2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yaa neden moralinizi bozuyosunuz ne güzel yolk gözükmüş kalp atışı için şu an erken ben 5+2 de yolk bile görememiştim minicik bi keseydi sadece şimdi bende acaba neden gözükmedi diye düşünüyorum

6+4 teyim tam 6+1de başladı

Çok fazla şey okuyup bilince acabalar kafamdan silinmiyor, aslında herkesin süreci zamanı bambaşka tadını çıkarıp akışına bırakmak gerekiyor Olumlu düşünmek gerek bu süreçte bebeklerimiz için

Ne güzel maşaAllah perşembe bende gideceğim duymaya kısmetse
Hepimiz inş duyalım biran önce kalp atışlarını herkese hayırlı olsun. Benim 2. Hamileliğim 12 aylık bebişim var yeni haber aldım keseyi ayrı kalp atısını ayrı gitmek istemedim. Bugün 5 hafta oldum. 7. Haftamda gideceğim biraz sabrediyorum heyecanla. Bir yandan evde bebiş peşinde koşuyorum benzer durumda anneler var mı:)

Ne güzel size zor ama az yaş aralığı işerde çok iyi oluyor arkadaş oluyorlar birbirlerine benim bir evladım var şükür 7 yaşında ama 16 haftalıkken bi kaybım var o nedenle daha sıkı tutuyoruz ama hayırlısıyla sağlıkla ilerler bu sefer sağlıkla kucağıma alırım bende hepimizde

Ben hala doktora gidemedim. Randevu bulmak imkansız gibi. Güç bela ayın 20sine alabildim. İki oğlum var. Şükür Rabbime. Bir kızım olur mu diye düşünmüştüm ama rüyalarımda gene oğlum oluyor. Adını da Kerem koyuyorum. Hayırlısı olsun bakalım. Geçmiyor günler..

İnş sağlıkla kucağımıza alalım hamilelik tedirginliklerle dolu bi de ben oğlanla tek ilgileniyorum gün içinde kucagıma alıyorum kacıyor yakalıyorum vs bez değişimi her sey bu ara dert. İns rahatlıkla atlatırım. Geçen yılın Haziran anneleri grubundaydım çok heyecanlı yeniden annelik ama benim için *2 zor evde 2 bebek olacak

Hellöööö,dilerim hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bıdıklarımızı
SAT: 14 Mayıs 2022
Beta: 9 Haziran 2022 | 101,5
Gebelik öncesi klomen ve estrofem kullandım ilk gebeliğim,inşallah bir sorun olmaz,biraz panik olmamak için birazda erken olduğu için henüz doktora gitmedim, sağlık ocağında genel kan verdim yarın tekrar randevum var, umarım güzel bir dönem geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…