Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Kaçıncı gün embiriyosuydu donmusmuydu belirtileriniz neydiEvet sukur poaitiv
Tsk ederim 5 gunun embriosuydu belirtim goguslerim sismisdi … ve cok wc gitmek zorundaydim cok su iciordum gecendede kahve pembe leke geldi sonra hamileCanım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. Kaçıncı gün embiriyosuydu donmusmuydu belirtileriniz neydi
Anladım çok teşekkürler hayırlı olsunTsk ederim 5 gunun embriosuydu belirtim goguslerim sismisdi … ve cok wc gitmek zorundaydim cok su iciordum gecendede kahve pembe leke geldi sonra hamile
Oldum cikdi ortaya
MANTAR OLUNCA PREDNOL KULLANILMAZ MANTARI ARTTIRIR DİYE BİLİYORUM. PREDNOL EĞER TUTUNMA DÖLLENME OLURSA DEVAMINI SAĞLAMAK İÇİN BAĞIŞIKLIĞI BASKILIYOR VUCUT ATMASIN KABUL ETSİN DİYE. ALLAH RAZI OLSUN SİZEDE NASİP OLSUN İNŞALLAH. ŞEKER VE HAMUR İŞİNDEN KAÇINMANIZ GEREKİYOR. ÖZELLİKLE ŞEKER KULLANIRSANIZ MANTAR VARSA MANTARI YENİDEN ÇIKARIR. ŞEKER UN VE TUZDAN KAÇININ. YOĞURT TÜKETİN BOL BOL.hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evet yumurta takibi femara ve prednol verdi o kadar uzun konuştuk ki doktorla onun ne için olduğunu tam hatırlayamadm arada mantar oluyorum dedim acaba onu baskılamak içinmi bilemedim
şimdi bende bayağa araştırdm evet bağışıklığı baskılayıp yabancı olarak algılayıp atmasn diyemiş şekeri azalttm bayağa bu mantardan dolayı mantarda her zmana olmuyor adet olacağım 2 3 gün öncesi oluyor haftaya kontorlm var hem matara hem yumurtaya bakacak allah herkese en hayırlı şekilde nasip etsin çıktık bir yola bakalım :)MANTAR OLUNCA PREDNOL KULLANILMAZ MANTARI ARTTIRIR DİYE BİLİYORUM. PREDNOL EĞER TUTUNMA DÖLLENME OLURSA DEVAMINI SAĞLAMAK İÇİN BAĞIŞIKLIĞI BASKILIYOR VUCUT ATMASIN KABUL ETSİN DİYE. ALLAH RAZI OLSUN SİZEDE NASİP OLSUN İNŞALLAH. ŞEKER VE HAMUR İŞİNDEN KAÇINMANIZ GEREKİYOR. ÖZELLİKLE ŞEKER KULLANIRSANIZ MANTAR VARSA MANTARI YENİDEN ÇIKARIR. ŞEKER UN VE TUZDAN KAÇININ. YOĞURT TÜKETİN BOL BOL.
Bence var canım hayırlı olsun kanda net çıkar transferin kaçıncı günü yaptın testiBen dayanamadım sabah yine kaset test yaptım ama ilk idrarımla değil çünkü sürekli çok sıkışıyorum çok sonra silik çıktı üzüldüm evde erken gebelik testim vardı onu yaptım 5 dk içinde silik çizgi çıktı ben dayanamıcam pazar gününü bekleyemeyeceğim yarın kan vericem inşaAllah
Bence var canım hayırlı olsun kanda net çıkar transferin kaçıncı günü yaptın testi
Silik çizgiler ilk 3 ile 10 dk arasında çıkarsa geçerli oluyor saatler sonrasına kuruma çizgisi deniyor. Onları sayma bence kaçıncı gündesinİnşaAllahTransfer gününü saymazsak 4.günden beri kaset test erken gebelik testi ile baktım hep silik çıktı şu 4 günde 6 test yaptım saatler sonra da olsa hepsinde silik çizgi çıktı ama ben dayanamıyorum yatın kan vermeyi düşünüyorum kısmetse böyle daha stresli geçiyor
Transfer gününüz ne zamandı ?Kızlar kesemizi gördük şükürler olsun 5+2 de. Kalbini duyamadık ama gördük Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende beşinci gün yaptım yani çıkmadı sanırım gölge gibi bişey vardı ama ben görmek istediğim için gördüm sanırım ama dediğin gibi olmasa çıkmaz kesinlikle var bişey kan sonucunu bize de haber et güzelce artar inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunurİnşaAllahTransfer gününü saymazsak 4.günden beri kaset test erken gebelik testi ile baktım hep silik çıktı şu 4 günde 6 test yaptım saatler sonra da olsa hepsinde silik çizgi çıktı ama ben dayanamıyorum yatın kan vermeyi düşünüyorum kısmetse böyle daha stresli geçiyor
testiniz pozitife döndü mü acaba ben de bugün 9. gündeyim y. gün embriyosu erken gebelik negatif çıkıyor yarın test günümBenim 5 gün embriyosu 2 adet ama bugün kan testi verdim hastanede işim vardı şeytan dürttü ve negatif
Merhaba bugün erken gebelik testi yaptım dayanamayıp yine ama negatif benim tutmadı büyük ihtimal cumartesi yine kan vereceğim emin olmak içintestiniz pozitife döndü mü acaba ben de bugün 9. gündeyim y. gün embriyosu erken gebelik negatif çıkıyor yarın test günüm
Yok ben son kez gitmek istedim gitme hakkım varken bide bu ilaçları iğneleri konusmak istedim doktor bazı ilaçları ve iğneleri hatta cogunu kestirdi tekrar bi soruyum dedimamin hayırlısı bakalım bu gece heyecandan uyuyabilirim inşallah :) Kalp atışından sonra kontrol yakınmı oluyor ?
tüp bebek doktoruna gidicen sanırım. bende progestan iğne hergün 3 günde bir prolutan kullanıyorum. yarın sorucam devlette sadece fitil veriyor özeldede 3 aya kadar kullandırıyorlar. düşüklerim olduğu için daha temkinli ilerlemek istiyorum. oksaparı kesceklermi bilmiyorum. bende karışığım senin gibi. Bakalım sana ne diyecek yarın bende gidim bir sonucu yazışırız.Yok ben son kez gitmek istedim gitme hakkım varken bide bu ilaçları iğneleri konusmak istedim doktor bazı ilaçları ve iğneleri hatta cogunu kestirdi tekrar bi soruyum dedim
Aynen canım haberleşiriztüp bebek doktoruna gidicen sanırım. bende progestan iğne hergün 3 günde bir prolutan kullanıyorum. yarın sorucam devlette sadece fitil veriyor özeldede 3 aya kadar kullandırıyorlar. düşüklerim olduğu için daha temkinli ilerlemek istiyorum. oksaparı kesceklermi bilmiyorum. bende karışığım senin gibi. Bakalım sana ne diyecek yarın bende gidim bir sonucu yazışırız.
Bana transfer sonrasıda dahil olmak üzere hiç yasak vermedi doktorum. Ama bazı doktorlar veriyor kişiden kişiye değişiyor belki de en iyisi doktorunuza sormak bencePozitif çıkan kızlar doktorunuza ilişki mevzusunu sordunzmu yasak ne zamana kadar devam ediyor
Yasak vermiyor ama kanama olma riski çok yüksekPozitif çıkan kızlar doktorunuza ilişki mevzusunu sordunzmu yasak ne zamana kadar devam ediyor