Canım bana doktor iğneyi verdi cumartesiden itibaren kullanmaya başladım yarın transfer sonra da devam edeceksin dddi iki kutu aldım toplamda 14 tane var içinde ikisini yaptım 12 tane kaldı bakalım ne olacak inanılmaz heyecanlıyımGerçekten mi ay bana umut oldun şu an aklıma takılıyorsun dün a101 de buldum narı 1 tane yedim dün önceki günlerde doğal nar suyu içmiştim. Dün doktorun iğne verdi mi kuzum ne zaman kullanacaksın verdiği ilaçları
Kesinlikle insan azda olsa var olduğunun belirtisini istiyor çok zor böyle oldukça içimde umuttan kalmadıBendede bir belirti yok kendimi de cok dinlemiyim diyorum ama insan yapamıyo umutlanmak istiyo işte ara ara bacaklarım ağrıyo onun dışında bişey yok
Ben varımPazartesi günü transfer olacak birisi var mı?
Buna çok şaşırdım, tedavinin başından beri yasak dedi bize hemşireCanım ben bursada jale gürlülere gidiyorum transferden sonra da pek bişey önermedi bir yerlere uzanma ağır kaldırma normal yaşamına devam edebilirsin dedi ben yatmak daha iyi mi olur diye sorduğumda da dinlenebilirsin ama sürekli yatmayı tavsiye etmiyorum kan akışını yavaşlatır rahime tutunmaya engel olur dedi ve transferden 1 gün sonra ilişki önerdi orgazm olmak tutunma ihtimalini arttıyo dedi
Ama daha çok erkenKızlar bende 1 Şubat'ta transfer oldum ama hala bir belirtti yok olmayınca insan üzülüyor
Sende bugun transfer olacaksın kuzumCanım bana doktor iğneyi verdi cumartesiden itibaren kullanmaya başladım yarın transfer sonra da devam edeceksin dddi iki kutu aldım toplamda 14 tane var içinde ikisini yaptım 12 tane kaldı bakalım ne olacak inanılmaz heyecanlıyım
Doktorum bana sadece 1.30 saat hastane istirahat et sonra günlük hayatına dön dedi çokta yatmadım açıkçası ama ağır işlerde yapmadım sadece çiğ et yeme dedi zaten tedavi süresince işlenmiş ve paketli gıdaları bırakmıştım bol bol kabak çekirdeği yiyorumKızlar transfer sonrası çok yattınız mı nelere dikkat ettiniz neler yediniz
Bende cuma olduğum için hafta sonu dinlendim bugün işe başladım ağır iş yapmıyorum bende kabak cekirdeği kuru dut bide kabız olmamak için incir kayısı yiyorum bide doktorum enaz 2 lt su içmemi ve pakatli gıda tüketmemi istediKızlar transfer sonrası çok yattınız mı nelere dikkat ettiniz neler yediniz
Bana doktorum mutlaka yürü yatıp durma sakın dediKızlar transfer sonrası çok yattınız mı nelere dikkat ettiniz neler yediniz
Anladım canım sağlıkla tutunsun inşallah bebişinCanım ben bursada jale gürlülere gidiyorum transferden sonra da pek bişey önermedi bir yerlere uzanma ağır kaldırma normal yaşamına devam edebilirsin dedi ben yatmak daha iyi mi olur diye sorduğumda da dinlenebilirsin ama sürekli yatmayı tavsiye etmiyorum kan akışını yavaşlatır rahime tutunmaya engel olur dedi ve transferden 1 gün sonra ilişki önerdi orgazm olmak tutunma ihtimalini arttıyo dedi
Ya gerçekten mi bizede tedavinin başından Beri hiç yasak etmedi hatta hep ilişkiyle destekledi aşılama olduğum da aynı şekilde ertesi gün ilişki önermiştiBuna çok şaşırdım, tedavinin başından beri yasak dedi bize hemşire
Ben 20 dakika sonra gittimKızlar transferden ne kadar zaman sonra tuvalete gittiniz
Bana direkt sürgü getirdiler 1 saat sonrada kendim kalkıp gittimKızlar transferden ne kadar zaman sonra tuvalete gittiniz
Aşılamaya öneriyor doktor ama tup bebektede çoğu doktor ilişkiyi öner miyor. Ama doğal gebelikten insan öğrenene kadar üst üste ilişki yaşanıyor ve tutunuyor. İnşallah pozitif sonucunun burada paylaşacağınız.Ya gerçekten mi bizede tedavinin başından Beri hiç yasak etmedi hatta hep ilişkiyle destekledi aşılama olduğum da aynı şekilde ertesi gün ilişki önermişti
Canım çok geçmiş olsunKızlar merhaba yarın transferim var kayserideyim burda sürekli artçılar oluyor hastaneden aradılar işlemi iptal etsek diye. Kesin konusmadilar tekrar ilaac kullanılaacagi ve parasal anlamda tekrar yük olacağı icin. Embriyolar 3. gün donduruldu iki gün önceden çözülecekti 5. güne gitmesi için. Çok kararisizim