2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Evet aynıyız 5+6 da gittim en son. Hafta uyumu hakkında yorum yapmadı. 14 mm ölçtü keseyi. Normal dedi.
Bi daha ne zmn gidiceksiniz benim bu hafta kalp atışı görmek için muayenem. Çok tedirginim sürekli belirti yokluyorum benimde 3 düşüğüm var 4. Hamileliğim inşallah sağlıkla ilerleriz

Bi daha ne zmn gidiceksiniz benim bu hafta kalp atışı görmek için muayenem. Çok tedirginim sürekli belirti yokluyorum benimde 3 düşüğüm var 4. Hamileliğim inşallah sağlıkla ilerleriz
Perşembe günü kontrolüm. Ben de çok tedirginim. Belirti yok diye bile korkmaya başladım. Benim de bir düşük, bir kimyasal, bir negatif tüp bebek.Bu 4. Bekleyişim :) Bu konuda da benzermişiz :) umarım güzel haberlele sevinçlerimizi paylaşırız hepimiz

İnşallah güzel haberler paylaşalım bu hafta

Benim de bir düşük var ve belirtim yok. Ben de endişeleniyordum ama yalnız değilmişim İnşallah güzel haberler alırız
Dua et sadece düşük olsun ben gibi dış gebelik olmasın dua et ama umarım bebişin sağlıklıdır da bi şey olmasın tüpümün birini aldırmak zorunda kaldım

Kızlar selam bulantılarınız başladı mi benim 5. Haftanin bitimiyle hafif hafid başlamıştı. Bugün 6. Hafta bitti giderek artıyor uyurken bazen sanki gemide sallaniyormus gibi içim bulanıyor. Inşallah artmaz diye dua ediyorum. Yediğim hicbir şeyden zevk almıyorum sanki. Arkadaşlarımın dediğine göre biseyi yerken sürekli yüzümu eksitiyormusum

Kızlar benim sol bel tarafımda gebelik başından beri ağrı oluyor hafif hafif ama 2 gündür özellikle geceleri yatmaya yakın sol ayağımda karıncalanma oluyor. Aranızda olan varmı

Kizlar gunaydin ben dun doktora gittim. Lekelenme falan yasadigim için icim rahat etmedi.ultrasona girdim 6+3 tum 7+1 le uyumlu cikti bebegim zor da olsa karindan kalp atisini da duyduk kanama alanimiz kese disini cikan bi kanama da cikmadi sukur temmuzda gidecem bidahaki kontrole cok sukur icim daha rahat artik

Günaydın benimde tam 6. Haftada başladı dün azaldı demiştim bu sabah gözümü açar açmaz mide bulantım başladı benim midem boşken bulanıyor cnm hiç bi şey yemek istemiyo ama zorla ağzıma tuzlu bi şeyler tıkıştırıyorum. Bugün 6+6yım 7den çok korkuyorum

Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

6+0 dan günaydın siz böyle dedikçe ben de bu sabah hemen çubuk krakerle açtım gözümü, bi yandan yazılanları okurken bi yandan kemiriyorum :)
allahım inşallah bulantım olmaz amin.

aiy çok heyecanlı benim randevum da 6+5 te miniğimin kalp atışını duyarım inşallah :)
bi daha temmuzun kaçında gideceksiniz :)

Günaydın, güzel anneler
1 haftadır sabah uyanınca şiddetli bel ve içten gelen bir karın ağrısı yaşıyordum. Adetim de bugünle 2 gün gecikmiş olacaktı. Biraz önce gittim kaset test aldım. Silik çizgi çıktı. Bugün hekimler eylem yapıyor, bu yüzden yarın kan vermeye gideceğim . Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah Tüm bebek bekleyenlere ve isteyenlere Amin
Bu arada adet döngüm 28 gün. Sat 17 Mayıs, Bat 14 Haziran. Tahmini doğum da 21 şubata denk geliyor ama ilk bebeğimi sezaryen ile doğurduğum için yine sezaryen olurum.
Yarın netleşir inşallah sonucum

Eklentiler

• 7B77F537-BB7F-4E38-AE7C-F21EBEAA9352.jpeg
    198,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…