2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhabalar benimde transferden sonra 8. Günüm lekelenmeniz nasıl oldu az mı çok mu benimde kanamam olmuş kahverengi korkuyorum
Transferden sonra pembe kahve akıntım oldu 2 gün . Korkacak bir şey yok bebek rahime tutunurken rahimde tahriş olduğu için oluyor. Adet kanaması canlı kırmızı olur arada fark var yani

Kızlar aklıma takıldı gebelik hafta hesaplaması biz de nasıl olacak ? Dondurulmuş embriyo rahim dinlendirmesi yaptım 2 ayı geçti adet olmadık sonuçta neyi esas alıp hesaplıyoruz ?
Adetin son gününü esas alarak hesaplıyor doktor aynı şekilde

Çok geçmiş olsun canım..
Çok üzüldüm..
Neden anestezi olmuyor anlamadım ?
Kaç haftalıksin..
Rabbim bir daha yaşatmasın

Allah hakkında hayırlı olanı versin inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğin olur bugünler hatıra olarak kalır

Arkadaşlar
Bir arkadaşım pazartesi transfer oldu salı günü yeğeni karnına atlamış. Çok üzgün ve ağlıyor. Canıda acımış biraz kafayada takmış. Bisey olmusmudur? Yani sonuçta nokta kadarlar

Olur mu öyle şey hiç korkmasın. Rabbim koruyor onu. Ki transferin 2. Günü daha çok çok yeni. Hiç birşey olmamıştır merak etmesin

Kızlar benimde beşinci günüm sabah test yaptım ama kendim görmek istediğim için hayalet çizgi gördüm galiba eşimde diyo bi görüyorum bi kayboluyo fotoğrafta zaten çıkmıyor altıncı gün embriyosu erken mi yaptım bilmiyorum artık negatif görmekten yoruldum

5. Gün daha çok yeni canım test yaparsan hergün tekrar et artışına bakarsın

Test yapmak için çok erken aslında bir haftadan sonra beta hcg salınmaya başlıyor diye biliyorum

Aynısını yaşadım hatta bir tek ben görüyordum ama vardı ordaydı. Çizgi bile değil incecik bir gölge gibiydi. Aynı şekilde fotoğraftan asla belli olmuyordu. Ama ben orada olduğunu hissetmiştim o incecik gölgede. Ertesi gün tekrarladığımda biraz daha belirginleşti.

Bugün transfer sonrası 9. Gün yine kan testi vermeye gittim inşallah beklenen artış olur betada ve artık rahatlayabilirim iyice

birinin bunu yaşamasını bilmek bile insanın içini rahatlatıyor ben mi görmek istedim öyle bilmiyorum ama cuma günü bir daha yapıcam varsa çıkar sanırım

Kızlar benim sonucum negatif tutmadı doktorunuz sizi tutmadığı zaman neden araştıralım muayene edelim falan bu gibi bir durumu olan var mı ilk transferim di

canım E Elins öncelikle çok çok geçmiş olsun. Hiç üzülme vardır bir hayrı. İlk negatifte benim gittiğim hiç bir doktor neden tutmadı araştırmadı. Sonuçta bir başarı oranı var. Demekki ilkinde nasip değilmiş. Allah korusun birkaç negatif daha alırsan o zaman embriyo genetiğine falan yolluyorlar. Sende veya eşinde bir dna bozukluğu var mı ona bakıyorlar. Ama benim bundan önceki 2 negatif transferimde de artıştırılmadı. Belki burda arkadaşlardan araştırmaya genetiğe yollananlar vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…