Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman gıdecegımde bellı degılkı :)Sen bu gittiginde keseyi de gorursun kuzum
henuz yok kuzumArkadaşlar regl bitimi ben Ovülasyon test yapmaya başladım suan da yumurtlama gözükmüyor değil mi ilk defa yaptığım için sizlere sormak istedim daha iyi bilirsiniz
Eki Görüntüle 3204087
Pazar ve Pazartesinin testleriydi canım. Belirti sayılır mı bilmiyorum belki de adet öncesidir ama kasıkta bayağı batmalar ve hafif bacak ağrıları, bel ağrım var. Ama çok uzun yolculuk yaptık cumartesi ondan olabilir
Yaa baya belli canımm.. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah koyulaştıgını görürsün bence tam net çıkması için bi kaç gün bekle insan çok üzülüyor çünkü.. maalesef benim böyle belirgin değil kendimi kandırıyorum ben..
ben dün gece yaptım yine dayanamadım yine silik hatta bu sefer daha silikti sanki ben elendim belki de kimyasal oldu cünkü cok kötü kasığım ağrıyo bacagıma belime vuruyo sağ taraf hala hastalanmadım.. bir hafta gecikme olursa doktora gidicem artık canım.test yaptınız mı kızlar
hayırlısı olsun kuzum o zman ınsallah :)ben dün gece yaptım yine dayanamadım yine silik hatta bu sefer daha silikti sanki ben elendim belki de kimyasal oldu cünkü cok kötü kasığım ağrıyo bacagıma belime vuruyo sağ taraf hala hastalanmadım.. bir hafta gecikme olursa doktora gidicem artık canım.
sağol kuzum tşk ederim hepimiz için inşşşhayırlısı olsun kuzum o zman ınsallah :)
Brn cuma gorur muyum acabane zaman gıdecegımde bellı degılkı :)
bence keseyı gorursun kuzum ben suan cok merak ıcındeyım ya bugun gıdecektım ne guzelBrn cuma gorur muyum acaba
Ben yaptım kuzum pozitif gördüm ve hemen kan verdim az öncesağlık ocağına verdim acaba ne zaman çıkar çok heyecanlandımtest yaptınız mı kızlar
Maşallah ne güzel çıkmış kaç gün geciktinizKızlar bugün kaset test yaptım hatta güvenemedim 2 tane yaptım. Birinin markası bebe time diğeri fortune. Böyle görünce hemen sağlık ocağına gidip kan verdim, inşallah sonuçlar da güzel çıkar
Eki Görüntüle 3204115
Maşallah reflin kaç gün geçmiştiKızlar bugün kaset test yaptım hatta güvenemedim 2 tane yaptım. Birinin markası bebe time diğeri fortune. Böyle görünce hemen sağlık ocağına gidip kan verdim, inşallah sonuçlar da güzel çıkar
Eki Görüntüle 3204115
4+3 olaxak cumabence keseyı gorursun kuzum ben suan cok merak ıcındeyım ya bugun gıdecektım ne guzel
İşte orada çok hassas durumlar var. Mesela çatlama dediğimiz şey tıbbi olarak aslında yumurtanın yumurtadan çıkması oluyor. Bu yumurta bazı kişilerde 6 saat yaşayabiliyor bazı kişlerde 36 saat yaşayabiliyor. O yüzden pik görüldüğünde mutlaka ilişkiye başlanmalı.Ama aşılamayı falan çatlatma iğnesinden 36-40 saat sonra yapiyolar ya yani yumurta çatladigi zaman onun için dedim.pik yaptığında yumurta henüz atılmamış yani döllenemez oluyor
Akşama hastalandım canım nasıl değil mışBunda göremedim ben maalesef, ancak sen görüyor olabilirsin ve fotoğraf çekiminden ötürü ekrana yansımamış olabilr. YArın sabah haberiniz bekliyoruz
Ayyy hadi gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallahKızlar bugün kaset test yaptım hatta güvenemedim 2 tane yaptım. Birinin markası bebe time diğeri fortune. Böyle görünce hemen sağlık ocağına gidip kan verdim, inşallah sonuçlar da güzel çıkar
Eki Görüntüle 3204115
Hiçççç sıkıntı yapma, içini ferah tut. Eğer bir şey olmuyorsa tam zamanı değildir. Allahım en hayırlısını versin en hayırlı zamanda. MArt ayı senin ayın olacakAkşama hastalandım canım nasıl değil mış