2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Benim de normal de yarın ama düne kadar 3 idrar testi yaptım 1er gün arayla hepsi negatif. Yarında çalıştığım için bugün vereyim dedim. Dondurulmuş embriyolara kısmettir belki. Sizde dondurdunuz mu?
Benim son iki taneydi artık bu defteri kapatacağız.. sizin var mı

Canım kan verdin mi merak ettim

Merhaba kızlar benim tedavim olumsuz oldu malesef negatif. nasip değilmiş demekki. o kadar emek veriliyor bu zorlu süreçte yaşamayan bilemez. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur

Merhaba kızlar benim tedavim olumsuz oldu malesef negatif. nasip değilmiş demekki. o kadar emek veriliyor bu zorlu süreçte yaşamayan bilemez. inşallah sizlerin sonuçları güzel olur
Çok üzüldüm canım umarim rabbim nasip eder üzme kendini hergun yeni bir umut mecburuz umut bulmaya bunlarda bizim sınavımız hiç belirtin varmiydi nasıl hissediyordn kendini

Hayırlısı olsun benimde aynı herşey kısmat bunda da vardır bir hayır

Çok üzüldüm canım umarim rabbim nasip eder üzme kendini hergun yeni bir umut mecburuz umut bulmaya bunlarda bizim sınavımız hiç belirtin varmiydi nasıl hissediyordn kendini
transferden sonra det sancılarım oldu sık sık. sonra ara ara oldu. sırt ağrısı oldu çok. 7. gün test yapmaya başladım pozitif gören olmuş diye. ama silik dahi çıkmadi bekliyodum yani

transferden sonra det sancılarım oldu sık sık. sonra ara ara oldu. sırt ağrısı oldu çok. 7. gün test yapmaya başladım pozitif gören olmuş diye. ama silik dahi çıkmadi bekliyodum yani
Cok üzüldüm canım benim ya inşallah rabbim nasip eder

Merhaba canım çok sevindim gözünaydın Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah Yerleşme kanaması yaşadığını yazmışsın bir gün mü sürdü merak ettim

Merhaba canım çok sevindim gözünaydın Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah Yerleşme kanaması yaşadığını yazmışsın bir gün mü sürdü merak ettim
Merhaba çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla 3 gün kadar sürdü ilk gün koyu çamur gibiydi sonraki günler açık kahve şuan bulanık gibi hala ara ara geliyor

Merhaba çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla 3 gün kadar sürdü ilk gün koyu çamur gibiydi sonraki günler açık kahve şuan bulanık gibi hala ara ara geliyor
Anladım canım inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin Bende dün transferin 7. Günü idrarda pozitif gördüm.Bugün akıntıyla karışık açık kahverengi leke gelmiş devamı olacak mı bilmiyorum ama hayırlsıı inşallah

tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki çok bekledik inşallah alırız kucağımiza benim 5 tup denemem di 4 u olmadı buda olmaz diyerek gitmiştim çift transfer ama tuttu ben şok doktoruma sordum lekelenmeler normal dedi çok fazlaysa corasprini içme dedi bir kaç gün

Maşallah canım çok sevindim Hepimize kucağına almak nasip olsun inşallah Çok teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…