Benim son iki taneydi artık bu defteri kapatacağız.. sizin var mıBenim de normal de yarın ama düne kadar 3 idrar testi yaptım 1er gün arayla hepsi negatif. Yarında çalıştığım için bugün vereyim dedim. Dondurulmuş embriyolara kısmettir belki. Sizde dondurdunuz mu?
Canım kan verdin mi merak ettimİnşaAllahTransfer gününü saymazsak 4.günden beri kaset test erken gebelik testi ile baktım hep silik çıktı şu 4 günde 6 test yaptım saatler sonra da olsa hepsinde silik çizgi çıktı ama ben dayanamıyorum yatın kan vermeyi düşünüyorum kısmetse böyle daha stresli geçiyor
2 gün sonra tekrar kan ver canım 5 in üstü hamilelik geç tutunma olabiliyor hiç morel ini bozma inşallah artar değerin 2 gün sonra daKızlar çok silik gölge görmüştüm testte kan verdim 6.34 çıktı yedinci gün bugün
Aynen pazartesi tekrar vericem ama çok düşük ya yedinci günde bu kadar düşük olur mu2 gün sonra tekrar kan ver canım 5 in üstü hamilelik geç tutunma olabiliyor hiç morel ini bozma inşallah artar değerin 2 gün sonra da
Daha çok yenidir ve zaten 7.gün erken bence var bir umut hayırlısıylaAynen pazartesi tekrar vericem ama çok düşük ya yedinci günde bu kadar düşük olur mu
İnşallah sağlık ocağında ki doktor da demiş çok yeni dikkat etsin kendine diye tutunması için ne yemem lazım acaba yapabileceğim ekstra bişey var mıDaha çok yenidir ve zaten 7.gün erken bence var bir umut hayırlısıyla
Anladım canım. Durumun duzelebilmesjne sevndim . Tebrik ederimyok canım bahçeci değil bunu yapan dışardaki özel tıp merkezi. Bahçeciden çok memnunum çok şükür. Biraz tuzlu ama... Etmeyi düşündüm de olan oldu zaten diyip vazgeçtim.
Çok üzüldüm canım umarim rabbim nasip eder üzme kendini hergun yeni bir umut mecburuz umut bulmaya bunlarda bizim sınavımızMerhaba kızlar benim tedavim olumsuz oldu malesef negatif. nasip değilmiş demekki. o kadar emek veriliyor bu zorlu süreçte yaşamayan bilemez. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur
Hayırlısı olsun benimde aynı herşey kısmat bunda da vardır bir hayırMerhaba kızlar benim tedavim olumsuz oldu malesef negatif. nasip değilmiş demekki. o kadar emek veriliyor bu zorlu süreçte yaşamayan bilemez. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur
transferden sonra det sancılarım oldu sık sık. sonra ara ara oldu. sırt ağrısı oldu çok. 7. gün test yapmaya başladım pozitif gören olmuş diye. ama silik dahi çıkmadi bekliyodum yaniÇok üzüldüm canım umarim rabbim nasip eder üzme kendini hergun yeni bir umut mecburuz umut bulmaya bunlarda bizim sınavımızhiç belirtin varmiydi nasıl hissediyordn kendini
öyle evet insan içten içe üzülüyor ama elden bişey gelmiyor malesefHayırlısı olsun benimde aynı herşey kısmat bunda da vardır bir hayır
Cok üzüldüm canım benim ya inşallah rabbim nasip edertransferden sonra det sancılarım oldu sık sık. sonra ara ara oldu. sırt ağrısı oldu çok. 7. gün test yapmaya başladım pozitif gören olmuş diye. ama silik dahi çıkmadi bekliyodum yani
Merhaba canım çok sevindim gözünaydınHayırlı olsun bende 24 şubatta cift transfer olmustum 9 gun 78 bugün 12 gün 412 cıktı haftaya perşembe bende gidicem kese görmeye allahım inşallah sağlıkla görürsünüz siz de bende tüm bekleyenler de
Kuzum çok üzüldümöyle evet insan içten içe üzülüyor ama elden bişey gelmiyor malesef
Merhaba çok teşekkür ederim inşallah sağlıklaMerhaba canım çok sevindim gözünaydınSağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah Yerleşme kanaması yaşadığını yazmışsın bir gün mü sürdü merak ettim
Anladım canım inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğinMerhaba çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla3 gün kadar sürdü ilk gün koyu çamur gibiydi sonraki günler açık kahve şuan bulanık gibi hala ara ara geliyor
tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki çok bekledik inşallah alırız kucağımiza benim 5 tup denemem di 4 u olmadı buda olmaz diyerek gitmiştim çift transfer ama tuttu ben şokAnladım canım inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğinBende dün transferin 7. Günü idrarda pozitif gördüm.Bugün akıntıyla karışık açık kahverengi leke gelmiş devamı olacak mı bilmiyorum ama hayırlsıı inşallah
Maşallah canım çok sevindimtebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki çok bekledik inşallah alırız kucağımiza benim 5 tup denemem di 4 u olmadı buda olmaz diyerek gitmiştim çift transfer ama tuttu ben şokdoktoruma sordum lekelenmeler normal dedi çok fazlaysa corasprini içme dedi bir kaç gün