2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi E L B A E L B A P Papatya321f bengonca bengonca Meva3424 Meva3424 kızlar gebeliğim 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıkıyordu. Bugün kese iyice bozulmuş hatta yüzde 70 i bozulmuş ve düşmüş birde bana doktor ilaç verdi bu düşüğü kolaylaştırır dedi kürtaja gerek bile olamyanilir bence düşecek dedi 🤲 anestezi yapmiyorlar burda devlet hastanesinde ben ağrı da yaşıyorum burda memuruz 😔 mahrumiyet bölgesi başka şansım yok ne yazikki.

Herkese tekrar merhaba bende 2martta transfer olmuştum bugun kanda <2 çıktı maalesef. İnternete göre daha çok erken ama 6. Gün sıfır çıkanlarda daha sonra artık olduğunu daha henüz hiç görmedim , bu denemede de elendim :) kalanlara başarılar diliyorum umarım herkes gönlünden geçeni yaşar ve kavuşur bebelerine 🙏
Canım emin ol benim hiç bir belirtim yoktu testi yapana kadar. Bak geçmiş sayfalara bak orada da yazdım. Bende hiç bir belirti olmadı. 9. Gün kanda çıktı. Beni soranlara örnek gösterebilirsin. 22 Şubat benim transfer tarihim. 5. Haftadaydım şuan ona rağmen hala belirtim yok denecek kadar az. Lütfen umutsuzluğa kapılma belirti arama

Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi E L B A E L B A P Papatya321f bengonca bengonca Meva3424 Meva3424 kızlar gebeliğim 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıkıyordu. Bugün kese iyice bozulmuş hatta yüzde 70 i bozulmuş ve düşmüş birde bana doktor ilaç verdi bu düşüğü kolaylaştırır dedi kürtaja gerek bile olamyanilir bence düşecek dedi 🤲 anestezi yapmiyorlar burda devlet hastanesinde ben ağrı da yaşıyorum burda memuruz 😔 mahrumiyet bölgesi başka şansım yok ne yazikki.
Canım kendini çok yıpratmamaya çalış. Derdinin dermanı en yakın zamanda sana nasip olunca bu günü sadece bir anı olarak hatırlayacaksın. En yakın zaman da kendiliğinden hamile kalırsın inşallah. Sonuçta rahmin gebeliğe alıştı. Kendi kendine kalacaksın öyle hissettim bi an

Çok geçmiş olsun kuzum,
İnşallah hap ile düşer sen kurtaji düşünme şimdi..
Rabbim kolaylık versin ..
İnşallah bundan sonra yavrunu sağlıkla kucağına alirsin 🤲🤲❤️

Öylemi progesteron engelledigini hiç bilmiyordum teşekkürler bilgi için ☺️🙏
Progesteron gebelik hormonu yetersiz olduğunda gebelik devam etmiyor o yüzden ilaç kullanıyoruz işi şansa bırakmamak için yani herhangi bir sebeple gebelik devam etmediğinde ilacı bırakınca adet olunuyor sistem böyle çalışıyor genelde

Kızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım

Eklentiler

• 1221FA73-7DDB-417A-BFEE-5F7A9AA2A2F1.jpeg
    1221FA73-7DDB-417A-BFEE-5F7A9AA2A2F1.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 56
Hasta rahim sağlıklı bebeği tutmaz , sağlıklı rahim hasta bebeği tutmaz diye okumuştum bir doktorun yazısında. Biz ilaç kullanarak rahimi bebeği tutmaya zorluyoruz aslında.

Bir kadın hamile kaldığında sistem bebeğin dna'sına bakar uygun görmezse gebeliği iptal eder. Düşük dediğimiz şey bedenimizin bebeği sağlıksız bulması yani. Allah'ın izniyle her şey yoluna girer sağlıklı bir bebek sahibi olunca bunun bir nimet olduğu anlaşılır.

Benim en küçük dayım down sendromlu ama anneannem böyle bir bilgiye sahip olmadığı için menenjit geçirip böyle olduğunu sanıyormuş . Bu duruma o kadar üzüldü ki beyninde tümör çıktı, sinir hastalıkları oldu en sonunda alzheimer oldu hepten sildi her şeyi. Yani Allah'ın verdiğinde de aldığında da bir hikmet vardır

Benimde daha önce 7 haftalık gebelikte ilaçla düşmüştü. Umarım seninde operasyon gerekmez. O ilaç bayağı kramp yapıyordu. Endişelenme canım. Allah yardımcın olsun bugünlerde geçecek insallah🙏🙏🙏😔😔

