2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Sana bir şey diyemiyorum saat farkımız çok😬😄

Günaydıııın canımcım🌞 bu kızlar sohbet ediyor valla ben takılamıyorum gece sabahta geç kalıyorum 😅 sende erken mi uyuyorsun
Evet 11 buçukta en geç uyuyorum 🙈 senin kontrol ne zaman canım

200 lü günlerden düştük zaman geçtikçe daha bi heyecanlı oluyor 😍
IMG_20220804_075225.jpg

evet bizimkiler grubun abi ablaları birazcık ☺️ doktoruna cinsiyeti de sor canım bazıları erken öğreniyor bakalım seninki ne dicek bende sorucam yarın
Ay vallahi kafama öyle takmışım ki, dün de bir tanıdık öğrendi cinsiyeti erkek dediler sanırım zihnimde yer etmiş. Gece rüyamda ultrasona bakıyorum aa erkek diyorum 🤭😅😂
Eveet biz abi abla olucaz inşallah, tabi erkenden süpriz yapanlar olmazsa 🤗

Ay vallahi kafama öyle takmışım ki, dün de bir tanıdık öğrendi cinsiyeti erkek dediler sanırım zihnimde yer etmiş. Gece rüyamda ultrasona bakıyorum aa erkek diyorum 🤭😅😂
Eveet biz abi abla olucaz inşallah, tabi erkenden süpriz yapanlar olmazsa 🤗
hayırlısı olsun yaa inşallah önce sağlıklı olsunlar ama gönlündeki erkek mi? 🤗 ilerleyen zamanlarda görücez bakalım önden gidenler olacak mı☺️

Çook çoook sevindim harika haber canım benim🌻 dualarımdasın hepiniz öylesiniz yoldaşlarım kaderdaşlarım🧡🤓 her şey güzel olacak kavuşucaz bebişlere inşallah🧡🧡
Aminnnn insallah canim, cok sag ol
Günaydın kızlar kontrole gidiyorum ben dee maşallah muhabbetiniz harika akşam ben de uyumuşum 🙊
hayirli haberler al canim. Beni uyku tutmadi sonra bir eglendik uyuyakalmisim huzurla :)

hayırlısı olsun yaa inşallah önce sağlıklı olsunlar ama gönlündeki erkek mi? 🤗 ilerleyen zamanlarda görücez bakalım önden gidenler olacak mı☺️
Bu arada doktordan çıktım, biraz gerginim bu sefer. Bu sefer tüp bebek doktoruma gittim ilaçları falan da ne yaparız diye. Çok aceleciydi bugün herşey aceleye geldi. 2li test istiyo musun dedi evet dedim. Kan ultrason birşeyler kimse bi açıklama yapmadan eve döndüm. Sordum haftaya görüşürüz dedi..

Bu arada doktordan çıktım, biraz gerginim bu sefer. Bu sefer tüp bebek doktoruma gittim ilaçları falan da ne yaparız diye. Çok aceleciydi bugün herşey aceleye geldi. 2li test istiyo musun dedi evet dedim. Kan ultrason birşeyler kimse bi açıklama yapmadan eve döndüm. Sordum haftaya görüşürüz dedi..
Hicbirsey yapmadi mi yani

Hicbirsey yapmadi mi yani
Normal ultrasonla baktı kendisi, ölçtü falan. Sonra cinsiyet sordum, görünmüyor şimdi dedi. İlaçları sordu, sekreterine söyledi yan odaya girdi. Bizim doktor yan yana 2 odası var birine bakıyo hop yan odada başka birine. Sonra 2li test için ultrason birimine yönlendirdiler. Ordaki doktor da tıp dilinde ft şu BP şu falan dedi. Dedim ki nasıl görünüyor. Sonuçları kendi doktorun değerlendirir dedi. İyice gerildim ya. Sonuçlar çıksın kendi gittiğim kadın doğum doktoruna gidicem direk.

X