2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Kızlar bugün yedinci gün ben yine dayanamayıp test yaptım yine gölge gibi çıktı ama oradaydı yani kan testi vericem bugün ama umutlanmakta istemiyorum yedinci gün de bile niye gölge gibi çıksın
Canım kaçıncı gün embryosu? Bir de tek mi çift transfer mi oldun ? Erken gebelik testiyle mi bakıyorsun ? Hepsi bir etken 7. Gün erken çünkü çok silik olması normal

Canım kaçıncı gün embryosu? Bir de tek mi çift transfer mi oldun ? Erken gebelik testiyle mi bakıyorsun ? Hepsi bir etken 7. Gün erken çünkü çok silik olması normal
Altıncı gün embriyosu tek transfer predictor testin adı erken gebelik testi ikisi de aynı marka trendyoldan almıştım acaba o yüzden mi gölge gibi çıkıyor anlamadım

Kızlar kafama takıldı sormak istiyorum bana doktorum multivitamin olarak decavit verdi ama genelde hamileliğin 3. Ayından sonra veriliyormuş sanırım bu multivitamin öyle okudum internette. Aşırı tedirgin oldum nedense başka var mı decavit kullanan? Yeterli geliyor mudur acaba ilk 3 ay da ?
Banada verdi kullanıyorum

merhaba kızlar ben de başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum hepimize örnek olsun diye. Bahcecide tedavi oldum14. gün değerim 881 çıktı. doktor emin olmak için 2 gun sonra tekrar test yaptır dedi. dışarda bir yerde yaptırdım sonuç 330 çıktı yıkıldım tahmin edersiniz ki. doktora gösterdim kimyasal olmuş ilaçları keselim dedi. sonra lab.dan bi aradılar yanlışlık olmuş sizin değeriniz 2000 diye. şimdi ben o kadar üzüldüm yıkıldım. kim vericek hesabını ya üzüntüden çocuk düşseydi dedim. yani siz siz olun körü körüne bir şeye inanmayın. Rabbim isterse olur.

merhaba kızlar ben de başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum hepimize örnek olsun diye. Bahcecide tedavi oldum14. gün değerim 881 çıktı. doktor emin olmak için 2 gun sonra tekrar test yaptır dedi. dışarda bir yerde yaptırdım sonuç 330 çıktı yıkıldım tahmin edersiniz ki. doktora gösterdim kimyasal olmuş ilaçları keselim dedi. sonra lab.dan bi aradılar yanlışlık olmuş sizin değeriniz 2000 diye. şimdi ben o kadar üzüldüm yıkıldım. kim vericek hesabını ya üzüntüden çocuk düşseydi dedim. yani siz siz olun körü körüne bir şeye inanmayın. Rabbim isterse olur.
Hay Allah neler oluyor ya gerçekten, peki bahçeci ilk kan tahlilini 14.gün mü istedi ? Şu an kaç haftalıksınız ? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hay Allah neler oluyor ya gerçekten, peki bahçeci ilk kan tahlilini 14.gün mü istedi ? Şu an kaç haftalıksınız ? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
evet 14.gün istedi. bahceci biraz garantici sanırım burada 10. gün test yaptıranlar olmuş doktorun isteğiyle. 5.5 haftalık şuan. amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar merhaba transferinizin kaçıncı günü ne gibi belirtileriniz var ☺️ Umarım hepimiz pozitif sonuç aliriz

İnanılır gibi değil. İnsan emeği bu kadar basit görülemez. Böylesi ün yapmış bir hastanenin ki buna hata bile diyemem. Tüp bebek sonuçta bu gün kan karıştı ya daha kötüsü şeyler oluyor da insanın haberi olmasa. Canım yani çok geçmiş olsun kendimi düşündüm çok çok kötü bir durum. Dava edebilirsiniz. Kabul edilemez.

SELAM CANIM 7 HAFATLIKTI 6 HAFTALIK ÇIKTI. OLUŞUM BAŞLAMIŞ DEDİ BEBEĞİ GÖREMEDİK AMA NORMAL DEDİ BU HAFTALARDA. 20 MARTTA TEKRAR GİDİCEM KONTROLE. SANA NE DDEDİ DOKTOR ? KALP ATIŞINI DUYAMADIK TABİ :KK43:
geç döllenmiş olabilir canım 6 haftalıksa görememek de cok normal 10 gün sonra görürsün inşallah kendini korkutma daha gitmedim 15.00 de randevum inşallah duyarsın canım az daha sabır inşallah sağ salim alırız kucağımıza :KK200:

geç döllenmiş olabilir canım 6 haftalıksa görememek de cok normal 10 gün sonra görürsün inşallah kendini korkutma daha gitmedim 15.00 de randevum inşallah duyarsın canım az daha sabır inşallah sağ salim alırız kucağımıza :KK200:
EVET DOKTORDA ÖYLE DEDİ GEÇ DÖLLENMİŞTİR. AMA SORUN YOK DEDİ. BOŞ GEBELİK DEĞİL DEDİ OLUŞUM BAŞLAMIŞ. ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNÜMÜZE. İNŞAŞŞAH BİR DOĞSUNLARDA SEVMEKTEN ACISINI ÇIKARCAM BU TELAŞLARIN :)

EVET DOKTORDA ÖYLE DEDİ GEÇ DÖLLENMİŞTİR. AMA SORUN YOK DEDİ. BOŞ GEBELİK DEĞİL DEDİ OLUŞUM BAŞLAMIŞ. ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNÜMÜZE. İNŞAŞŞAH BİR DOĞSUNLARDA SEVMEKTEN ACISINI ÇIKARCAM BU TELAŞLARIN :)
İnşallah kalp atışını da duyarsınız sağlıkla, doktorun içinizi rahatlatması çok iyi ☺️ ilaçlarınızı düzenledi mi ? Bana 8. Haftada östrojen içerenleri(climara bant ve estrofem), bir de oksaparı kes dedi, 12. Haftada da progesteronları kes dedi. O kadar ilaç kullandık şimdi kesilirken hem seviniyorum hem de tedirginim ☺️ sadece coraspirine devam edicem.

İnanılır gibi değil. İnsan emeği bu kadar basit görülemez. Böylesi ün yapmış bir hastanenin ki buna hata bile diyemem. Tüp bebek sonuçta bu gün kan karıştı ya daha kötüsü şeyler oluyor da insanın haberi olmasa. Canım yani çok geçmiş olsun kendimi düşündüm çok çok kötü bir durum. Dava edebilirsiniz. Kabul edilemez.
yok canım bahçeci değil bunu yapan dışardaki özel tıp merkezi. Bahçeciden çok memnunum çok şükür. Biraz tuzlu ama... Etmeyi düşündüm de olan oldu zaten diyip vazgeçtim.

Merhaba. İdrarda negatif olduğunu bile bile kan verdim. Sonucum netleşsin diye. İnşallah herşeyin hayırlısı olur.

ay inşallah canım :) Gayet normal kafana takma canım bu bünyeden bünyeye değişen şeyler hatta cihazlarda önemli oyüzden sıkıntı yok :KK200:

Merhaba bende yarın bile bile vereceğim sabah idrar testi yaptım tekrar yine negatif yapacak birşey yok Allah en iyisini bilir
Benim de normal de yarın ama düne kadar 3 idrar testi yaptım 1er gün arayla hepsi negatif. Yarında çalıştığım için bugün vereyim dedim. Dondurulmuş embriyolara kısmettir belki. Sizde dondurdunuz mu?

X