- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Bi daha ne zmn gidiceksiniz benim bu hafta kalp atışı görmek için muayenem. Çok tedirginim sürekli belirti yokluyorum benimde 3 düşüğüm var 4. Hamileliğim inşallah sağlıkla ilerlerizEvet aynıyız5+6 da gittim en son. Hafta uyumu hakkında yorum yapmadı. 14 mm ölçtü keseyi. Normal dedi.
Perşembe günü kontrolüm. Ben de çok tedirginim. Belirti yok diye bile korkmaya başladım. Benim de bir düşük, bir kimyasal, bir negatif tüp bebek.Bu 4. Bekleyişim :) Bu konuda da benzermişiz :) umarım güzel haberlele sevinçlerimizi paylaşırız hepimizBi daha ne zmn gidiceksiniz benim bu hafta kalp atışı görmek için muayenem. Çok tedirginim sürekli belirti yokluyorum benimde 3 düşüğüm var 4. Hamileliğim inşallah sağlıkla ilerleriz
İnşallah güzel haberler paylaşalım bu haftaPerşembe günü kontrolüm. Ben de çok tedirginim. Belirti yok diye bile korkmaya başladım. Benim de bir düşük, bir kimyasal, bir negatif tüp bebek.Bu 4. Bekleyişim :) Bu konuda da benzermişiz :) umarım güzel haberlele sevinçlerimizi paylaşırız hepimiz
Teşekkür ederim inşallahTabiki :) tebrik ederimsağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaAllah
İnşallah nasip kısmetÇok geçmiş olsun inşallah çok beklemeden yeri dolar sağlıkla sıhhatle
Dua et sadece düşük olsun ben gibi dış gebelik olmasın dua et ama umarım bebişin sağlıklıdır da bi şey olmasınBenim de bir düşük var ve belirtim yok. Ben de endişeleniyordum ama yalnız değilmişimİnşallah güzel haberler alırız
Ne manada bir belirttiCanım herhangi bir belirtin varmı
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla yeni bebişine kavuşursunDua et sadece düşük olsun ben gibi dış gebelik olmasın dua et ama umarım bebişin sağlıklıdır da bi şey olmasıntüpümün birini aldırmak zorunda kaldım
İnşallah bakalım nasip umarımÇok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla yeni bebişine kavuşursun
Günaydın benimde tam 6. Haftada başladı dün azaldı demiştim bu sabah gözümü açar açmaz mide bulantım başladıKızlar selam bulantılarınız başladı mi benim 5. Haftanin bitimiyle hafif hafid başlamıştı. Bugün 6. Hafta bitti giderek artıyor uyurken bazen sanki gemide sallaniyormus gibi içim bulanıyor. Inşallah artmaz diye dua ediyorum. Yediğim hicbir şeyden zevk almıyorum sanki. Arkadaşlarımın dediğine göre biseyi yerken sürekli yüzümu eksitiyormusum
Hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinKizlar gunaydin ben dun doktora gittim. Lekelenme falan yasadigim için icim rahat etmedi.ultrasona girdim 6+3 tum 7+1 le uyumlu cikti bebegim zor da olsa karindan kalp atisini da duyduk kanama alanimiz kese disini cikan bi kanama da cikmadi sukur temmuzda gidecem bidahaki kontrole cok sukur icim daha rahat artik
Tesekkur ederim kuzum cumlemize aminHayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
6+0 dan günaydın siz böyle dedikçe ben de bu sabah hemen çubuk krakerle açtım gözümü, bi yandan yazılanları okurken bi yandan kemiriyorum :)Kızlar selam bulantılarınız başladı mi benim 5. Haftanin bitimiyle hafif hafid başlamıştı. Bugün 6. Hafta bitti giderek artıyor uyurken bazen sanki gemide sallaniyormus gibi içim bulanıyor. Inşallah artmaz diye dua ediyorum. Yediğim hicbir şeyden zevk almıyorum sanki. Arkadaşlarımın dediğine göre biseyi yerken sürekli yüzümu eksitiyormusum
aiy çok heyecanlı benim randevum da 6+5 te miniğimin kalp atışını duyarım inşallah :)Kizlar gunaydin ben dun doktora gittim. Lekelenme falan yasadigim için icim rahat etmedi.ultrasona girdim 6+3 tum 7+1 le uyumlu cikti bebegim zor da olsa karindan kalp atisini da duyduk kanama alanimiz kese disini cikan bi kanama da cikmadi sukur temmuzda gidecem bidahaki kontrole cok sukur icim daha rahat artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?