- 2 Şubat 2023
- 180
- 399
Bat cumartesiydi, 4 gün sayılırMaşallah ne güzel çıkmış kaç gün geciktiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat cumartesiydi, 4 gün sayılırMaşallah ne güzel çıkmış kaç gün geciktiniz
300 cıvarı kesın cıkar bence :)Kızlar bugün kaset test yaptım hatta güvenemedim 2 tane yaptım. Birinin markası bebe time diğeri fortune. Böyle görünce hemen sağlık ocağına gidip kan verdim, inşallah sonuçlar da güzel çıkar
Eki Görüntüle 3204115
Bat Cumartesiydi 4 gün sayılırMaşallah reflin kaç gün geçmişti
ben bugun 4+4 um gıtmıs olsaydım bugun doktora sana onden bı bılgı verırdım4+3 olaxak cuma
Amin canım ya inşallah hepimiz alalımAyyy hadi gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallah
Olur mu dersin o kadar300 cıvarı kesın cıkar bence :)
Maşallah maşallahBat Cumartesiydi 4 gün sayılır
Gerçekten yemek yerken, sıcak evimizde otururken, sıcak yatağımızda yatarken utanır olduk. Vicdanen hiç rahat değiliz. Allahım hepsinin yardımcısı olsun.Kızlar pozitifbiri ve Sirius2023
Deprem bölgesindeler
Rabbim yardımcıları olsun
Anneler grubundan öğrendim
Ozlemı bılıyorum konustum bende sırus u bılmıyordumKızlar pozitifbiri ve Sirius2023
Deprem bölgesindeler
Rabbim yardımcıları olsun
Anneler grubundan öğrendim
Daha fazlası bıle gelebilir kuzum masallahOlur mu dersin o kadar
E bu yakında okula başlayacak gibi duruyoBende doktora gıdemedım kendımı oyalıyorum ıste yumurtlama sonrası 21.gun
Maşallah bizlere dua edin hamişlerin duaları kabul olurmuşBende doktora gıdemedım kendımı oyalıyorum ıste yumurtlama sonrası 21.gun Devakus
hayırlı olsun canım yarın çıkar sonucun inşallah güzel bir değer gelir. sağlıkla kucagına almak nasip olsunBen yaptım kuzum pozitif gördüm ve hemen kan verdim az öncesağlık ocağına verdim acaba ne zaman çıkar çok heyecanlandım
ya kuzum yabancılarda hep 21.gune kadar test yapmıs onların boyle vıdeoları var benımde evde test olunca bı yapıım dedım :)E bu yakında okula başlayacak gibi duruyo
hayırlısı ıle inşallah en tez vakıtte saglıkla gelsin birtanemMaşallah bizlere dua edin hamişlerin duaları kabul olurmuş
Cumaya kadar gitmezsdn ben sana bilgi veririm kuzumben bugun 4+4 um gıtmıs olsaydım bugun doktora sana onden bı bılgı verırdım
Valla kımse randevusunu ıptal etmıcek gıbı duruyor senden haber beklıcem ben bellıCumaya kadar gitmezsdn ben sana bilgi veririm kuzum
Tamam canımsevayd canım ben adet oldum beni kırmızıla