Transferden sonra pembe kahve akıntım oldu 2 gün . Korkacak bir şey yok bebek rahime tutunurken rahimde tahriş olduğu için oluyor. Adet kanaması canlı kırmızı olur arada fark var yaniMerhabalar benimde transferden sonra 8. Günüm lekelenmeniz nasıl oldu az mı çok mu benimde kanamam olmuş kahverengi korkuyorum
Hayırlısı olsun canım tez zaman da pozitifi de görürsün inşallahBenim 5 gün embriyosu 2 adet ama bugün kan testi verdim hastanede işim vardı şeytan dürttü ve negatif
Adetin son gününü esas alarak hesaplıyor doktor aynı şekildeKızlar aklıma takıldı gebelik hafta hesaplaması biz de nasıl olacak ? Dondurulmuş embriyo rahim dinlendirmesi yaptım 2 ayı geçti adet olmadık sonuçta neyi esas alıp hesaplıyoruz ?
Çok geçmiş olsun canım..E L B A @Papatya321f Meva3424 arkadaşlar ben düşük yapıyorum. Kanamam artti kese bozuldu eğer tamamen düşmezse kurtaj da olabilirmisim ama inşallah kendi düşer çünkü kürtaji anestezili yapmıyorlar.. dua edin benim için
Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur bugünler hatıra olarak kalırE L B A @Papatya321f Meva3424 arkadaşlar ben düşük yapıyorum. Kanamam artti kese bozuldu eğer tamamen düşmezse kurtaj da olabilirmisim ama inşallah kendi düşer çünkü kürtaji anestezili yapmıyorlar.. dua edin benim için
Teşekkür ederim bilgilendirme içinTransferden sonra pembe kahve akıntım oldu 2 gün . Korkacak bir şey yok bebek rahime tutunurken rahimde tahriş olduğu için oluyor. Adet kanaması canlı kırmızı olur arada fark var yani
Olur mu öyle şey hiç korkmasın. Rabbim koruyor onu. Ki transferin 2. Günü daha çok çok yeni. Hiç birşey olmamıştır merak etmesinArkadaşlar
Bir arkadaşım pazartesi transfer oldu salı günü yeğeni karnına atlamış. Çok üzgün ve ağlıyor. Canıda acımış biraz kafayada takmış. Bisey olmusmudur? Yani sonuçta nokta kadarlar
Hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda yerini doldursun canımE L B A @Papatya321f Meva3424 arkadaşlar ben düşük yapıyorum. Kanamam artti kese bozuldu eğer tamamen düşmezse kurtaj da olabilirmisim ama inşallah kendi düşer çünkü kürtaji anestezili yapmıyorlar.. dua edin benim için
5. Gün daha çok yeni canım test yaparsan hergün tekrar et artışına bakarsınKızlar benimde beşinci günüm sabah test yaptım ama kendim görmek istediğim için hayalet çizgi gördüm galiba eşimde diyo bi görüyorum bi kayboluyo fotoğrafta zaten çıkmıyor altıncı gün embriyosu erken mi yaptım bilmiyorum artık negatif görmekten yoruldum
Test yapmak için çok erken aslında bir haftadan sonra beta hcg salınmaya başlıyor diye biliyorumKızlar benimde beşinci günüm sabah test yaptım ama kendim görmek istediğim için hayalet çizgi gördüm galiba eşimde diyo bi görüyorum bi kayboluyo fotoğrafta zaten çıkmıyor altıncı gün embriyosu erken mi yaptım bilmiyorum artık negatif görmekten yoruldum
İdrar testi küçük değerleri göstermez ancak adet geçtikten sonra net bilgi veriyor en iyisi kan testi erken dönem için5. Gün daha çok yeni canım test yaparsan hergün tekrar et artışına bakarsın
Aynısını yaşadım hatta bir tek ben görüyordum ama vardı ordaydı. Çizgi bile değil incecik bir gölge gibiydi. Aynı şekilde fotoğraftan asla belli olmuyordu. Ama ben orada olduğunu hissetmiştim o incecik gölgede. Ertesi gün tekrarladığımda biraz daha belirginleşti.Kızlar benimde beşinci günüm sabah test yaptım ama kendim görmek istediğim için hayalet çizgi gördüm galiba eşimde diyo bi görüyorum bi kayboluyo fotoğrafta zaten çıkmıyor altıncı gün embriyosu erken mi yaptım bilmiyorum artık negatif görmekten yoruldum
Aynen canımİdrar testi küçük değerleri göstermez ancak adet geçtikten sonra net bilgi veriyor en iyisi kan testi erken dönem için
birinin bunu yaşamasını bilmek bile insanın içini rahatlatıyor ben mi görmek istedim öyle bilmiyorum ama cuma günü bir daha yapıcam varsa çıkar sanırımAynısını yaşadım hatta bir tek ben görüyordum ama vardı ordaydı. Çizgi bile değil incecik bir gölge gibiydi. Aynı şekilde fotoğraftan asla belli olmuyordu. Ama ben orada olduğunu hissetmiştim o incecik gölgede. Ertesi gün tekrarladığımda biraz daha belirginleşti.