Sagolun kizlar. Iki saat sonra randevum simdi bi Starbucksda esimi bekliyorum randevuya yakin beni alicak birlikte gidicez insallah. Hareket falan denince de gaza gelip bi brownie yemis olabilirim gerci erken yedim galiba
hadi canlarım hayırlı haberlerle inşallaaahhhhhOff ben unuttum çikolatayı yaaabekliyorum bende suan kalbim yerinden cikacak
Ya ben aslında biraz şuan güveniyorum 2 hafta once çizgiydi belki geç ilerliyordir 2 hafta öncesine kadar yoktu sadece çizgi dediler şimdi embriyo var ama gelişmiyor diyor aslında gelişiyor bence sadece yavaş:)Canim karmakarisik bir haldesin cok iyi anliyorum ama daha fazla beklemek ne kadar doğru düşündürücü... Senin sagligin rahmin çok daha önemli , bunu iki kez rahim ameliyati olmus ve yillarca rahimdeki problemi bilmeden her ay hamile kalmayi bekleyen biri olarak söylüyorum, tedaviye baslayacam diye gidip bu rahimle tup bebek bile olmaz cevabini alip iki kez kapidan dönen biri olarak söylüyorum.... Gec kalmak hic iyi degil bir doktora daha git cnm hatta varsa pretinologa gitmeni tavsiye ederim kuzum
Canım benim Rabb'im umudunu kırmasın bu günün yüzü suyu hürmetine gönlündekini nasip etsin inşallah bir dahaki gidişinde kalp atışını duydum dersin rabbim büyükYa ben aslında biraz şuan güveniyorum 2 hafta once çizgiydi belki geç ilerliyordir 2 hafta öncesine kadar yoktu sadece çizgi dediler şimdi embriyo var ama gelişmiyor diyor aslında gelişiyor bence sadece yavaş:)
İnşallah her şey yolundadır, Allah hakkında en hayırlısını versin can sıkma ama başka doktor görüşü de mutlaka alMerhaba tekrar
Şuan ağlasam mi bilemedim karışık duygular içindeyim 2 hafta once bu gun ki doktora gittiğimde sadece ultrason ustan bakmış ti bebeği görememişti ama vajinal bakmak istemedi haftaya gel demişti 3 gün sonra kendi doktoruma gittiğim de hatirlarsiniz çizgi var sadece 2 hafta sonra gel demis ti bu gun ki doktor tekrar ustan bakti görmeyince alttan bakti embiriyo oluşmuş ama ilerlememiş galiba kalp sesi de yok bence daha fazla ilerlemez dedi ama 2 hafta once hiç yoktu ki perşembe tekrar gel kalp sesi yoksa alalim dedi fazla beklersen rahim duvarın enfeksiyon kapabilirmis ve ben şuan karman çorman oldu belki bebegim geç gelişiyor kalp sesine belki daha var ama bu böyle konuşunca sinirim bozuldu kap sesi gümbür gümbür olması lazım diyor
Çisemcim bence de mucizenin önerdiği gibi bir perinatoloğa görünsen en iyisi olur. Embriyodaki gelişimi bence en iyi onlar değerlendirir. Dediğin gibi gelişim elbet var, ilk defa gördüğü için bu gittiğin doktorum öncesini bilemez o, ana göre değerlendirmiş, ama tüp doktoruna gitmeden önce perinatoloğa gidip, tüm ilerlemeyide ayrıntılı anlatıp ona muayene olsan en güzel yönlendirmeyi yapar. Zaten haftaya da tüp doktoruna gideceksin. Ama böyle mıralini yüksek tut, sadece fazla göz iyidir.Ya ben aslında biraz şuan güveniyorum 2 hafta once çizgiydi belki geç ilerliyordir 2 hafta öncesine kadar yoktu sadece çizgi dediler şimdi embriyo var ama gelişmiyor diyor aslında gelişiyor bence sadece yavaş:)
Maşallah canım sizleri duydukça benimmiş gibi seviniyorum ne mutlu senin adına Rabb'im sana bağışlasın darısı tüm isteyenlereKızlar çıktım şimdiay nasil kipir kipir eli kolu oynuyor 11. Haftaya uyumlu yine hersey yolunda ama kendini cok gostermedi cinsiyet icin haftaya görürüz muhtemelen dedi. Pzt yine kontrol ilaçların hepsi haftaya bitiyor 12. Haftada sadece coraspin 20. Haftaya kdr devam
Maşallah canım sizleri duydukça benimmiş gibi seviniyorum ne mutlu senin adına Rabb'im sana bağışlasın darısı tüm isteyenlereKızlar çıktım şimdiay nasil kipir kipir eli kolu oynuyor 11. Haftaya uyumlu yine hersey yolunda ama kendini cok gostermedi cinsiyet icin haftaya görürüz muhtemelen dedi. Pzt yine kontrol ilaçların hepsi haftaya bitiyor 12. Haftada sadece coraspin 20. Haftaya kdr devam
Ay çok güzel haber Lidyacım çok sevindim. Anasına naz yapıyor seninki :) ilaçların bitmesi de hayırlı uğurlu olsun vallahi, hepimizin dört gözle beklediği hayırlısıyla ilaçları bitirip normal hamile olmak inşallahKızlar çıktım şimdiay nasil kipir kipir eli kolu oynuyor 11. Haftaya uyumlu yine hersey yolunda ama kendini cok gostermedi cinsiyet icin haftaya görürüz muhtemelen dedi. Pzt yine kontrol ilaçların hepsi haftaya bitiyor 12. Haftada sadece coraspin 20. Haftaya kdr devam
