2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kizlar günaydın doktordan çıktık, malesef net görüntü alamadigi icin yine vajinal bakildi bebisim bas asagi durmuş eli kolu hareketliydi dedim yavrucum niye döndün sen simdi bak göremedi bastan doktor dedim 🤣🤣🤣 neyse ense kalınlığı iyi ama burun kemigini net göremedigi icin haftaya bakariz dedi ikili testimi verdim haftaya goruselim dedi estrofemi kesti lutinus alma baska fitil vericem dedi bir de kan ilaci ile d vit yazdi bizden simdilik bu kadar teyzelerimiz ❤️❤️
Simdiden hareketli senin yaramaz tebrikler canim cok sukur 🤗 insallah hep boyle guzel haberler duyalim

Merhaba tekrar

Şuan ağlasam mi bilemedim karışık duygular içindeyim 2 hafta once bu gun ki doktora gittiğimde sadece ultrason ustan bakmış ti bebeği görememişti ama vajinal bakmak istemedi haftaya gel demişti 3 gün sonra kendi doktoruma gittiğim de hatirlarsiniz çizgi var sadece 2 hafta sonra gel demis ti bu gun ki doktor tekrar ustan bakti görmeyince alttan bakti embiriyo oluşmuş ama ilerlememiş galiba kalp sesi de yok bence daha fazla ilerlemez dedi ama 2 hafta once hiç yoktu ki perşembe tekrar gel kalp sesi yoksa alalim dedi fazla beklersen rahim duvarın enfeksiyon kapabilirmis ve ben şuan karman çorman oldu belki bebegim geç gelişiyor kalp sesine belki daha var ama bu böyle konuşunca sinirim bozuldu kap sesi gümbür gümbür olması lazım diyor

Merhaba tekrar

Şuan ağlasam mi bilemedim karışık duygular içindeyim 2 hafta once bu gun ki doktora gittiğimde sadece ultrason ustan bakmış ti bebeği görememişti ama vajinal bakmak istemedi haftaya gel demişti 3 gün sonra kendi doktoruma gittiğim de hatirlarsiniz çizgi var sadece 2 hafta sonra gel demis ti bu gun ki doktor tekrar ustan bakti görmeyince alttan bakti embiriyo oluşmuş ama ilerlememiş galiba kalp sesi de yok bence daha fazla ilerlemez dedi ama 2 hafta once hiç yoktu ki perşembe tekrar gel kalp sesi yoksa alalim dedi fazla beklersen rahim duvarın enfeksiyon kapabilirmis ve ben şuan karman çorman oldu belki bebegim geç gelişiyor kalp sesine belki daha var ama bu böyle konuşunca sinirim bozuldu kap sesi gümbür gümbür olması lazım diyor
canım benim rabbimden ümit kesilmez tabii ki doktor görüşü çok önemli ama ben senin yerinde olsam bir tane daha doktora gider baktırırım. burda ne mucizeler okuduk tabii ki öncelikle senin sağlığın önemli ama bu böyle haftaya gel bakarızlık bir şey değil stres ne kadar büyük bir etken oluyor. başka doktora gitme şansın var mı?

canım benim rabbimden ümit kesilmez tabii ki doktor görüşü çok önemli ama ben senin yerinde olsam bir tane daha doktora gider baktırırım. burda ne mucizeler okuduk tabii ki öncelikle senin sağlığın önemli ama bu böyle haftaya gel bakarızlık bir şey değil stres ne kadar büyük bir etken oluyor. başka doktora gitme şansın var mı?
Gideceğim de ama 1 hafta daha geçsin belki ozaman tamamen buyur ya bilmiyorum bir umut besliyorum 2 hafta once çizgi demişlerdi şimdi oluşmuş ama ilerlemiyor kalp sesi yok diyor başka doktor sence ne yapmalı:) haftaya kendi doktoruma gidecem tekrar

Gideceğim de ama 1 hafta daha geçsin belki ozaman tamamen buyur ya bilmiyorum bir umut besliyorum 2 hafta once çizgi demişlerdi şimdi oluşmuş ama ilerlemiyor kalp sesi yok diyor başka doktor sence ne yapmalı:) haftaya kendi doktoruma gidecem tekrar
Tabii ki senin bileceğin iş canım kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yapmalısın ben olsam muhtemelen başka birine daha giderdim. Biz bol dua edelim inşallah rabbim senden de mucize duymayı nasip etsin 🤲🏻🧡

Evet mutlaka bir iki ayri uzman görüşü alip oyle karar vermeni tavsiye ederim bende canim nasil olacak bilmiyorum ama kendini üzmemey calis bebis gelisiyorsa eger bundan etkilenmesin sadece bunu düşün olur mu🙏❤️

Merhaba tekrar

bence de bi doktora daha git, yerinde olsam haftayi beklemezdim canim. cunku senin sagligin herseyden onemli. Insallah bebisin seninledir ama degilse de erken mudahale sart maalesef bu durumda her iki ihtimali de dusunerek hareket etmelisin.
Benim ilk tup bebek denememde, betam duzgun ilerliyordu sonra ultrasonda kese ve bebek de gorundu ama 2 gun geride gorunuyordu 5+5 olmasi gerekirken 5+3du, sonraki hafta gittigimde maalesef hala kalp atisi yoktu ve gelisim durmustu 6+5 olmasi gerekirken hala 5+3 gozukuyordu ve ilacla dusuk yaptim. O zaman doktorum beni de uyarmisti bundan sonra beklemek sadece sana ve rahmine zarar diye. Ama gittigin doktorlara bence onceki ultrason fotolarini falan da hep goster,

12 hafta doluncaya kadar kullanilacak denildi bana tatlimm sabirla bekliyorum
İnşallah olucaz önce bir teyze olalım ondan sonra bir arada da oluruz inşallah🫶🏻🫶🏻🫶🏻🧡🧡🌻

Canım Allah yardımcın olsun🤲🏻

Hadi güzel haberlerle gel canım😇 ben daha geçen hafta bıraktım 11. hafta da estrofemi bu arada
Senden de güzel haberler bekliyoruz canım 🌸
Güzel haberler bekliyoruuzz
Sagolun kizlar. Iki saat sonra randevum simdi bi Starbucksda esimi bekliyorum randevuya yakin beni alicak birlikte gidicez insallah. Hareket falan denince de gaza gelip bi brownie yemis olabilirim gerci erken yedim galiba :KK70:

Sagolun kizlar. Iki saat sonra randevum simdi bi Starbucksda esimi bekliyorum randevuya yakin beni alicak birlikte gidicez insallah. Hareket falan denince de gaza gelip bi brownie yemis olabilirim gerci erken yedim galiba :KK70:
Off ben unuttum çikolatayı yaaa ☹️☹️ bekliyorum bende suan kalbim yerinden cikacak

Merhaba tekrar

Canim karmakarisik bir haldesin cok iyi anliyorum ama daha fazla beklemek ne kadar doğru düşündürücü... Senin sagligin rahmin çok daha önemli , bunu iki kez rahim ameliyati olmus ve yillarca rahimdeki problemi bilmeden her ay hamile kalmayi bekleyen biri olarak söylüyorum, tedaviye baslayacam diye gidip bu rahimle tup bebek bile olmaz cevabini alip iki kez kapidan dönen biri olarak söylüyorum.... Gec kalmak hic iyi degil bir doktora daha git cnm hatta varsa pretinologa gitmeni tavsiye ederim kuzum

Off ben unuttum çikolatayı yaaa ☹️☹️ bekliyorum bende suan kalbim yerinden cikacak
Haydi sanal teyzelerimm hayırlı haberlerle ins

X