2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar benim de bugün doktor randevum var Türkiye saatiyle 7-8 gibi bakalım miniğimiz nasılmış 😍 çok heyecanlıyım resmen görüş günü gibi 😂 gün boyu evde zaten burda insan taşıyoruz diyerek geziyorum (İstanbulda minibuse binenler bilir bu repliği 😂) 😂😂
8+5deyim bu son tüp bebek merkezi randevum. Haftaya 17sinde kadın doğum doktoruna randevum var şansa tüp bebek doktorumla aynı binada klinik ve birbilerini çok iyi tanıyorlarmış tüp bebek doktorum ben gereken herşeyi ileticem yeni doktoruna dedi. 8+5de sanki çoğunuz estrofemi bıraktı bakalım bana ne diycek.
Güzel haberler bekliyoruuzz

Kızlar benim de bugün doktor randevum var Türkiye saatiyle 7-8 gibi bakalım miniğimiz nasılmış 😍 çok heyecanlıyım resmen görüş günü gibi 😂 gün boyu evde zaten burda insan taşıyoruz diyerek geziyorum (İstanbulda minibuse binenler bilir bu repliği 😂) 😂😂
8+5deyim bu son tüp bebek merkezi randevum. Haftaya 17sinde kadın doğum doktoruna randevum var şansa tüp bebek doktorumla aynı binada klinik ve birbilerini çok iyi tanıyorlarmış tüp bebek doktorum ben gereken herşeyi ileticem yeni doktoruna dedi. 8+5de sanki çoğunuz estrofemi bıraktı bakalım bana ne diycek.
Senden de güzel haberler bekliyoruz canım 🌸

Kesinlikle öyle, hayatimin hicbir döneminde boylesi uzun yazismaktan zevk almadim ve kalben hissetmedim hicbir insani uzaktan.... Kim bilir belki birgün yanyana da oluruz 🤗🤗🤗
İnşallah olucaz önce bir teyze olalım ondan sonra bir arada da oluruz inşallah🫶🏻🫶🏻🫶🏻🧡🧡🌻
Midem felaket☹ bugün ayıptır söylemesi bi kaç tane cips yedm öldürdü beni en sonunda cıkarttım kusan arkadslara Rabbim yardm etsn cok zor
Canım Allah yardımcın olsun🤲🏻
Hadi güzel haberlerle gel canım😇 ben daha geçen hafta bıraktım 11. hafta da estrofemi bu arada

12 hafta doluncaya kadar kullanilacak denildi bana tatlimm sabirla bekliyorum

Günaydın

Ben iki gündür migde bulantısı ve tuvaletten çıkamam sorunu yaşıyorum daha önce yok tu :) bebeği göremedik hala ama migde bulantıları beni yoklamaya başladı

Kizlar günaydın doktordan çıktık, malesef net görüntü alamadigi icin yine vajinal bakildi bebisim bas asagi durmuş eli kolu hareketliydi dedim yavrucum niye döndün sen simdi bak göremedi bastan doktor dedim 🤣🤣🤣 neyse ense kalınlığı iyi ama burun kemigini net göremedigi icin haftaya bakariz dedi ikili testimi verdim haftaya goruselim dedi estrofemi kesti lutinus alma baska fitil vericem dedi bir de kan ilaci ile d vit yazdi bizden simdilik bu kadar teyzelerimiz ❤️❤️

Günaydın

Ben iki gündür migde bulantısı ve tuvaletten çıkamam sorunu yaşıyorum daha önce yok tu :) bebeği göremedik hala ama migde bulantıları beni yoklamaya başladı
Bir daha ne zaman gidicen cnm kontrole iyi düşünelim iyi olsun dimi ama

Kizlar günaydın doktordan çıktık, malesef net görüntü alamadigi icin yine vajinal bakildi bebisim bas asagi durmuş eli kolu hareketliydi dedim yavrucum niye döndün sen simdi bak göremedi bastan doktor dedim 🤣🤣🤣 neyse ense kalınlığı iyi ama burun kemigini net göremedigi icin haftaya bakariz dedi ikili testimi verdim haftaya goruselim dedi estrofemi kesti lutinus alma baska fitil vericem dedi bir de kan ilaci ile d vit yazdi bizden simdilik bu kadar teyzelerimiz ❤️❤️
Yaramazlığa şimdiden başlamış 🤭 oy maşallah çok şükür iyiymiş inşallah test sonucun da güzel gelir 🌸

Offf kalbimi küt küt attirdin🙈 heyecanlaniyorum 🤩🤩🤩🤩 masallah bebegimize 🙏🙏🙏
Peki ben hep hamislerin cikileta yedigini görüyorum beklerken fln sizce girmeden yarim saat once cikileta yesem hareketlenmesine etki eder miyim😆

Günaydın

kontrolün ne zaman canım kaç haftalıktı?
Allahım seni nazlı seniii yerim ben onun kıpır kıpır her yerini maşallah kuzuma❤️🤲🏻 vitaminlere 12ye doğru başlıyor bende de öyle yaptı hamilelik artık tam anlamıyla oturmuyor mu yaa şu tüp bebek ilaçları bitmeye başlayınca 🥳😬

Offf kalbimi küt küt attirdin🙈 heyecanlaniyorum 🤩🤩🤩🤩 masallah bebegimize 🙏🙏🙏
Peki ben hep hamislerin cikileta yedigini görüyorum beklerken fln sizce girmeden yarim saat once cikileta yesem hareketlenmesine etki eder miyim😆
Sanmam cnm onlar daha kandan besleniyor diye bir cahilcuhela teori atiyorum ortaya🤣🤣🤣 ben hep erken saate randevu verildigi icin ac karnina gidiyorum...

Bir daha ne zaman gidicen cnm kontrole iyi düşünelim iyi olsun dimi ama
Normalde bu hafta gidicektim doktor tatilden dönmemiş haftaya gel dedi şaka gibi :) gerci annem istedigi için 2 hafta daha bekliyeceğim ama insan dan iyi bisiler duymak için acele ediyor bu gun başka doktora mi gitsem diye düşünüyorum eşimde gidelim diyor ama kötü bisi de duymaktan korkuyorum bu seferde kendimi hazirladim güya en kötüsü ne ama iste yinede duymak istemiyorum :) ikilemde kaldim

kontrolün ne zaman canım kaç haftalıktı?

Allahım seni nazlı seniii yerim ben onun kıpır kıpır her yerini maşallah kuzuma❤️🤲🏻 vitaminlere 12ye doğru başlıyor bende de öyle yaptı hamilelik artık tam anlamıyla oturmuyor mu yaa şu tüp bebek ilaçları bitmeye başlayınca 🥳😬
Valla cok nazli bebisim galiba anlasildi hic fotojenik olmayacak 🤣🤣🤣 benim b12 dusuk oldugu icin epeydir kullaniyorum ayrica mutivitamin destekli folikasit de devam dedi ben 11+3 saniyordum 11+5misiz böylece de son adet tarihiyle uyumlu oluyoruz

X