- 16 Kasım 2022
- 496
- 1.227
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardım etsin sizlere canımBiz bu soğukta dışardayız Allah yar ve yardımcımız olsun Allah korusun
Bu gün bende bunu düşündümHepimize çok geçmiş olsun haberleri izlemekten kafayı yemek üzereyim.Bu kadar anne olma hevesiyle yaşarken bugün aklıma gelen şu oldu biz bu dünyada bebeklerimizi nasıl koruyacağız Allahım sen yardım ettttt
Bir şeye ihtiyacın var mıBiz bu soğukta dışardayız Allah yar ve yardımcımız olsun Allah korusun
Arabadayız eve giremiyoruz bataniye Mont belediye yardımlarını bekliyoruzBir şeye ihtiyacın var mı
Çok yardım yaptık belediyelere bugün inşallah en kısa sürede ulaşır dualarımız sizinle keşke elimizden daha fazla şey gelseArabadayız eve giremiyoruz bataniye Mont belediye yardımlarını bekliyoruz
Ay Allahım yardımcısı olsun
Ben izlemeyi son iki saattir bıraktım ağla ağla helak oldum Allah yardım etsin hepsine inşallah
Rabbim sabırlar versin inşallah bu günlerde geçecek arkadaşım rabbim ailene ve tüm disarda kalanlara yardım etsin cok zor
Allah razı olsun kızlar. Çok zor. Psikolojim falan kalmadı altüst oldu. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu arada yazdım mı hatırlamıyorum arkadaşım ve bebeği kurtuldular çıkarıldılar enkazdan şükürler olsunEvet hatay çok kötü enkaz altında tanıdıgımız 2 kişi ölü çıktı biride bulunamıyor canım çok zor çok zor allahım yardımcımız olsun dua edin canım
Cok gec cikiyorSaglik ocaginda neden yaptırmıyorsun canim?
Medinaca da canimHangi hastaneden aldilar bende sordum 1500 dediler
Arkadasimin ailesi hatayda orasi da cok kotu diyorlar ev falan kalmamisEvet hatay çok kötü enkaz altında tanıdıgımız 2 kişi ölü çıktı biride bulunamıyor canım çok zor çok zor allahım yardımcımız olsun dua edin canım
Dun gece yataga yattım uyuyamıyorum insanlar aklıma gelıyor sogukta enkazda kalbım okadar sıkıstı daraldım kı içim icler acısı türkiyemin halını gordukce , elbistanda bı anne bebek vardı bebek donarak olmus kurtulamamıs kahroldum kahroldum bakmayacagım dıyorum ama kendımı yıne ıcınde buluyorumKızlar girmiyorum gruba çok kötüyüm bu olaylar beni çok tetikledi. Elimden gelen yardımı yapıyorum Allah ım hepinize yardım etsin ilaçlarla ayakta duruyorum antidepresan bile sakinleştirmiyo beni. Çok dua ediyorum hepiniz için. Elimden anca bu kadarı geliyo. Keşke oraya yardıma gidebilsem de bi taş da ben kaldırsam o enkazlardan kahroldum
Kızlar girmiyorum gruba çok kötüyüm bu olaylar beni çok tetikledi. Elimden gelen yardımı yapıyorum Allah ım hepinize yardım etsin ilaçlarla ayakta duruyorum antidepresan bile sakinleştirmiyo beni. Çok dua ediyorum hepiniz için. Elimden anca bu kadarı geliyo. Keşke oraya yardıma gidebilsem de bi taş da ben kaldırsam o enkazlardan kahroldum
Gerçekten çok zor Allah hiç kimseye yaşatmasın yarabbim enkaz altında kalanların Allah yardımcısı olsunDun gece yataga yattım uyuyamıyorum insanlar aklıma gelıyor sogukta enkazda kalbım okadar sıkıstı daraldım kı içim icler acısı türkiyemin halını gordukce , elbistanda bı anne bebek vardı bebek donarak olmus kurtulamamıs kahroldum kahroldum bakmayacagım dıyorum ama kendımı yıne ıcınde buluyorum
Sen hangı sehırdesın canım benım hava sartları suan okadar kotukı cok üzülüyorumallah herkese yardımcı olsun cok zor dünden beri kendime gelemedim uyku uyuyamadık abimler antepte dışarda kaldılar adanada akrabalarımız hep dışarda ne gidebiliyoruz ne yardım edebiliyoruz depremleri bizde hissediyoruz burda kar 1 metreyi gecti dışarıda cıkamıyoruz
ben bingöldeyim canım hatta ilçedeyimSen hangı sehırdesın canım benım hava sartları suan okadar kotukı cok üzülüyorum
hangi il ve ilçedesiniz İzmir'den yardımlarımız çıktı. Bir kaç saat içinde ulaşmış olur. Allah yardımcınız olsun .Arabadayız eve giremiyoruz bataniye Mont belediye yardımlarını bekliyoruz
anladım kuzum burda kar suan cok fazla degıl ama tr de genel olarak kar tıpı yogunlugu var dıkkat edın kendınıze sızdeben bingöldeyim canım hatta ilçedeyim