Ben 28-30 günde bir oluyorum benim o kadar kısa sürmez canım 3 gün aktif kanıyorum sonra lekelenmem devam ediyor o yüzden bi 7 gün bekliyorum akıntım normalleşince evet beraber takip edelimYaa ama çok sevindim sende 28 günde bir mi oluyorsun bende öyleyim iyi oldu bak hergün takip edelim düzenli her güm ateş ölçelim :) benim çarşamba bitiyor perşembe günü başlamayı düşünüyorum bu ay bi dolu bir boş
Evet bende onlardan öğrendim reglim yeni bitti hemen başladımEvet benimde artık ateş takip ediyorum teste ovülasyon zamanı yapmıyorum bıkıyorum sürekli onunla uğraşmaktan bide sonu hüzünlü olur diye korkuyorum ateş süper şak diye belli ediyor sağolsun arkadaşlarımdan
Benimde ikinci günü yarısı bitiyor :) hepimize hayırlı gelsin bu ay inşEvet bende onlardan öğrendim reglim yeni bitti hemen başladım
İnşAllahhhh güzel haberlerle gelelimBenimde ikinci günü yarısı bitiyor :) hepimize hayırlı gelsin bu ay inş
Ben hiç bilmiyorum kuzum hi yaptırmadık hatta bu nasıl yapılıyor ki ? Onu bile bilmiyorum:/Kızlar anlayan var mı eşimi bugün ürolojiye götürdüm sperm testi için ama sperm sayısını göremiyorum doktoru her şey normal demiş ama neye göre anlamadım yani ben anlayan varsa yorumlayabilir mi
Ürolojide yapıyor sperm veriyor oraya onlarsa bakıyor hareketine, sayısına vsBen hiç bilmiyorum kuzum hi yaptırmadık hatta bu nasıl yapılıyor ki ? Onu bile bilmiyorum:/
Benim bugünden sonra yarın bi ped dolmaz bile ertesi günüde max 1 ped dolar biter , ilk iki gün benim baya bol bol gelir :) bekliyorum seni canımBen 28-30 günde bir oluyorum benim o kadar kısa sürmez canım 3 gün aktif kanıyorum sonra lekelenmem devam ediyor o yüzden bi 7 gün bekliyorum akıntım normalleşince evet beraber takip edelim
Hımm çabuk çıkıyor mu peki ? Makinası mı oluyor ki Rabbim herkese kolaylıklar versin inşallahÜrolojide yapıyor sperm veriyor oraya onlarsa bakıyor hareketine, sayısına vs
2 gün ilişki yapmamak gerekiyor odaya giriyor eşin mesela kendi kendini afadersin kaba boşaltıyor daha sonra hemen biri gelip alıyor laboratuarlarda bakıyorlar sabah gidiyorsun öğleden sonra hemen çıkıyor sonuçHımm çabuk çıkıyor mu peki ? Makinası mı oluyor ki Rabbim herkese kolaylıklar versin inşallah
Ya ben de çok anlamıyorum ama galiba ileri hareket olan mi önemliydiKızlar anlayan var mı eşimi bugün ürolojiye götürdüm sperm testi için ama sperm sayısını göremiyorum doktoru her şey normal demiş ama neye göre anlamadım yani ben anlayan varsa yorumlayabilir mi
Evet öyle duymuştum o önemliymiş bir de sperm sayısıYa ben de çok anlamıyorum ama galiba ileri hareket olan mi önemliydi
Bittikten sonra sende lekelenme olmuyor mu hiç benim il gün çok yoğun gelir ikinci gün yarı yarıya azalır 3. Gün damla damla gelir sonra bir gün gelmez sonra lekelenme gelir geçen ay 5. Gün kesilde galiba dedim birliktelik yaptık hıp sabahına lekelendim böyle oluncada korkuyorumBenim bugünden sonra yarın bi ped dolmaz bile ertesi günüde max 1 ped dolar biter , ilk iki gün benim baya bol bol gelir :) bekliyorum seni canım
İnternetten baktım biraz ileri hareket %32 altı az diyor eşinin %50 iyi gibi canımEvet öyle duymuştum o önemliymiş bir de sperm sayısı
Aşılamayacak bir sıkıntınız yok canım inşallah şifa olur bir an önce kavuşursunİki yıldır evliyiz biz bütün testleri geçen yıl yaptık eşimde sorun yok çok şükür ben pokos um maalesef geçen yıl mayisda 8 haftalık gelişmeyen bir gebelik yaşadım kürtajla aldı doktor ondan sonrada hiç olmadı şimdi tekrardan tedaviye başladık bakalım nasıl kismet
Evet sayısı görünmüyor ama diğer değerler iyi benim anladığım kadarıyla perhiz süresinin az olmasına rağmenKızlar anlayan var mı eşimi bugün ürolojiye götürdüm sperm testi için ama sperm sayısını göremiyorum doktoru her şey normal demiş ama neye göre anlamadım yani ben anlayan varsa yorumlayabilir mi
Canım bizim testlerimiz gibi işte bir laboratuvara gönderiyorlar orda bir odaya sokuyolar bunlarıHımm çabuk çıkıyor mu peki ? Makinası mı oluyor ki Rabbim herkese kolaylıklar versin inşallah
Stresli olur be adam için :) e o şeyler oksijenle birleşince ölüyor deniyor ya ondan canım makinamı dedim :)Canım bizim testlerimiz gibi işte bir laboratuvara gönderiyorlar orda bir odaya sokuyolar bunlarıen az 3 gün perhizle bir kaba koydurup sonra sonuçlarına bakıyorlar gayet basit bir işlem bikaç saate çıkıyor sonuçlar
Ya lekeleme azıcık olur ama bi kaç damla gelir o önemli değil benim içinBittikten sonra sende lekelenme olmuyor mu hiç benim il gün çok yoğun gelir ikinci gün yarı yarıya azalır 3. Gün damla damla gelir sonra bir gün gelmez sonra lekelenme gelir geçen ay 5. Gün kesilde galiba dedim birliktelik yaptık hıp sabahına lekelendim böyle oluncada korkuyorumbitincede yumurtlama masajı yapıyorum canım