Kizlar günaydın doktordan çıktık, malesef net görüntü alamadigi icin yine vajinal bakildi bebisim bas asagi durmuş eli kolu hareketliydi dedim yavrucum niye döndün sen simdi bak göremedi bastan doktor dedimneyse ense kalınlığı iyi ama burun kemigini net göremedigi icin haftaya bakariz dedi ikili testimi verdim haftaya goruselim dedi estrofemi kesti lutinus alma baska fitil vericem dedi bir de kan ilaci ile d vit yazdi bizden simdilik bu kadar teyzelerimiz
İkinize de bin maşallahKızlar çıktım şimdiay nasil kipir kipir eli kolu oynuyor 11. Haftaya uyumlu yine hersey yolunda ama kendini cok gostermedi cinsiyet icin haftaya görürüz muhtemelen dedi. Pzt yine kontrol ilaçların hepsi haftaya bitiyor 12. Haftada sadece coraspin 20. Haftaya kdr devam
Canısı Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hayırlı haberler almanı nasip etsin ne diyim deneyimli arkadaşlar var onlar gerekeni söyledi duadan başka da bişey diyemiyoruzYa ben aslında biraz şuan güveniyorum 2 hafta once çizgiydi belki geç ilerliyordir 2 hafta öncesine kadar yoktu sadece çizgi dediler şimdi embriyo var ama gelişmiyor diyor aslında gelişiyor bence sadece yavaş:)
Gözün aydın kuzumm darısı başıma inşallah benimde yarın randevumKızlar çıktım şimdiay nasil kipir kipir eli kolu oynuyor 11. Haftaya uyumlu yine hersey yolunda ama kendini cok gostermedi cinsiyet icin haftaya görürüz muhtemelen dedi. Pzt yine kontrol ilaçların hepsi haftaya bitiyor 12. Haftada sadece coraspin 20. Haftaya kdr devam
Ya maşallah kuzucuğaKızlar çıktım şimdiay nasil kipir kipir eli kolu oynuyor 11. Haftaya uyumlu yine hersey yolunda ama kendini cok gostermedi cinsiyet icin haftaya görürüz muhtemelen dedi. Pzt yine kontrol ilaçların hepsi haftaya bitiyor 12. Haftada sadece coraspin 20. Haftaya kdr devam
Benim tek günlük sürüyor canim ben fark ettim bide ayağa kalkma hareketle alakasi da yok benimkinin peceteye sildikce geliyor yuruyorum ediyorum ev isi yapiyorum allah korusun normalde artmasi gerekir benimki iyice azalip aksama bitmis oluyor. İnsallah yasamazsin canim benim bazilarinin 9 ay bile suruyormus sag salim olsunlarda baska hicbir sey istemiyorumbenim her hafta kanamam oluyor her hafta acil geliyoruz bı hafta geldiğimizde miniklerimin kalp atışlarını duydumkanamanın sebebi ne bilmiyorum ama anlık oluyor ve bitiyor inşallah tekrarını yaşamam çok yıpratıyor çünkü
Cok sevindim canim tebrikler saglicakla ilerlesin hep boyleKızlar çıktım şimdiay nasil kipir kipir eli kolu oynuyor 11. Haftaya uyumlu yine hersey yolunda ama kendini cok gostermedi cinsiyet icin haftaya görürüz muhtemelen dedi. Pzt yine kontrol ilaçların hepsi haftaya bitiyor 12. Haftada sadece coraspin 20. Haftaya kdr devam
Sukur canim bisey olmasinda aman dedigin gibi kapali kutu doktorlar bile bilemiyor ki neyden kaynaklandiginiİdrar testin normal ciktiysa enfeksiyon yoktur o zaman cnm, bende her hafta lekelenme yasadim kahverengi, çok şükür son haftalarda hic gelmedi... İkizlerden sagliksiz olan sebep oluyor belki de demisti ya da rahim büyüdükçe oluyor sizin dediginiz gibi bilmiyoruz ki kapali kutu iste
Baharatli seyler asla iyi gelmiyor canim bir iki tane yesen bile etkiliyorMidem felaket☹ bugün ayıptır söylemesi bi kaç tane cips yedm öldürdü beni en sonunda cıkarttım kusan arkadslara Rabbim yardm etsn cok zor
Sagol cnm benim hadi bakalim yarinda senin yolunu gozleyecegiz , kacta randevun gec yazma bak bizeİkinize de bin maşallahçok şükür her şeyin yolunda olması çok güzel darısı yarın bana benim 12.hafta belki bi taraflarını gösterir ama kesin değilse söylemesin duygu karmaşası yaşamak istemem bi kız der sonra erkek der kafamı bulandırmasın
Yaaa cok gzel masallahKızlar çıktım şimdiay nasil kipir kipir eli kolu oynuyor 11. Haftaya uyumlu yine hersey yolunda ama kendini cok gostermedi cinsiyet icin haftaya görürüz muhtemelen dedi. Pzt yine kontrol ilaçların hepsi haftaya bitiyor 12. Haftada sadece coraspin 20. Haftaya kdr devam