- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 34
Canım benim de geç göründü geç kalp atışı duyuldu biliyorsun, ben 3 doktora gittim, sonra sıra tüp bebekçiye geldiğinde görmeseydi 4,5 daha giderdim, ki her gittiğim diğerinin görmediği başka şeyi fark etti. Mutlaka git, farklı bakış iyidirÖyle yapicam galiba iki mağazayı bitireyim de gideyim migde bulantılarım da çoğaldı biraz korku biraz heyacan
Benim tüp bebekçi alttan perinatoloğum hep karından bakıyor. Ama alttan çok daha net gözüküyor, memnunum sanırım ondan yaa. Yavrucuk büyüdüğünde karından da net olunca vajinal istemem ama net görüntü içimi kıpır kıpr etti. 22sinde tüpçü randevum var ki inşallah bitiririz onunla randevuları artık. Kafam karışıyor tek yerle devam etmek istiyorum ama bence 22sinde de alttan bakar sanki, bakalımBanada hep alttan baktı şimdiye kadar inş karından bakar artık diyorun
Sıra bekliyorum inşallah güzel haber alirimCanım benim de geç göründü geç kalp atışı duyuldu biliyorsun, ben 3 doktora gittim, sonra sıra tüp bebekçiye geldiğinde görmeseydi 4,5 daha giderdim, ki her gittiğim diğerinin görmediği başka şeyi fark etti. Mutlaka git, farklı bakış iyidir
Aaa 525 ne ya. Olması gereken fiyata düşmüş benceKızlar bebek küveti isteyenler Trendyolda indirim buldum ben hemen aldim. Ekledigim fiyat 525 ten 237 ye düşmüş
Smin canim amin yarin kacta randevun cikinca hemrn yaz bize sanal teyzeler coj merakliMaşallahMucizeyokmu Benimde yarın kontrolüm cok heycanlıyım inş herşey yolundadır Rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun hepsi
Hadi ins Rabbim guzel haberler duyurmayı nasip etsin cnmmSıra bekliyorum inşallah güzel haber alirim
İnşallah canımSıra bekliyorum inşallah güzel haber alirim
haber verrr canımŞu an gidiyorum bakalim ne diyecek iyi haber alirim inşallah
aa fiyatı çok iyiymiş bence de kaçırmayınKızlar bebek küveti isteyenler Trendyolda indirim buldum ben hemen aldim. Ekledigim fiyat 525 ten 237 ye düşmüş
Amin ama sıra bitmiyor 1 saat geçti hala ilerleyemedik :)Hadi ins Rabbim guzel haberler duyurmayı nasip etsin cnmm
Aaa 525 ne ya. Olması gereken fiyata düşmüş bencebunun aynısı eltime geldi hediye olarak. Atayım favoride beklesin bakalım.
Evet kesinlikle normalde olmasi gereken fiyat bencede ama babyjem de bu fiyattan daha asagi inecegini sanmam ben bayadir takip ediyordum bak iste ekledogim fiyat ortadahaber verrr canım
aa fiyatı çok iyiymiş bence de kaçırmayınbuda bana hediye gelecek
aslında bana arkadaşım şöyle diyor, o küvetlerde çok kısa süre yıkıyorsun en güzeli banyo oturakları hem deniz kenarında da kullanılıyor hem de banyo içinde güzel vakit geçiriyor. bana hediye geleceği için ben bunu alıcam bende favoriye almıştım aklınızda olsun canımEvet kesinlikle normalde olmasi gereken fiyat bencede ama babyjem de bu fiyattan daha asagi inecegini sanmam ben bayadir takip ediyordum bak iste ekledogim fiyat ortadabaska markalarda var ortalama 250-350 arasi degisiyorlar bunu beğeniyordm ama en pahalisida hep buydu iyi oldu
Bu da var favorimde bundanda alcamaslında bana arkadaşım şöyle diyor, o küvetlerde çok kısa süre yıkıyorsun en güzeli banyo oturakları hem deniz kenarında da kullanılıyor hem de banyo içinde güzel vakit geçiriyor. bana hediye geleceği için ben bunu alıcam bende favoriye almıştım aklınızda olsun canım
Babyjem Önden Açılır Banyo & Mama Oturağı Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Babyjem Önden Açılır Banyo & Mama Oturağı 636 Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ayy içinde düşünemiyoruuuumBu da var favorimde bundanda alcam
Evet bunlar cok kullanisliymis bebeligi biraz daha atlattiktan sonra tek basimayken bu oturagi daha rahat kullanirm diye düşünüyorm mutfak bangosunun ustune bile koyulur yemek yaparken yanimda dururayy içinde düşünemiyoruuuumsen nerdesiiiin
şuan beni çıldırtıyorsun gözlerimin önünde canlanıyoooorEvet bunlar cok kullanisliymis bebeligi biraz daha atlattiktan sonra tek basimayken bu oturagi daha rahat kullanirm diye düşünüyorm mutfak bangosunun ustune bile koyulur yemek yaparken yanimda durur
Ben evdeyim eşimi bekliyorum doktora gitmek icin
Ben birebir gördüm dokundum kaliteli gerçektenEvet kesinlikle normalde olmasi gereken fiyat bencede ama babyjem de bu fiyattan daha asagi inecegini sanmam ben bayadir takip ediyordum bak iste ekledogim fiyat ortadabaska markalarda var ortalama 250-350 arasi degisiyorlar bunu beğeniyordm ama en pahalisida hep buydu iyi oldu
Hayal ederken ve suan beklerken heyecandan kelebekler uçuyor içimde yaşuan beni çıldırtıyorsun gözlerimin önünde canlanıyoooorhadi ben çatladım sizlerden haber beklerken çabucak gelsinde görün bakalım bebişi
Canım güzel kullanışlı birşeymiş de ilk zamanlarda bu kullanılmaz ama değil mi?aslında bana arkadaşım şöyle diyor, o küvetlerde çok kısa süre yıkıyorsun en güzeli banyo oturakları hem deniz kenarında da kullanılıyor hem de banyo içinde güzel vakit geçiriyor. bana hediye geleceği için ben bunu alıcam bende favoriye almıştım aklınızda olsun canım
Babyjem Önden Açılır Banyo & Mama Oturağı Gri Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Babyjem Önden Açılır Banyo & Mama Oturağı 636 Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com