2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

kontrolün ne zaman canım kaç haftalıktı?

Allahım seni nazlı seniii yerim ben onun kıpır kıpır her yerini maşallah kuzuma❤️🤲🏻 vitaminlere 12ye doğru başlıyor bende de öyle yaptı hamilelik artık tam anlamıyla oturmuyor mu yaa şu tüp bebek ilaçları bitmeye başlayınca 🥳😬
Haftaya gel dedi doktor iki hafta dir zaten bekliyordum 1 hafta daha ekledi :)

Normalde bu hafta gidicektim doktor tatilden dönmemiş haftaya gel dedi şaka gibi :) gerci annem istedigi için 2 hafta daha bekliyeceğim ama insan dan iyi bisiler duymak için acele ediyor bu gun başka doktora mi gitsem diye düşünüyorum eşimde gidelim diyor ama kötü bisi de duymaktan korkuyorum bu seferde kendimi hazirladim güya en kötüsü ne ama iste yinede duymak istemiyorum :) ikilemde kaldim
Bence endise etme cnm git baska doktora benin ablamin oyle olmustu bebek görünmüyor dediler hep başka doktora gitmisti nasil görmüyorlar bays baya orda duruyor dedi ama ablsmin demir yetersizliğinden Bebek gelişimi olmuyordu kalp atisi olamayınca aldirmisti ama bu farklı bir durum seninke alakali bir durum degil cnm bence git erteleme kendi doktoruna da sonra yine gidersun

Bence endise etme cnm git baska doktora benin ablamin oyle olmustu bebek görünmüyor dediler hep başka doktora gitmisti nasil görmüyorlar bays baya orda duruyor dedi ama ablsmin demir yetersizliğinden Bebek gelişimi olmuyordu kalp atisi olamayınca aldirmisti ama bu farklı bir durum seninke alakali bir durum degil cnm bence git erteleme kendi doktoruna da sonra yine gidersun
Öyle yapicam galiba iki mağazayı bitireyim de gideyim migde bulantılarım da çoğaldı biraz korku biraz heyacan

Evet cnm ama ben istemiyorum yine de Rabbim hepimizin evladini sağlıklı sıhhatli eylesin ins 🤲🤲🤲
amiiiiin mucizem amin inşallahh sağlıkla eksiksiz evlat inşallah🥳❤️
Haftaya gel dedi doktor iki hafta dir zaten bekliyordum 1 hafta daha ekledi :)
canım bence başka doktor en iyisi hem bazen başka bir görüşte iyi olabiliyor. alet edevat bile değişiyor kendine stres edeceğine gidip görmek en güzeli❤️

Kizlar günaydın doktordan çıktık, malesef net görüntü alamadigi icin yine vajinal bakildi bebisim bas asagi durmuş eli kolu hareketliydi dedim yavrucum niye döndün sen simdi bak göremedi bastan doktor dedim 🤣🤣🤣 neyse ense kalınlığı iyi ama burun kemigini net göremedigi icin haftaya bakariz dedi ikili testimi verdim haftaya goruselim dedi estrofemi kesti lutinus alma baska fitil vericem dedi bir de kan ilaci ile d vit yazdi bizden simdilik bu kadar teyzelerimiz ❤️❤️
Maşallah ya 🧿 darısı tüm isteyenlere 🤲🏻 inan burdan güzel haber alınca kendimin yada yakınımınmış gibi seviniyorum 💕 bundan sonrası tadını çıkararak bi hamilelik olsun inşallah

Maşallah ya 🧿 darısı tüm isteyenlere 🤲🏻 inan burdan güzel haber alınca kendimin yada yakınımınmış gibi seviniyorum 💕 bundan sonrası tadını çıkararak bi hamilelik olsun inşallah
Amin cnmmm benim 🤲🤲😇 gercekten oyle hissediliyor bende sanal teyzelerimin ve yegenlerimin guzel haberlerini alinca yerimde duramıyorum sevincten ... Rabb'im hepimize saglikli hamilelik ve saglijli sıhhatli evlatlar nasip etsin ins

amiiiiin mucizem amin inşallahh sağlıkla eksiksiz evlat inşallah🥳❤️

canım bence başka doktor en iyisi hem bazen başka bir görüşte iyi olabiliyor. alet edevat bile değişiyor kendine stres edeceğine gidip görmek en güzeli❤️
Şu an gidiyorum bakalim ne diyecek iyi haber alirim inşallah

Calisiyorum ben benim marketlerim var gidiyorum urunler çıkartıyorum depodan yerlestiriyorum :) bebek bezi benim firmam bu arda bebek bezleri güncel fiyatlar bende 😂😂😂
Kizim bastan soylesene millet burda bebek bezi stok yapmaya çalışıyorum.diye bahsediyor 🤣🤣🤣🤣 aaa yavruceylanim demek bebek bezi satiyorsun 🤣🤣🤣

Kızlar bebek küveti isteyenler Trendyolda indirim buldum ben hemen aldim. Ekledigim fiyat 525 ten 237 ye düşmüş

Eklentiler

• IMG_20220808_115051.jpg
    IMG_20220808_115051.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 51
Offf kalbimi küt küt attirdin🙈 heyecanlaniyorum 🤩🤩🤩🤩 masallah bebegimize 🙏🙏🙏
Peki ben hep hamislerin cikileta yedigini görüyorum beklerken fln sizce girmeden yarim saat once cikileta yesem hareketlenmesine etki eder miyim😆
Lidyacim beni 7 eylulde cagirdi- 22sinde tup bebek doktoruna gidecegim icin- gelirken karnin tok ve sıkışık gel cinsiyeti de goruruz dedi. Cikilatayi sormadim ama tok dedigi icin ben de agzima bir bitter atmayi planliyorum.

Lidyacim beni 7 eylulde cagirdi- 22sinde tup bebek doktoruna gidecegim icin- gelirken karnin tok ve sıkışık gel cinsiyeti de goruruz dedi. Cikilatayi sormadim ama tok dedigi icin ben de agzima bir bitter atmayi planliyorum.
Bu bilgi harika bende sıkışık gitmeyi planlıyordum 😆 ozman bir cikileta da kesin yerim

X