Canım cok ince bi cizgi görüyorum ben bence pozitif sadece biraz zaman geçince cizgi görünür hale ge
kimin testine yorum yaptın anlayamadımCanım cok ince bi cizgi görüyorum ben bence pozitif sadece biraz zaman geçince cizgi görünür hale gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cok ince bi cizgi görüyorum ben bence pozitif sadece biraz zaman geçince cizgi görünür hale ge
kimin testine yorum yaptın anlayamadımCanım cok ince bi cizgi görüyorum ben bence pozitif sadece biraz zaman geçince cizgi görünür hale gelir
Transferden sonra yapılan ovitrelle ne sağlıyor acaba bu konuda hiç fikrim yok siz biliyor musunuz? Benm tedavi gördüğüm merkezde böyle bir uygulama yokBenimde bugün 5. Günüm kızlar az önce çeyrek ovitrelle vuruldum
çok şükür cnm.inşallah güzel haberinide verirsin.İnşallah vaktinde olur, aramızda bi 15-20 gün olacak sanırım. Bu cumartesi transfer olacağım . Opu öncesi progesteron 0,98 idi. Bakalım neyi düşündü nasıl karar verdi bilmiyorum ama bu sefer herşey çok güzel ilerliyor. İnancım motivasyonum yüksek.
Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş canım bu içindeki beta hcg ile bende çok sasırmıstım.. buyüzdende test yapamıcam heralde yalancı pozitif cıkmasın diye. Ama 10. Gün kan istedi doktorTransferden sonra yapılan ovitrelle ne sağlıyor acaba bu konuda hiç fikrim yok siz biliyor musunuz? Benm tedavi gördüğüm merkezde böyle bir uygulama yok
İnşallah güzel haberlere zaten evde test yapmak daha stresliBebeğin tutunmasını sağlıyormuş canım bu içindeki beta hcg ile bende çok sasırmıstım.. buyüzdende test yapamıcam heralde yalancı pozitif cıkmasın diye. Ama 10. Gün kan istedi doktor
İnşallah canım evet belki haftasonu yapmaya başlarım bakarım zaten pazartesi de kan hayırlısıyla inşallahİnşallah güzel haberlere zaten evde test yapmak daha stresli
yaa salak gbi oldum k bakma. Ben de dayanamayıp cuma günü kan testi vericem senin transfer 2 şubattı diğ miSenin testine yorum yaptım canım rain365
Gittim erken gebelik testi de aldım canım yine bomboş. İnşallah ilerleyen günlerde hayırlı haberler alırız. 8.gün tekrar deniyim diyorum sonra artık kanı beklerim.Canım benimde kaset testim negatif ama daha cok erken 6. Gün
Evet canım 2 şubat 12 şubatta kan vercem bende ama pazara denk geldiği için pazartesi sağlık ocağına vericemyaa salak gbi oldum k bakma. Ben de dayanamayıp cuma günü kan testi vericem senin transfer 2 şubattı diğ mi
Moralini bozma canım burdan haberleşiriz inşallah pozitifi görcez inanıyorumGittim erken gebelik testi de aldım canım yine bomboş. İnşallah ilerleyen günlerde hayırlı haberler alırız. 8.gün tekrar deniyim diyorum sonra artık kanı beklerim.
İnşallah canım, rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Moralini bozma canım burdan haberleşiriz inşallah pozitifi görcez inanıyorum
Herkeze veriyolardır diye düşünüyorum fitil e transferden 1 hafta öncesi başladım transferden sonrada kullanmaya devam ediyorum iğneye de transfer günü başladımKızlar merhaba ben henüz transfer olmadım da merak ediyorum bu iğne ve fitil transferden sonra mı veriliyor ve herkese mi veriliyor
Pazar günü acil e gidip beta hcg testi verebilirsin. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve bugün test günüm dersen kan verebilirsinEvet canım 2 şubat 12 şubatta kan vercem bende ama pazara denk geldiği için pazartesi sağlık ocağına vericem
Bende 3 şubatta transfer oldu insan dayanamıyor beklemek çok zor3 şubat cuma günü benimde transferim gerçekleşti,test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize kızlar
Aa bunu bilmiyodum devlet hastaneleri acilden giriş yapınca beta bakmıyo diye biliyodum ben ilçede oturuyorum özel hastane olsa baktırırdım diye düşünmüştümPazar günü acil e gidip beta hcg testi verebilirsin. Ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve bugün test günüm dersen kan verebilirsin