ikinci test sonucunuz ne oldu?Sağol canım pazartesi 11. Günümdü kan verdim 567 kan sonucum çıktı. Yarın ikinci yi vereceğim inşallah katlayarak gider .
Sonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitif tirSimdi kan aldirdim 4 saat sonra hber vericekker bakalim
Kuzum naptın gittin miBenimde daha önce 7 haftalık gebelikte ilaçla düşmüştü. Umarım seninde operasyon gerekmez. O ilaç bayağı kramp yapıyordu. Endişelenme canım. Allah yardımcın olsun bugünlerde geçecek insallah
Elhamdülillah canım bayağı geç geldi mail ama şükür ikiye katlamış 1099 olmuş .ikinci test sonucunuz ne oldu?
CANIM YARIN SABAH GİDİCEM. SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM :)Kuzum naptın gittin mi
Çatlatma iğnesi beta hcg içeriyor çünküBende regli sancısı çekiyorum çzellikle sabahlatı o yüzden baya ümitlenmiştim. Umarım bende de dediğiniz gibi olmuştur. 13 ü asıl test tarihim vereceğim tekrar inşallah bir süpriz yapar. Peki 4. Günde bile idrar testnde pozitif görenler nasıl oluyor
Benim dondurulmuş embriyo. Çatlatma iğnesini 2 ay önce vurdurdum. İnanılmaz regli ağrım var ,Çatlatma iğnesi beta hcg içeriyor çünkü
Benim negatife döndü. Çok üzücü oluyor ama yılmak , pes etmek yok. şimdi 2 ay gibi ara verdik. Bu da bir gelişme öle düşünerek kendimi motive ediyorum canım sen de umudunu sakın kaybetme. Bizim yolumuzda biraz dönemeçli ama olucak inanıyorum. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.Ben de sizinle aynı durumdayım 50 çıktı benim de 2 gün sonra 39a düştü şimdi yine kan vereceğim bekliyorum büyük ihtimalle benimki de kimyasal bugün belli olur artık
Evet sukur poaitivSonucunuz ne oldu acaba inşallah pozitif tir
Çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet sukur poaitiv
Hadi hayırlısı canım benimde yarın kontrolüm var heycanla bekliyorumCANIM YARIN SABAH GİDİCEM. SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM :)
amin hayırlısı bakalım bu gece heyecandan uyuyabilirim inşallah :) Kalp atışından sonra kontrol yakınmı oluyor ?Hadi hayırlısı canım benimde yarın kontrolüm var heycanla bekliyorum
Ağzını bal yesin inşallah canımCanım kendini çok yıpratmamaya çalış. Derdinin dermanı en yakın zamanda sana nasip olunca bu günü sadece bir anı olarak hatırlayacaksın. En yakın zaman da kendiliğinden hamile kalırsın inşallah. Sonuçta rahmin gebeliğe alıştı. Kendi kendine kalacaksın öyle hissettim bi an
Adı metiler mi ? Bende içtim sabah bulantı yaptıBenimde daha önce 7 haftalık gebelikte ilaçla düşmüştü. Umarım seninde operasyon gerekmez. O ilaç bayağı kramp yapıyordu. Endişelenme canım. Allah yardımcın olsun bugünlerde geçecek insallah
evet canım bende kramplara dayanamadım 3 veya 4 aldım. Bulantıyı hatırlamıyorum.Adı metiler mi ? Bende içtim sabah bulantı yaptı
merhabalar doktor banada femara ve prednol 4mg verdi sizde ne için vermişti birde eczaneci kortizonlu bir ilaç sıfır tuz yemeniz gerek dediSELAM CANIM BENDE PROGRAF KULLANDIM. POZİTİFİ ÇIKINCA BIRAKTIM. PREDNOLDA 4 MG DEVAM EDİYORUM AMA ZARARI OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SENDE HALA PREDNOL 4 MG KULLANIYORMUSUN?
Transfermi olacak sizin yoksa doğal yumurta takibindemi verdi doktor? Bende kullandım evet biraz şiştim dikkat etmeye çalıştım ama bugün sondu yarın kalp atışına gidicez.merhabalar doktor banada femara ve prednol 4mg verdi sizde ne için vermişti birde eczaneci kortizonlu bir ilaç sıfır tuz yemeniz gerek dedi
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evet yumurta takibi femara ve prednol verdi o kadar uzun konuştuk ki doktorla onun ne için olduğunu tam hatırlayamadm arada mantar oluyorum dedim acaba onu baskılamak içinmi bilemedimTransfermi olacak sizin yoksa doğal yumurta takibindemi verdi doktor? Bende kullandım evet biraz şiştim dikkat etmeye çalıştım ama bugün sondu yarın kalp atışına gidicez.