2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canım bana doktor iğneyi verdi cumartesiden itibaren kullanmaya başladım yarın transfer sonra da devam edeceksin dddi iki kutu aldım toplamda 14 tane var içinde ikisini yaptım 12 tane kaldı bakalım ne olacak inanılmaz heyecanlıyım

Buna çok şaşırdım, tedavinin başından beri yasak dedi bize hemşire

Sende bugun transfer olacaksın kuzum

Kızlar transfer sonrası çok yattınız mı nelere dikkat ettiniz neler yediniz
Doktorum bana sadece 1.30 saat hastane istirahat et sonra günlük hayatına dön dedi çokta yatmadım açıkçası ama ağır işlerde yapmadım sadece çiğ et yeme dedi zaten tedavi süresince işlenmiş ve paketli gıdaları bırakmıştım bol bol kabak çekirdeği yiyorum

Kızlar transfer sonrası çok yattınız mı nelere dikkat ettiniz neler yediniz
Bende cuma olduğum için hafta sonu dinlendim bugün işe başladım ağır iş yapmıyorum bende kabak cekirdeği kuru dut bide kabız olmamak için incir kayısı yiyorum bide doktorum enaz 2 lt su içmemi ve pakatli gıda tüketmemi istedi

Anladım canım sağlıkla tutunsun inşallah bebişin

Ya gerçekten mi bizede tedavinin başından Beri hiç yasak etmedi hatta hep ilişkiyle destekledi aşılama olduğum da aynı şekilde ertesi gün ilişki önermişti
Aşılamaya öneriyor doktor ama tup bebektede çoğu doktor ilişkiyi öner miyor. Ama doğal gebelikten insan öğrenene kadar üst üste ilişki yaşanıyor ve tutunuyor. İnşallah pozitif sonucunun burada paylaşacağınız.

Kızlar merhaba yarın transferim var kayserideyim burda sürekli artçılar oluyor hastaneden aradılar işlemi iptal etsek diye. Kesin konusmadilar tekrar ilaac kullanılaacagi ve parasal anlamda tekrar yük olacağı icin. Embriyolar 3. gün donduruldu iki gün önceden çözülecekti 5. güne gitmesi için. Çok kararisizim

Canım çok geçmiş olsun biz burda bebeklerimiz için uğraşırken insanlar bir gecede evlerini evlatlarını kaybettiler işte hayat böyle bence kafan rahat olmıcaksa ertelemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…