2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Canım çok erken yapmışsın benim 8. Gün negatif çıkıp 10. Gün kanda 26 çıktı.Kiöyasal olmuştu ama benimle aynı zamanda 7 çıkan arkadaşımın değeri artmıştı
Evet duymuştum böyle ama genelde sonradan çıkan değerler çok sağlıklı olmuyormuş zaten:/ hakkımızda hayırlısı olsun y çok emek harcıyoruz

Yarın kan günüm hayırlısıyla inşallah yüksek çıkar 🥹🤲🏻 5. Gün embriyosu rahim dinlendirme yaptık o yüzden dondurulmuş canım benim senin
İnşallah çok çok sağlıklı ilerler. Benimde 5.gun embiriyosu tek adet transfer oldum bende. rahim dinlendirme yaptık bizde 2 ay kadar 🙏

Transfer sonrası 7 .gün beta 128 di 9. Gün bugün Beta 280 çıktı çok şükür . Doktor haftaya perşembe kese görelim dedi. Artık emin oldum çok şükür 🙏

Kizlar pozitifi görüp beyaz akıntı yaşayan var mı fitil kullanıp aynı zamanda ? Bir tek bende mi oluyor acaba.

Transfer sonrası 7 .gün beta 128 di 9. Gün bugün Beta 280 çıktı çok şükür . Doktor haftaya perşembe kese görelim dedi. Artık emin oldum çok şükür 🙏
Hayırlı olsun bende 24 şubatta cift transfer olmustum 9 gun 78 bugün 12 gün 412 cıktı haftaya perşembe bende gidicem kese görmeye allahım inşallah sağlıkla görürsünüz siz de bende tüm bekleyenler de 🤲

Herkese tekrar merhaba bende 2martta transfer olmuştum bugun kanda <2 çıktı maalesef. İnternete göre daha çok erken ama 6. Gün sıfır çıkanlarda daha sonra artık olduğunu daha henüz hiç görmedim , bu denemede de elendim :) kalanlara başarılar diliyorum umarım herkes gönlünden geçeni yaşar ve kavuşur bebelerine 🙏
Şişli Memorial test için 9 gün sonraya gün vermişti. Siz acele karar vermişsiniz gibi geldi bana

Öylemi çok sevindim umarım sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah hepimiz için hayırlısı olur bu kadar erken adet belirtisi olamaz değil mi
Progesteron adeti engellediği için bunlar adet belirtisi değil. Üstelik tutunma sürecinde implantasyon kanaması, bel ağrısı , karında kramp olması genelde görülen şeyler

Umarım erken vermişimdir gönülden o geçiyor tabii
9. Gün beta hcg 182 çıkmıştı buna rağmen hatıra olsun diye yaptığım idrar testinde belli belirsiz çizgi vardı yani bebeğin tutunması değil beta hcg salgılamaya başladığı gün ve sonraki günler dikkate alınmalı bir haftadan sonra hormon salgılanmaya başlıyor hatta bazı yerlerde gün sayısı daha fazla da belirtilebiliyor

Progesteron adeti engellediği için bunlar adet belirtisi değil. Üstelik tutunma sürecinde implantasyon kanaması, bel ağrısı , karında kramp olması genelde görülen şeyler
Öylemi progesteron engelledigini hiç bilmiyordum teşekkürler bilgi için ☺️🙏

X