- 7 Kasım 2022
- 3.135
- 5.793
Canım iğnenin 12.günü çatlamanın yani 36.saat demesinin 10.günü sabah erken gebelik yaptım tertemiz. Hayırlısı olsunsevayd canum nasılsın iğnenin kaçıncı günü varmı bişeyler çok giremedim paylaştıysan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iğnenin 12.günü çatlamanın yani 36.saat demesinin 10.günü sabah erken gebelik yaptım tertemiz. Hayırlısı olsunsevayd canum nasılsın iğnenin kaçıncı günü varmı bişeyler çok giremedim paylaştıysan
Aynen kuzum devam bakalım belli olmazCanım iğnenin 12.günü çatlamanın yani 36.saat demesinin 10.günü sabah erken gebelik yaptım tertemiz. Hayırlısı olsun
Takvimim var orada döngüyü 25 gösteriyor anlamadım
Öyle canım hayırlısı neyse o olsunAynen kuzum devam bakalım belli olmaz
Çok amin inşAllah, Allah kalanlara sabır göçük altındakilere dayanma gücü versinmerhaba arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun büyük korku yaşadık rabbim enkaz altındakilerin yardımcısı olsun vefat edenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum bol bol dua edelim inşallah rabbim oradaki kurtarma ekiplerine güç kuvvet versin
Şimdi anlaştık o zaman )) sat son adet tarhinin ilk günü oluyor canım o zaman tamam oluyor30 ocak bitişi canım
Amin inşallahÇok amin inşAllah, Allah kalanlara sabır göçük altındakilere dayanma gücü versin
şubat 8 adet günüm dün yine test yaptımsevayd benide eklermisin Ocak 24 çatmalatma iğnesi vuruldum dr. Verdiği günlerin sadece 2 gününü değerlendirdik iğneden 12 gün sonra ve 13 gün sonrası test yaptım
Eklerim canım bat ı kaç yazayım bu arada testlerin pozitif gibi duruyorsevayd benide eklermisin Ocak 24 çatmalatma iğnesi vuruldum dr. Verdiği günlerin sadece 2 gününü değerlendirdik iğneden 12 gün sonra ve 13 gün sonrası test yaptım
Bu normal kaset test mişubat 8 adet günüm dün yine test yaptım
8 Şubat bat normalde ama iğneden dolayı gecikme olur mu bilmiyorum ilk ayım biraz tecrübesizimEklerim canım bat ı kaç yazayım bu arada testlerin pozitif gibi duruyor
Erken gebelik testi buBu normal kaset test mi
Hayırlı olsun inşallah testler pozitif görünüyorsevayd benide eklermisin Ocak 24 çatmalatma iğnesi vuruldum dr. Verdiği günlerin sadece 2 gününü değerlendirdik iğneden 12 gün sonra ve 13 gün sonrası test yaptım
Aynı durumdayız benim pazar ve Pazartesi yaptığım erken gebelik testleri çok silik çıktı. Kaset test aldım ama yapmaya korkuyorumben doğum kontrol hapını bu ay bıraktım günü gününe olan reglim gecikti 3 gündür. Silik çizgi görüyorum ama kendimi kandırdığımı düşündüğüm için size sorayım dedim adet olmam gereken gün pembe akıntı oldu sonra kahveye döndü bugün 3. gün toplamda 3 kez falan.. en son akşam yaptım ama herkes şikayetçi bu testten daha da yapmam :)
Gerçekten mi iğne etkisi değildir dimiHayırlı olsun inşallah testler pozitif görünüyor
Sanmıyorum gebelik var gibi duruyor bence yarın kan verin hemen kesin sonuç verirGerçekten mi iğne etkisi değildir dimi