Valla bebeğe bir zararı yoksa benim için sıkıntı yok kalsınYıllarca takip edildi çok büyümedi ama bir türlüde gitmedi ben bu konu da doktorların çok bilgisi olduğunu sanmıyorum büyükse gel ameliyat değilse takip edelim ilaç veriyor onda da doğum kontrol ilacı bana da saçma geliyor bebek isteyen birine o ilacı vermek
Benim doktorum da 15 gün sonra bana da gelebilirsin başka kadın doğuma da gidebilirsin kalp atışını duyarsın dedi ama tabiki ben dayanamam muhtemelen haftaya kese için giderim. Kendi doktoruma da kalp atışı için giderim. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizinYaaa sende mi dün öğrendin ne güzel :) doktorum bana tekrar kan vermene gerek yok bütün ilaçlara devam dedi 15 gün sonra muayeneye gel dedi sana ne dediler
Ben beta için de duramıyorum merak ediyorum baksak mı diyeBenim doktorum da 15 gün sonra bana da gelebilirsin başka kadın doğuma da gidebilirsin kalp atışını duyarsın dedi ama tabiki ben dayanamam muhtemelen haftaya kese için giderim. Kendi doktoruma da kalp atışı için giderim. Sağlıkla gelsinler inşallah hepimizin
Kız daha ne yapıcan betayı delik deşik olduk zatenBen beta için de duramıyorum merak ediyorum baksak mı diye
Benim de 11 test günü sizin kaçıncı gün embriyosuBenim kan günüm 11 mart size daha önce tarih verilmiş
Benim 5 gün embriyosu 2 adet ama bugün kan testi verdim hastanede işim vardı şeytan dürttü ve negatifBenim de 11 test günü sizin kaçıncı gün embriyosu
Doğru söylüyorsun senin kaçıncı denemendi :)Kız daha ne yapıcan betayı delik deşik olduk zatenkeseye kadar daha kan falan vermem ben valla
Transfer 3 transfersiz 8. Bütün istanbul benim şeyimi gördüDoğru söylüyorsun senin kaçıncı denemendi :)
Yerleşme kanamasıdır dedi canım devam etmedi sonra şükürBenim hiç olmadı canım ama yerleşme kanamasıdır muhtemelen sen doktorunla hızlıca irtibata geç bence en doğru cevabı o verecektir. Burda hiç birimiz sağlık personeli değiliz sonuçta.
Nasıl rahatlattın içimi sağol canım benim aynı aynı benimde öyle iç çamaşıra bulaşmış silince kahverengi leke geldi sonra bir daha yok korkusu bile yetiyor yaCanım pazar akşamı benimde kahve rengi akıntı gelmiş başımdan aşağı kaynar su boşaltı silindikçe hafif sarımsı kahve tarzı bir alıntıydı fazla sürmedi geçti .dün kan tahlili verdim testim pozitif çıktı ,çarşambaya ikinci kan var . Endişe etme inşallah yerleşme kanamasıdır
İlk başta çok korktum ama doktor yerleşme kanamasıdır dedi sonra geçti çok şükürYerleşme kanamasını herkeste bekleme canım . Kanama damara denk gelirse eğer oluyor diye biliyorum . Öncelikle doktorunla görüş fazla oluyorsa eğer ama az ise ilaçlarını zamanında kullan ve kendini yorma test zamanını bekle derim. Stres arttırır sakin kalmayı dene
Hayırlı haberler alalım inşallah canımİnsallah canim hic simdiye kadar test yapmadim
Yarini bekledim
Negativ olup moralimi bozmayim
Diye
Yaahh çok yaşaTransfer 3 transfersiz 8. Bütün istanbul benim şeyimi gördü
Sağol canım pazartesi 11. Günümdü kan verdim 567 kan sonucum çıktı. Yarın ikinci yi vereceğim inşallah katlayarak gider .Nasıl rahatlattın içimi sağol canım benim aynı aynı benimde öyle iç çamaşıra bulaşmış silince kahverengi leke geldi sonra bir daha yok korkusu bile yetiyor yaMaşallah canım hayırlı uğurlu olsun değerin nasıl
Allahım ne zor süreçlerden geçiyoruz ya inşAllah bu sefer mutlulukla sağlıkla kavuşuruzTransfer 3 transfersiz 8. Bütün istanbul benim şeyimi gördü
İnşallah katlanmıştırSağol canım pazartesi 11. Günümdü kan verdim 567 kan sonucum çıktı. Yarın ikinci yi vereceğim inşallah katlayarak gider .
Amin insallahAllahım ne zor süreçlerden geçiyoruz ya inşAllah bu sefer mutlulukla sağlıkla kavuşuruz
Canım benim üzme kendini demem bişeyi değiştirmeyecek biliyorum ama lütfen kendini çok yıpratmamaya çalış ne olur. Sağlıksız embriyoymuş demekki. Hep dualarda sağlıklı hayırlı olanı rabbim nasip etsin diyoruz demekki senin için hayırlı olan buymuş. Çok çok üzüldüm çok geçmiş olsunE L B A P Papatya321f Meva3424 arkadaşlar ben düşük yapıyorum. Kanamam artti kese bozuldu eğer tamamen düşmezse kurtaj da olabilirmisim ama inşallah kendi düşer çünkü kürtaji anestezili yapmıyorlar.. dua edin benim için
Umarım kendiliginden düşer canım gerek kalmaz kürtaja. Anestesiz yapildigini bilmiyordum. Kolay ve hızlı geçer inşallah. Uzuluceksin aglicaksin ama toparlicaksin yeniden kendini. Ilerki aylarda olmasindansa şimdi olmasi daha az yıpratıcı olacak. Allah yardimcin olsun canimE L B A P Papatya321f Meva3424 arkadaşlar ben düşük yapıyorum. Kanamam artti kese bozuldu eğer tamamen düşmezse kurtaj da olabilirmisim ama inşallah kendi düşer çünkü kürtaji anestezili yapmıyorlar.. dua edin benim için