- 25 Aralık 2021
- 162
- 59
- 29
Yarın kan günüm hayırlısıyla inşallah yüksek çıkarAy had insallah hayırlısı olur umarım siz daha kan vermediniz galibakaçıncı gün embiriyosuydu donmusmuydu bide tazemi
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKizlar hamileyim positiv 10 gunum pazartesi tekrar yapilcak erken oldu icin ama hamileyim
Hayırlısı olsunKizlar hamileyim positiv 10 gunum pazartesi tekrar yapilcak erken oldu icin ama hamileyim
Evet duymuştum böyle ama genelde sonradan çıkan değerler çok sağlıklı olmuyormuş zaten:/ hakkımızda hayırlısı olsun y çok emek harcıyoruzCanım çok erken yapmışsın benim 8. Gün negatif çıkıp 10. Gün kanda 26 çıktı.Kiöyasal olmuştu ama benimle aynı zamanda 7 çıkan arkadaşımın değeri artmıştı
Kanda sabah akşam faketmiyor ne zaman sizin test gününüz aynı gün transfer olmuşuzKızlaaar sizce kan tahlili beta içim illa sabah mı vermek gerekir akşamda verebilir miyiz acaba bilgisi olan var mı
İnşallah canım inşallah Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahVuruyor kuzum bazen kesiliyor bazen devam.Benim biraz adet öncesi belirtiler bunlar ama bel ağrısı ekstra oldu hayırlısı inşallah
İnşallah çok çok sağlıklı ilerler. Benimde 5.gun embiriyosu tek adet transfer oldum bende. rahim dinlendirme yaptık bizde 2 ay kadarYarın kan günüm hayırlısıyla inşallah yüksek çıkar5. Gün embriyosu rahim dinlendirme yaptık o yüzden dondurulmuş canım benim senin
Nasıl çıktı sonucun ???Bugün transfer sonrası 9. Gün yine kan testi vermeye gittim inşallah beklenen artış olur betada ve artık rahatlayabilirim iyice
Hayırlı olsun bende 24 şubatta cift transfer olmustum 9 gun 78 bugün 12 gün 412 cıktı haftaya perşembe bende gidicem kese görmeye allahım inşallah sağlıkla görürsünüz siz de bende tüm bekleyenler deTransfer sonrası 7 .gün beta 128 di 9. Gün bugün Beta 280 çıktı çok şükür . Doktor haftaya perşembe kese görelim dedi. Artık emin oldum çok şükür
Fitil akıntı yapıyor zaten canimKizlar pozitifi görüp beyaz akıntı yaşayan var mı fitil kullanıp aynı zamanda ? Bir tek bende mi oluyor acaba.
Şişli Memorial test için 9 gün sonraya gün vermişti. Siz acele karar vermişsiniz gibi geldi banaHerkese tekrar merhaba bende 2martta transfer olmuştum bugun kanda <2 çıktı maalesef. İnternete göre daha çok erken ama 6. Gün sıfır çıkanlarda daha sonra artık olduğunu daha henüz hiç görmedim , bu denemede de elendim :) kalanlara başarılar diliyorum umarım herkes gönlünden geçeni yaşar ve kavuşur bebelerine
Progesteron adeti engellediği için bunlar adet belirtisi değil. Üstelik tutunma sürecinde implantasyon kanaması, bel ağrısı , karında kramp olması genelde görülen şeylerÖylemi çok sevindim umarım sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah hepimiz için hayırlısı olur bu kadar erken adet belirtisi olamaz değil mi
Yarın inşallahKanda sabah akşam faketmiyor ne zaman sizin test gününüz aynı gün transfer olmuşuz
Aynı olmuş serüvenimiz inşallah hepimiz kavuşuruzİnşallah çok çok sağlıklı ilerler. Benimde 5.gun embiriyosu tek adet transfer oldum bende. rahim dinlendirme yaptık bizde 2 ay kadar
Umarım erken vermişimdir gönülden o geçiyor tabiiŞişli Memorial test için 9 gün sonraya gün vermişti. Siz acele karar vermişsiniz gibi geldi bana
9. Gün beta hcg 182 çıkmıştı buna rağmen hatıra olsun diye yaptığım idrar testinde belli belirsiz çizgi vardı yani bebeğin tutunması değil beta hcg salgılamaya başladığı gün ve sonraki günler dikkate alınmalı bir haftadan sonra hormon salgılanmaya başlıyor hatta bazı yerlerde gün sayısı daha fazla da belirtilebiliyorUmarım erken vermişimdir gönülden o geçiyor tabii
Öylemi progesteron engelledigini hiç bilmiyordum teşekkürler bilgi içinProgesteron adeti engellediği için bunlar adet belirtisi değil. Üstelik tutunma sürecinde implantasyon kanaması, bel ağrısı , karında kramp olması genelde görülen şeyler
İnşallah canım benimAynı olmuş serüvenimiz inşallah hepimiz kavuşuruz