Kızlar merhaba 2 martta 5. Gün embriyosu yüklendi. Yüklendiği günü saymazsak bugün 6. Gün 3 gündür yaptığım testler ekte. İkinci çizgi hep çok silik bu 3. Tüp bebeğim ve 10 senelik evliyim 500 test yaptım hamile değilsem o ikinci çizgi asla çıkmazdı asla. Sizce çok erken de bı yüzden mi böyle silik?
Resimde belli belirsiz ama hepsinde silik var erken gebelik testini de bugün yaptım

Canımmmm gözün aydın çizgi gayet net bence ki erken bile yapmışsın. 9. Güne kadar test yapmamaya çalış bence biraz sakinlik sana da iyi gelecektir. Kaçıncı gün embriyosu transfer yaptın. Geç tutunmada olabilir ondan silik gibi duruyor ama bence gayet net. Allah betanı bol bol arttırsın kucağına almayı nasip etsin

Var canım hayırlı uğurlu olsun benimde böyle çıktı çok şükür hamileyim şimdi 🤲🏻❤️

Canımmmm gözün aydın çizgi gayet net bence ki erken bile yapmışsın. 9. Güne kadar test yapmamaya çalış bence biraz sakinlik sana da iyi gelecektir. Kaçıncı gün embriyosu transfer yaptın. Geç tutunmada olabilir ondan silik gibi duruyor ama bence gayet net. Allah betanı bol bol arttırsın kucağına almayı nasip etsin

İnşaAllah Rabbim emeklerimizin mükafatını kat kat versin inşaAllah 5. Gün embriyosuydu evet erkenci davrandım insan o iğneleri vurulurken biraz umut aşılamak istiyor kendine duramıyor ❤️

Progesteron gebelik hormonu yetersiz olduğunda gebelik devam etmiyor o yüzden ilaç kullanıyoruz işi şansa bırakmamak için yani herhangi bir sebeple gebelik devam etmediğinde ilacı bırakınca adet olunuyor sistem böyle çalışıyor genelde
Anladım çok teşekkür ederim

İnşaAllah Rabbim emeklerimizin mükafatını kat kat versin inşaAllah 5. Gün embriyosuydu evet erkenci davrandım insan o iğneleri vurulurken biraz umut aşılamak istiyor kendine duramıyor ❤️
Şimdi biraz sakinleşme zamanı. Anın mutluluğun keyfini çıkart. Kan testi gününe kadar dinlen rabbim mükâfâtını versin inşallah

bengonca bengonca canım ne durumdasın hala bi belirti yaşamıyorum ben sende var mı bir şey :)
Valla yok denecek kadar az, geçen gece sadece çok ağrım oldu sonra geçti. Çok nadir öğürmeler oluyor. Bi de k9 köpekleri gibiyim. Herşeyin kokusu çok net geliyor. Hatta en belirtin belirtim koku hassasiyeti desem yeridir. O kadar 😀😀😀

Valla yok denecek kadar az, geçen gece sadece çok ağrım oldu sonra geçti. Çok nadir öğürmeler oluyor. Bi de k9 köpekleri gibiyim. Herşeyin kokusu çok net geliyor. Hatta en belirtin belirtim koku hassasiyeti desem yeridir. O kadar 😀😀😀
Benim de ara ara kasıklarımda batma bide göğüs hassasiyeti o kadar daha öğürme falan bir şey yok 😂

9. Gün beta hcg 182 çıkmıştı buna rağmen hatıra olsun diye yaptığım idrar testinde belli belirsiz çizgi vardı yani bebeğin tutunması değil beta hcg salgılamaya başladığı gün ve sonraki günler dikkate alınmalı bir haftadan sonra hormon salgılanmaya başlıyor hatta bazı yerlerde gün sayısı daha fazla da belirtilebiliyor
Bende regli sancısı çekiyorum çzellikle sabahlatı o yüzden baya ümitlenmiştim. Umarım bende de dediğiniz gibi olmuştur. 13 ü asıl test tarihim vereceğim tekrar inşallah bir süpriz yapar. Peki 4. Günde bile idrar testnde pozitif görenler nasıl oluyor

Canım emin ol benim hiç bir belirtim yoktu testi yapana kadar. Bak geçmiş sayfalara bak orada da yazdım. Bende hiç bir belirti olmadı. 9. Gün kanda çıktı. Beni soranlara örnek gösterebilirsin. 22 Şubat benim transfer tarihim. 5. Haftadaydım şuan ona rağmen hala belirtim yok denecek kadar az. Lütfen umutsuzluğa kapılma belirti arama
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 bakalım tekrar kan vereceğim gününde süpriz yapar daha güzel olur :))

X