateşi vardi enfeksiyon çıkmıştı kanında, doktor erteleyelim başlama şimdi demişti. Ama şuan iyi toparladi, ocean almayı düşünüyorum bende. D vitamini de ocean kullanıyorum

2 ve 5 gibi kalkıyordu bizimkide son 2 haftadır aynı saatte 9 da uyutmama rağmen 2 saatte bir kalkıyor😭 ilk uyanışı 12-1 oldu sonra sabah 8 e kadar 2 saatte bir malesef
Bir süredir saatte bir kalkıyor
İki gündür de gece hiç derin uykuya dalmıyor
Dişler çok rahatsız ediyor uykuyu tamamen bozdu ama gün içinde hala 3-4 uyku yarımşar saat yatıyor

Sordum ama gören olmadı galiba. Ocean microfer demir kullanan var mı ?
Biz kullandık ama kabızlık yaptı sonra başkasına geçtik onuda bebiş içmiyor geri ocean Mikrofera döndük sabah aç karga d vitamini ver sonradan kan damlasını ver dedi doktor kabızlık yapmasın diye şimdi öyle yapıyorum şimdilik sorun yok, bebiş kolay içiyor beyaz olduğu için lekede bırakmıyor, 9.aya kadar bunu kullanıp kan tahlili verip yetersizse +2 değerlikliye geçeceğiz yeterliyse devam edeceğiz

Newvit başladık rengi değişti ama kabız olmadı, sabah emdikten yarım saat 40 dk sonra veriyorum ve sonrasında da 1 saat beklemeye çalışıyorum. İyi yani şimdilik memnun olmayanlara öneririm

Ya bu demir ilacı olayı kafamı çok karıştırdı herkes başka bir şey diyor ocean kullanıyorum ama içine ee sinmiyor son olarak ne tavsiye ediyorsunuz ya ne kullanalım

Ya bu demir ilacı olayı kafamı çok karıştırdı herkes başka bir şey diyor ocean kullanıyorum ama içine ee sinmiyor son olarak ne tavsiye ediyorsunuz ya ne kullanalım
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum 3 gündür o da sabah 3 akşam 3 damla demişti sadece sabah 3 veriyorum. Zaten kusan bir bebekti ilaç sonrası daha çok kusuyor. Yarın vermeyeceğim ama yerine ne alayım karar da veremedim

Birde kırmızı kusunca da lekesi zor cikiyor. Kaka rengi değişmedi bizde ama miktarı artti

Biz kullandık ama kabızlık yaptı sonra başkasına geçtik onuda bebiş içmiyor geri ocean Mikrofera döndük sabah aç karga d vitamini ver sonradan kan damlasını ver dedi doktor kabızlık yapmasın diye şimdi öyle yapıyorum şimdilik sorun yok, bebiş kolay içiyor beyaz olduğu için lekede bırakmıyor, 9.aya kadar bunu kullanıp kan tahlili verip yetersizse +2 değerlikliye geçeceğiz yeterliyse devam edeceğiz
Bakalım biz nasıl ilerleyeceğiz 2. Gün bugün.

Ya arkadaşlar benim bebeklerim çok geç uyuyo :( son uykularını şekerleme gibi yapıyorlar tekrar uyumuyorlar 2 saat uyanığız 11.30-12 de anca gece uykusuna geçirebiliyorum. Gündüz uyku sürelerini de kontrol etmeye çalışıyorum max 4-4.5 saati geçmemeye çalışıyorum ama gece uykusuna bir türlü geçemiyoruz tavsiyesi olan var mı

Ya arkadaşlar benim bebeklerim çok geç uyuyo :( son uykularını şekerleme gibi yapıyorlar tekrar uyumuyorlar 2 saat uyanığız 11.30-12 de anca gece uykusuna geçirebiliyorum. Gündüz uyku sürelerini de kontrol etmeye çalışıyorum max 4-4.5 saati geçmemeye çalışıyorum ama gece uykusuna bir türlü geçemiyoruz tavsiyesi olan var mı
Hep mi böyleydi benim kızım 4 ay 8 günlük 4 5 gündür gece 12 yi bekliyor
Atakdir diyorum yani umarım 😏

Ataking bacım.... Bide gün içinde 4 saat uyuyabiliyolar mı yaa biz 4 uyku 35 40 dkdan 3 saati bulmuyodur çoğunlukta. Akşam 7.30gibi yatışa geçiyo sorunu yoksa pırttı zorttu garktı 8 gibi uyumuş oluyo 🤔 gündüz uykusunu azaltsan mı bi?

Demir ilacı lipozone kids kullanıyoruz arkadaşlar + ek gıdaya başladığımızı düşünürsek büyük bir kabızlık öyküsü bekliyodum ama aksine bir bez arttırdı bile 👌🏻

Back
X