2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Bende regli sancısı çekiyorum çzellikle sabahlatı o yüzden baya ümitlenmiştim. Umarım bende de dediğiniz gibi olmuştur. 13 ü asıl test tarihim vereceğim tekrar inşallah bir süpriz yapar. Peki 4. Günde bile idrar testnde pozitif görenler nasıl oluyor
Çatlatma iğnesi beta hcg içeriyor çünkü

Çatlatma iğnesi beta hcg içeriyor çünkü
Benim dondurulmuş embriyo. Çatlatma iğnesini 2 ay önce vurdurdum. İnanılmaz regli ağrım var ,
Estrofem 2x2
Estrofem vajinal 1x1
Lutinus 2x2
Prolutex 1x2
Oksapar 1x1
Gevitamax 1x1
Coraspin 1x1 kullanıyorum.
Regli olmam da imkansız beta hcg de <2 neden bu ağrıyı çekiyoruö bilmiyorum özellikle sabahları

Ben de sizinle aynı durumdayım 50 çıktı benim de 2 gün sonra 39a düştü şimdi yine kan vereceğim bekliyorum büyük ihtimalle benimki de kimyasal bugün belli olur artık
Benim negatife döndü. Çok üzücü oluyor ama yılmak , pes etmek yok. şimdi 2 ay gibi ara verdik. Bu da bir gelişme öle düşünerek kendimi motive ediyorum canım sen de umudunu sakın kaybetme. Bizim yolumuzda biraz dönemeçli ama olucak inanıyorum. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Ben dayanamadım sabah yine kaset test yaptım ama ilk idrarımla değil çünkü sürekli çok sıkışıyorum çok sonra silik çıktı üzüldüm evde erken gebelik testim vardı onu yaptım 5 dk içinde silik çizgi çıktı ben dayanamıcam pazar gününü bekleyemeyeceğim yarın kan vericem inşaAllah

Eklentiler

• A9003CE5-223F-4995-B94E-C1C6E8AC58A8.jpeg
    A9003CE5-223F-4995-B94E-C1C6E8AC58A8.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 54
Canım kendini çok yıpratmamaya çalış. Derdinin dermanı en yakın zamanda sana nasip olunca bu günü sadece bir anı olarak hatırlayacaksın. En yakın zaman da kendiliğinden hamile kalırsın inşallah. Sonuçta rahmin gebeliğe alıştı. Kendi kendine kalacaksın öyle hissettim bi an
Ağzını bal yesin inşallah canım ❤️🤲

SELAM CANIM BENDE PROGRAF KULLANDIM. POZİTİFİ ÇIKINCA BIRAKTIM. PREDNOLDA 4 MG DEVAM EDİYORUM AMA ZARARI OLURMU DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SENDE HALA PREDNOL 4 MG KULLANIYORMUSUN?
merhabalar doktor banada femara ve prednol 4mg verdi sizde ne için vermişti birde eczaneci kortizonlu bir ilaç sıfır tuz yemeniz gerek dedi

merhabalar doktor banada femara ve prednol 4mg verdi sizde ne için vermişti birde eczaneci kortizonlu bir ilaç sıfır tuz yemeniz gerek dedi
Transfermi olacak sizin yoksa doğal yumurta takibindemi verdi doktor? Bende kullandım evet biraz şiştim dikkat etmeye çalıştım ama bugün sondu yarın kalp atışına gidicez.

Transfermi olacak sizin yoksa doğal yumurta takibindemi verdi doktor? Bende kullandım evet biraz şiştim dikkat etmeye çalıştım ama bugün sondu yarın kalp atışına gidicez.
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evet yumurta takibi femara ve prednol verdi o kadar uzun konuştuk ki doktorla onun ne için olduğunu tam hatırlayamadm arada mantar oluyorum dedim acaba onu baskılamak içinmi bilemedim

X