Ya ben 4 Mart'ta transfer oldum ilk gün birşey yoktu sonra ama günden güne kasık ve bel ağrım sağ sol şeklinde artıyor kotu biseymidir acaba buCanim rahatlattin benide biraz olsa bende belirti arayip duruyorum kendimde hicbisey yok gibi
Canım benimde transfer günü harici bugün 4.gunum ama transfer gününden sonra ki günlerde bir sağ bir sol hem kasıklarım hem belim ağrıyor önce bı tarafa giriyor sonra öbür tarafa korkuyorum açıkçası kotu biseymidir acaba tutmadimiGünaydın kızlar transferden sonraki dördüncü günüm belirti aramamak lazım ama sürekli kendimde belirti arıyorum hiç birşey yok siz nasılsınız
Tutunmadır bence burda kimde okuduysam tarif ettiğin gibi ağrı çekmişlerCanım benimde transfer günü harici bugün 4.gunum ama transfer gününden sonra ki günlerde bir sağ bir sol hem kasıklarım hem belim ağrıyor önce bı tarafa giriyor sonra öbür tarafa korkuyorum açıkçası kotu biseymidir acaba tutmadimi
Öylemi inşallah öyledir ve nasıl bir ağrı biliyormusun diyelim sağ tarafım ağrıyor belimden bacağıma kadar vuruyor doktoruma sordum normal dedi ama bende genelde hiç belirtisi olmayanlar pozitif görüyor diye okumuştum çok teşekkür ederim bilginiz içinTutunmadır bence burda kimde okuduysam tarif ettiğin gibi ağrı çekmişler
Canim herkeste farkli oluyor inan neyin dogru oldugunu bilmiyoruz kiminde oluyor agri kiminde olmuyor bekleyip yasicaz insallah istersen doktoruna danisabilirsin agrin varsa Allah hepimize nasip etsin insallah anne olmayiYa ben 4 Mart'ta transfer oldum ilk gün birşey yoktu sonra ama günden güne kasık ve bel ağrım sağ sol şeklinde artıyor kotu biseymidir acaba bu
İnşallah canım benim haklısın sordum doktoruma normal dedi ama dayanamayacak kadar olursa tabiki gel dedi şükür çok değil ağrım ama var yani umarım hepimizin hakkında hayırlısı olurCanim herkeste farkli oluyor inan neyin dogru oldugunu bilmiyoruz kiminde oluyor agri kiminde olmuyor bekleyip yasicaz insallah istersen doktoruna danisabilirsin agrin varsa Allah hepimize nasip etsin insallah anne olmayi
Canım çok erken yapmışsın benim 8. Gün negatif çıkıp 10. Gün kanda 26 çıktı.Kiöyasal olmuştu ama benimle aynı zamanda 7 çıkan arkadaşımın değeri artmıştıHerkese tekrar merhaba bende 2martta transfer olmuştum bugun kanda <2 çıktı maalesef. İnternete göre daha çok erken ama 6. Gün sıfır çıkanlarda daha sonra artık olduğunu daha henüz hiç görmedim , bu denemede de elendim :) kalanlara başarılar diliyorum umarım herkes gönlünden geçeni yaşar ve kavuşur bebelerine
Bende 2 Mart transfer oldum kuzum aynı kasık ve bel ağrısı bende de var.2. günden sonra kasık ağrısıydı 5.ve 6. Gün bel ağrısıda eklendi umarım iyi bir şeydirYa ben 4 Mart'ta transfer oldum ilk gün birşey yoktu sonra ama günden güne kasık ve bel ağrım sağ sol şeklinde artıyor kotu biseymidir acaba bu
Aynen benimde ya bacağına vuruyor mu canım bel ağrım umarım iyi sonuçlar alırızBende 2 Mart transfer oldum kuzum aynı kasık ve bel ağrısı bende de var.2. günden sonra kasık ağrısıydı 5.ve 6. Gün bel ağrısıda eklendi umarım iyi bir şeydir
Merhaba bana umut oluyor söylediklerinizCanım çok erken yapmışsın benim 8. Gün negatif çıkıp 10. Gün kanda 26 çıktı.Kiöyasal olmuştu ama benimle aynı zamanda 7 çıkan arkadaşımın değeri artmıştı
Tutunma belirtisidir o canım benimde ilk başta öyle oldu çokta kramp girdi hala giriyor ama testte pozitifi gördüm şükürler olsunCanım benimde transfer günü harici bugün 4.gunum ama transfer gününden sonra ki günlerde bir sağ bir sol hem kasıklarım hem belim ağrıyor önce bı tarafa giriyor sonra öbür tarafa korkuyorum açıkçası kotu biseymidir acaba tutmadimi
Öylemi çok sevindim umarım sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah hepimiz için hayırlısı olur bu kadar erken adet belirtisi olamaz değil miTutunma belirtisidir o canım benimde ilk başta öyle oldu çokta kramp girdi hala giriyor ama testte pozitifi gördüm şükürler olsun
Canım ben sabah daha iyi diye biliyorum ama değerin baya yukselmisse akşamda gözükür tabikiKızlaaar sizce kan tahlili beta içim illa sabah mı vermek gerekir akşamda verebilir miyiz acaba bilgisi olan var mı
Yok yok adet olamaz canım bende 27sinde transfer oldum belirtilerim 3. Gün başladı bel ve kasık ağrım arttı yorgunluk başladı sonraÖylemi çok sevindim umarım sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah hepimiz için hayırlısı olur bu kadar erken adet belirtisi olamaz değil mi
Ay had insallah hayırlısı olur umarım siz daha kan vermediniz galibaYok yok adet olamaz canım bende 27sinde transfer oldum belirtilerim 3. Gün başladı bel ve kasık ağrım arttı yorgunluk başladı sonra
Vuruyor kuzum bazen kesiliyor bazen devam.Benim biraz adet öncesi belirtiler bunlar ama bel ağrısı ekstra oldu hayırlısı inşallahAynen benimde ya bacağına vuruyor mu canım bel ağrım umarım iyi sonuçlar alırız
Tüp bebekte de geç döllenme olabiliyormuş canım sen test gününü bekleMerhaba bana umut oluyor söylediklerinizbende dün 8.gün dayanamayıp kan verdim 0.100 çıktı ama asıl test günüm 11 mart umutsuzlansım ama yinede bekliyorum bakalım