2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Öyle yapicam galiba iki mağazayı bitireyim de gideyim migde bulantılarım da çoğaldı biraz korku biraz heyacan
Canım benim de geç göründü geç kalp atışı duyuldu biliyorsun, ben 3 doktora gittim, sonra sıra tüp bebekçiye geldiğinde görmeseydi 4,5 daha giderdim, ki her gittiğim diğerinin görmediği başka şeyi fark etti. Mutlaka git, farklı bakış iyidir

Banada hep alttan baktı şimdiye kadar inş karından bakar artık diyorun🙈
Benim tüp bebekçi alttan perinatoloğum hep karından bakıyor. Ama alttan çok daha net gözüküyor, memnunum sanırım ondan yaa. Yavrucuk büyüdüğünde karından da net olunca vajinal istemem ama net görüntü içimi kıpır kıpr etti. 22sinde tüpçü randevum var ki inşallah bitiririz onunla randevuları artık. Kafam karışıyor tek yerle devam etmek istiyorum ama bence 22sinde de alttan bakar sanki, bakalım

Canım benim de geç göründü geç kalp atışı duyuldu biliyorsun, ben 3 doktora gittim, sonra sıra tüp bebekçiye geldiğinde görmeseydi 4,5 daha giderdim, ki her gittiğim diğerinin görmediği başka şeyi fark etti. Mutlaka git, farklı bakış iyidir
Sıra bekliyorum inşallah güzel haber alirim

Aaa 525 ne ya. Olması gereken fiyata düşmüş bence 😁 bunun aynısı eltime geldi hediye olarak. Atayım favoride beklesin bakalım.
haber verrr canım

aa fiyatı çok iyiymiş bence de kaçırmayın 🥳 buda bana hediye gelecek😬😂
Evet kesinlikle normalde olmasi gereken fiyat bencede ama babyjem de bu fiyattan daha asagi inecegini sanmam ben bayadir takip ediyordum bak iste ekledogim fiyat ortada 😅😅😂😂😂 baska markalarda var ortalama 250-350 arasi degisiyorlar bunu beğeniyordm ama en pahalisida hep buydu iyi oldu😆

Evet kesinlikle normalde olmasi gereken fiyat bencede ama babyjem de bu fiyattan daha asagi inecegini sanmam ben bayadir takip ediyordum bak iste ekledogim fiyat ortada 😅😅😂😂😂 baska markalarda var ortalama 250-350 arasi degisiyorlar bunu beğeniyordm ama en pahalisida hep buydu iyi oldu😆
aslında bana arkadaşım şöyle diyor, o küvetlerde çok kısa süre yıkıyorsun en güzeli banyo oturakları hem deniz kenarında da kullanılıyor hem de banyo içinde güzel vakit geçiriyor. bana hediye geleceği için ben bunu alıcam bende favoriye almıştım aklınızda olsun canım

aslında bana arkadaşım şöyle diyor, o küvetlerde çok kısa süre yıkıyorsun en güzeli banyo oturakları hem deniz kenarında da kullanılıyor hem de banyo içinde güzel vakit geçiriyor. bana hediye geleceği için ben bunu alıcam bende favoriye almıştım aklınızda olsun canım

Bu da var favorimde bundanda alcam😆😆😆

ayy içinde düşünemiyoruuuum😬😂 sen nerdesiiiin
Evet bunlar cok kullanisliymis bebeligi biraz daha atlattiktan sonra tek basimayken bu oturagi daha rahat kullanirm diye düşünüyorm mutfak bangosunun ustune bile koyulur yemek yaparken yanimda durur🙈🙈🙈
Ben evdeyim eşimi bekliyorum doktora gitmek icin🤩🤩🤩

Evet bunlar cok kullanisliymis bebeligi biraz daha atlattiktan sonra tek basimayken bu oturagi daha rahat kullanirm diye düşünüyorm mutfak bangosunun ustune bile koyulur yemek yaparken yanimda durur🙈🙈🙈
Ben evdeyim eşimi bekliyorum doktora gitmek icin🤩🤩🤩
şuan beni çıldırtıyorsun gözlerimin önünde canlanıyoooor 🥰🤩❤️ hadi ben çatladım sizlerden haber beklerken çabucak gelsinde görün bakalım bebişi🤩

Ben birebir gördüm dokundum kaliteli gerçekten

Canım güzel kullanışlı birşeymiş de ilk zamanlarda bu kullanılmaz ama değil mi?

X