Cnm karından ya da alttan bakması sorun değil ki bebek sağlıklı olsun yeter ki boşver takılma böyle şeylere. Kese büyümüş demiş işte ne güzel. Evham yapma bende 5+2 de gittim ta iki hafta sonraya çağırdı kalp atışı için 7+2 de gidicem yani ne kadar geç gidersek o kadar büyümüş olur bebiklerimiz stres yapma
Aynısından bende de oluyor bende sordum doktora endişe etme kan kırmızısı gördüysen sorun var yoksa yok dedi.
Ayh burası olmasa naparım acaba bana eşekten düşmüşü getirin dememişler boşuna
Günaydın kızlar durumlar nasıl benim midem çok bulanıyor dün evdeyken gayet iyidim bugün işte her yer kokuyor hele wcye giremiyorum aabahtan beri altıma edicem ama giremiyorum wcye girdiğim an öğürme geliyor psikolojik mi sizce evde neden bişey olmadı
Benimde miğdem bulanmaya başladı yavaştan durup dururken bulanıyor sabahları değilde geceleri daha çok bide yemek yediğim zamanlarda
Herkes kötü kokuyor bana, kendim hariç. Gıdaların kokusunda sorun yok bitek…
Benimde miğdem bulanmaya başladı yavaştan durup dururken bulanıyor sabahları değilde geceleri daha çok bide yemek yediğim zamanlarda
Herkes kötü kokuyor bana, kendim hariç. Gıdaların kokusunda sorun yok bitek…
Kontrole gittiğimde doktor üstüne basa basa bir kaç kez sordu bana bulantın var mı başladı mı diye. Sanırım bulantı olması iyiye işaretmiş öyle duymuştum.
Gerçekten kusturmuyor ama bir kere kusunca devamı geliyormuş
Selam arkadaşlar, bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Temmuz başında Ağrı dan İzmir e özel aracımızla seyahat etmeyi planlıyoruz. Aracı ben kullanacağım ama gerekirse 3 4 günde dinlene dinlene giderim diyorum. Gitmeden Dr a da danışacağım. Sizce tehlikeli olur mu yinede, o zamana 10 haftalık filan olacağım
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı, bebek ve yolk kesesi gözüktü herşey olması gerektiği gibi dedi doktorumuz. 5+4 günlük. Ama kalp atışını duyamadık haftaya cuma çağırdı çok net dinleriz dedi ben bugün duyarız diye düşünüyordum biraz moralim bozuldu. Hurma ve türk kahvesini yasakladı. Hurma sanırım düşük tehlikesini arttırıyormuş bilmiyorumdum ben sizler de bilmiyorsanız dikkat edin
Zor bir gün sizin için biliyorum. Şu anda ne durumdasınız bilmiyorum ancak size yazmak istedim. Umarım net bir bilgiye kavusmussunuzdur.
Gecen yaz 2 hafta hastaneleri yurt edindim dış gebelik mi kimyasal mi diye çok yıprandım. Sevincim strese kaygiya ve yorgunluga dönüştü. Sizi gönülden anlıyor ve içtenlikle sağlık, huzur ve ferahlik diliyorum. Umudunuzu yitirmeyin. Geçmiş olsun
Ya kusmaktan çok korkuyorum şimdilik sadece çok bulanırsa öğürüyorum bi tane türk kahvesi içtim şimdi iyi geldi türk kahvesi içmeyin yazmış bi hamik anne bi tanecikten bişi olmaz herlde
Ya kusmaktan çok korkuyorum şimdilik sadece çok bulanırsa öğürüyorum bi tane türk kahvesi içtim şimdi iyi geldi türk kahvesi içmeyin yazmış bi hamik anne bi tanecikten bişi olmaz herlde
Bende bi tane içiyorum çzellikle işyerinde ama hiç içmesek daha iyi tabi, kusmak berbat bişey arkasıda kesilmiyor bi başlıyorum 5 dakika, ama kusarken çok kasılıyorum ondan artık kusmamaya çalışacağım erken başladı bulanmalar siz kaç günlük hamilesiniz