Hemen bakıyorlarsa sıkıntı yok çiş gibi bekletilirse hepsi ölür2 gün ilişki yapmamak gerekiyor odaya giriyor eşin mesela kendi kendini afadersin kaba boşaltıyor daha sonra hemen biri gelip alıyor laboratuarlarda bakıyorlar sabah gidiyorsun öğleden sonra hemen çıkıyor sonuç
Hemen ordayken alıp cihazı makinası neyse artık işleme koyuyorlar canımStresli olur be adam için :) e o şeyler oksijenle birleşince ölüyor deniyor ya ondan canım makinamı dedim :)
Hmm anladım kuzum bilgilendirdiğiniz içinHemen ordayken alıp cihazı makinası neyse artık işleme koyuyorlar canım
Hatta öyle bir seçenekte varmış stres yapan falan varsa evi de yakınsa yapıp yarım saate getirin diye seçenekte sunuluyormuş
3a olmuş evet canım çatlamış değerlendir mutlakaArkadaşlar yumurtlama olmuş mu ilk defa deniyorum anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim3a olmuş evet canım çatlamış değerlendir mutlaka
Bak bak ay güldürdün beniYa lekeleme azıcık olur ama bi kaç damla gelir o önemli değil benim içinbam bam bam
8 Ocak da ben alayımŞubat ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
Eki Görüntüle 3187250
Ateş takibini paylaşmak isteyenler:
Anne adayı SAT BAT Durum @Aysegul6108 1 ocak 1 şubat @mutluanne2779 4 ocak 1 şubat @Tikabasa 2 ocak 2 şubat @aynurland 2 ocak 2 şubat @Eslinam19 4 ocak 3 şubat @trueliving_ 3 şubat L A L 1 ocak 4 şubat @canancan11 4 ocak 4 şubat @marilyn95 5 ocak 6 şubat @serenayal 6 ocak 6 şubat @Feyzacim 8 ocak 6 şubat D dra21 9 ocak 7 şubat L lavinya- 8 ocak 8 şubat @TASUU 8 ocak @mooncrown2001 23 şubat
Amin benim de 15 ocak evlilik yıldönümümdü belki bir ihtimal diyordum maalesef olmadıBu ay ki totemım de esımın ve benım dogum gunumuz olması18 subat ve 24 subat Oğlumun dogum gunune haberı gelemedı , bızım dogum gunlerımıze gelır ınşallah herkese bol şans,Rabbım bize de nasıp etsin inşallah
Ahh be canım insan üzülüyor öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı gelişine vurcaz artık taktik maktik yokBak bak ay güldürdün beni
İnşallah öyle olur canım da sen gebe olarak gelirsen daha güzel olurŞubat topigu açılmış bile.
İnşallah herkesin hamile kalacağı bir topik olur.
Benim de cuma belli olacak buraya transferim
Hoşgeldin canımmmm
Amin amin inşallah canımBu ay ki totemım de esımın ve benım dogum gunumuz olması18 subat ve 24 subat Oğlumun dogum gunune haberı gelemedı , bızım dogum gunlerımıze gelır ınşallah herkese bol şans,Rabbım bize de nasıp etsin inşallah
Çatlamış canım silikleşmişArkadaşlar yumurtlama olmuş mu ilk defa deniyorum anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba sat 9ocak bat 7 subat benide eklermisiniz. İnsallah subat bize ugurlu olsun yeni yil bize surprizler guzellikler getirsin aminnŞubat ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
Eki Görüntüle 3187250
Ateş takibini paylaşmak isteyenler:
sevayd 78e488 Ovulation charts on FertilityFriend.com Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Anne adayı SAT BAT Durum @Aysegul6108 1 ocak 1 şubat @mutluanne2779 4 ocak 1 şubat @Tikabasa 2 ocak 2 şubat @aynurland 2 ocak 2 şubat @Eslinam19 4 ocak 3 şubat @trueliving_ 3 şubat L A L 1 ocak 4 şubat @canancan11 4 ocak 4 şubat @marilyn95 5 ocak 6 şubat @serenayal 6 ocak 6 şubat @Feyzacim 8 ocak 6 şubat D dra21 9 ocak 7 şubat L lavinya- 8 ocak 8 şubat Papatyamaviss 8 ocak 8 şubat @TASUU 8 ocak @mooncrown2001 23 şubat
Papatyacığım hoşgeldin keşke gelmeseydin ama aminnnBu ay ki totemım de esımın ve benım dogum gunumuz olması18 subat ve 24 subat Oğlumun dogum gunune haberı gelemedı , bızım dogum gunlerımıze gelır ınşallah herkese bol şans,Rabbım bize de nasıp etsin inşallah
İnşallah gelmezsiinŞubat topigu açılmış bile.
İnşallah herkesin hamile kalacağı bir topik olur.
Benim de cuma belli olacak buraya transferim
Valla aynen bende öyle 3 aydır denemediğim kalmadı valla kocamda bunaldı artık şu jelden olur belki demiştim oda olmadı oy oy burda böyleyim ama içim kan ağlıyorAhh be canım insan üzülüyor öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı gelişine vurcaz artık taktik maktik yok