- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
Demi demi ben de böyle hayal ediyordumValla lidyacım tam gözümde canlandırdığım gibi birisi çıktın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi demi ben de böyle hayal ediyordumValla lidyacım tam gözümde canlandırdığım gibi birisi çıktın
Evet nedense gözümde canlanan buydu aynısı çıktıDemi demi ben de böyle hayal ediyordum
Arkadaşlarım gelin bağlantı acilacakmi bilmiyorum ama en basta arabanin kapısını acan ben buyurunuz
Artik hayallerde degilimdirDemi demi ben de böyle hayal ediyordum
Bisey diyim mi ise girdigimde kaput neresi tampon neresi onu bile bilmezdim o derece ilgim var şimdi geçip adamlarin karşısına teknik anlatiyorum ahahahshshshyani ilgim olan en büyük şeylerden biridir arabalar izlemekten zevk alırım bide teyzoşumuzu gördük beğendik
işin içine girince pratikte öğrenilmeyecek iş yoktur illaki öğrenirsin önemli olan ilgi aslında mutlu çalışmak için demekki seni bir yerden yakalamış ki çalışıyorsun hala canım bende ik yöneticisi olmasam heralde yedek parça veya araç aksesuarları falan satabilirdim o derece ilgiliyimArtik hayallerde degilimdir
Bisey diyim mi ise girdigimde kaput neresi tampon neresi onu bile bilmezdim o derece ilgim var şimdi geçip adamlarin karşısına teknik anlatiyorum ahahahshshsh
Kendimi de görücüye cikarttm
Sirkeli suyla silsem sıkıntı yaratır mı ki sizceKızlar ya benim aşağı taraf biraz kızarmış ve iki gündür kaşınıyor mantar mı oldu yaaa
Olablir canm mantar yada enfeksiyon o kadar fitile olacağı buKızlar ya benim aşağı taraf biraz kızarmış ve iki gündür kaşınıyor mantar mı oldu yaaa
olabiliiiirr doktoruna danış canım çok rahatsız ediyorsa iltihap falan olmasın ilaç veriyorlarKızlar ya benim aşağı taraf biraz kızarmış ve iki gündür kaşınıyor mantar mı oldu yaaa
Hayır aksine iyi gelir canm iç çamaşırını ütüleyip giy oda iyi geliyor yada batikonla silmekSirkeli suyla silsem sıkıntı yaratır mı ki sizce
bence danışmadan bir şey yapma kuzu çok riskli dönemlerimiz dikkat etmek lazımSirkeli suyla silsem sıkıntı yaratır mı ki sizce
Aslina bakarsan mutlumuyum ASLA ama işin su yönü beni cok cekiyor erkek egemenliginin olduğu bir sektörde kadın olarak karşılarına geçip teknik konusabilmek sanirim bu yönü beni etkiliyor ayy bende ik ci olmak isterdim biliyo musun sanki daha bana gore bir ara online egitim sertifika fln aldim biryerinden girerim belki diye ama o sira buraya baslayinca yalan oldu hayallerişin içine girince pratikte öğrenilmeyecek iş yoktur illaki öğrenirsin önemli olan ilgi aslında mutlu çalışmak için demekki seni bir yerden yakalamış ki çalışıyorsun hala canım bende ik yöneticisi olmasam heralde yedek parça veya araç aksesuarları falan satabilirdim o derece ilgiliyim
Bir sertlik bisey varmi yoksa pişik mi oldu acabaKızlar ya benim aşağı taraf biraz kızarmış ve iki gündür kaşınıyor mantar mı oldu yaaa
benim meslek tam bize göre detay işi kadınların daha başarılı olduğu bi alan eğitimin cebinde dursun ilerde sıkılırsan sektör değiştirirsinAslina bakarsan mutlumuyum ASLA ama işin su yönü beni cok cekiyor erkek egemenliginin olduğu bir sektörde kadın olarak karşılarına geçip teknik konusabilmek sanirim bu yönü beni etkiliyor ayy bende ik ci olmak isterdim biliyo musun sanki daha bana gore bir ara online egitim sertifika fln aldim biryerinden girerim belki diye ama o sira buraya baslayinca yalan oldu hayaller
Yok canısı dışarı bölge kırmızı aslında benim yüzümden de olmuş olabilir tuvaletten çıkmıyorum günden bilmem kaç defa siliyorum fitil çıkınca temizlemek için yine siliyorum yani silerek de yapmış olabilirim çok şükür içeri tarafla bi ilgisi yok hissediyorum bunuolabiliiiirr doktoruna danış canım çok rahatsız ediyorsa iltihap falan olmasın ilaç veriyorlar
yani silmek bence de iyi gelir bi süre ütülesem iyi olur evetHayır aksine iyi gelir canm iç çamaşırını ütüleyip giy oda iyi geliyor yada batikonla silmek
Allahım yardımcımız olsun Durduk yere bi de bu çıktıbence danışmadan bir şey yapma kuzu çok riskli dönemlerimiz dikkat etmek lazım
yok canısı sertlik bişey yok baktım iyice etraf kızarmış etraftan kastım tövbe biz burda biz bizeyiz söylim dur kabak çiçeği gibi açılan kısmın etrafıBir sertlik bisey varmi yoksa pişik mi oldu acaba
Ya ben direk insanlar iletisimde oldugum sektorleri istemiyorum aslında artik cok yoruldum insan cok yoruyor hele sikayet keske müzede ya da kütüphane de calisabilsem ikiside sessizlik gereken iki yerbenim meslek tam bize göre detay işi kadınların daha başarılı olduğu bi alan eğitimin cebinde dursun ilerde sıkılırsan sektör değiştirirsin
O zaman mantar degildir bence pişik gibi bişey olmuştur sicak fitil hepsi etken fitil koymayacaksan bir sure donsuz gez biraz rahatlasinYok canısı dışarı bölge kırmızı aslında benim yüzümden de olmuş olabilir tuvaletten çıkmıyorum günden bilmem kaç defa siliyorum fitil çıkınca temizlemek için yine siliyorum yani silerek de yapmış olabilirim çok şükür içeri tarafla bi ilgisi yok hissediyorum bunu
yani silmek bence de iyi gelir bi süre ütülesem iyi olur evet
Allahım yardımcımız olsun Durduk yere bi de bu çıktı
yok canısı sertlik bişey yok baktım iyice etraf kızarmış etraftan kastım tövbe biz burda biz bizeyiz söylim dur kabak çiçeği gibi açılan kısmın etrafı
Bir hafta daha kullanıcam fitilciğimiyine de donsuz gezebilirim kiO zaman mantar degildir bence pişik gibi bişey olmuştur sicak fitil hepsi etken fitil koymayacaksan bir sure donsuz gez biraz rahatlasin
Ama nasıl tatlı tatlı kaşınıyor var ya
Bak ben anladim ama bir ad bulamiyom bu duruma tek çözüm donsiz gezmek havalandirmak kasintiya da iyi gelir temiz su ile yıkayıp havalandirBir hafta daha kullanıcam fitilciğimiyine de donsuz gezebilirim ki