• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar . Ben 1 haftadır malesef sürekli hastanedeyim serum takıyorlar.İshal ,kusma , şiddetli halsizlik çok perişan oldum 🥺Bugun zorunlu olarak antibiyotik başladılar 3 gün içmek zorundayım içim hiç rahat değil ama crp değerim 43 olmuş .Bebek iyi dedi çok şükür tekrar kalbini dinletti çok yorgun ve bitkinim kendinize bebişlere çok dikkat edin 🤲

Ama bi dakika sizin zaten kutu süt içmeniz gerek, Türkiye’de hayvancılıkta bakteri riski yüksek açıkta satılan sütleri almayın lütfen. Şuna dikkat edebilirsiniz ambalajlı sütler 2 tür işlemden geçiyor: ya uht ya pastörize. Pastörize olanları uht ye tercih edebilirsiniz. Pastörize süt hani 2-3 gün raf ömrü olup soğukta satılanlar. uht ise açılmadan 6 ay kadar dayananlar ve markette soğuk dolapta değil normal rafta duranlar. Laktozsuz uht var ama pastörize var mı bilmiyorum.
Canım çok haklısın ama tr de yoktu marketlerde o sütlerden. Yani soğuk raflarda pastörize süt diyo üstündeki yazı ama raf ömrü cok uzundu onların bile. Kıbrıstayım ben ve buradaki tüm marketlerde günlük pastörize süt var , günlük çıkıyor ve 5 gün ömrü var sadece. Oğlum içiyor benim. Belki arkadaş da bulamamıştır tabiki acıktkailerden almasa daha iyi olur hamile sonuçta

Merhaba kızlar . Ben 1 haftadır malesef sürekli hastanedeyim serum takıyorlar.İshal ,kusma , şiddetli halsizlik çok perişan oldum 🥺Bugun zorunlu olarak antibiyotik başladılar 3 gün içmek zorundayım içim hiç rahat değil ama crp değerim 43 olmuş .Bebek iyi dedi çok şükür tekrar kalbini dinletti çok yorgun ve bitkinim kendinize bebişlere çok dikkat edin 🤲
Geçmiş olsun salgın varmış galiba. Bende kullanıyorum antibiyotık hala. Geçen hamileliğimde de coook kullanmak zorunda kaldım. Bebeğe bi şey olmuyor canım için rahat olsun strese sokma kendini hiç. Enfeksiyonun varlığı, bundan haberinin olmaması ve tedavi edilmemesi ya da tedaviye vücudunun cevap vermemesi İnan ki çok daha kötü olurdu bebeğin ve senin sağlığın için. Acil şifalar diliyorum 💜🙏🏻

Geçmiş olsun salgın varmış galiba. Bende kullanıyorum antibiyotık hala. Geçen hamileliğimde de coook kullanmak zorunda kaldım. Bebeğe bi şey olmuyor canım için rahat olsun strese sokma kendini hiç. Enfeksiyonun varlığı, bundan haberinin olmaması ve tedavi edilmemesi ya da tedaviye vücudunun cevap vermemesi İnan ki çok daha kötü olurdu bebeğin ve senin sağlığın için. Acil şifalar diliyorum 💜🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım birde bebek sanırım bu hafta az gelişmiş 5 gün önce 8 haftalıktı bugun gittim 8+1 :( Ama iyi dedi çok şükür kendimi bi an önce toplamam lazım ilacı üç günden fazla içmeyeceksin dedi. Sanada çok geçmiş olsun 💐

İki ayın ortasında nasıl oldu
29 31 mayıs 1 ve 3 haziran günlerim. Hangi ayda hamile kaldıysan ona bak yaziyordu bir sitede 🤣 mayistakinde mi oldu hazirandakinde mi o kadarinda bilmiyorum tabiki 🤣🤣 sonra otomatikten hesapladım. Bu arada cin rus maya hepsi kiz diyor bana bugun hepsine baktım 🤣🤣🤣🤣🤣

Bende de çok yoğun sarı ve bazen yeşil akıntı var. Ağrı kaşıntı yoksa hiç sorun etmeyin. Gittim dr muayene etti kültür aldı ve temiz çıktı sanırım vücut hamileyken kendi üretiyor. Sadece bol su önerdi drum.
Allah evladiniz sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Peki kaçıncı haftadan itibaren başladı bu akintiniz?

Kizlar bu aksam ilk defa bir yemeğin tadı normal geldi ve doyana kadar yedim. Bunun icin duygulanıp ağlayacaktım neredeyse. Canımın çektiği şeylerin bile tadı yoktu bugüne kadar bu yemegi de yememek üzere bulanarak yapmistim. Tok olmak buyuk sıkıntı verdi vücuduma bu sefer ama mutluyum 🥰

Cok gecmis olsun canim. Insallah bir an once sağlığına kavuşursun. Doktorlar en gerekli müdahaleyi yapıyorlardır. Su anda ilac icmemen belkide bebege daha çok zarar verecektir. Keske hic gerek kalmasaydı ilaca ama bazan insanin elinde olmuyor.

Kizlar bu aksam ilk defa bir yemeğin tadı normal geldi ve doyana kadar yedim. Bunun icin duygulanıp ağlayacaktım neredeyse. Canımın çektiği şeylerin bile tadı yoktu bugüne kadar bu yemegi de yememek üzere bulanarak yapmistim. Tok olmak buyuk sıkıntı verdi vücuduma bu sefer ama mutluyum 🥰
Ay ben yemeğin tadını almadigim gibi birde kilo aldım . Nasıl mi oldu ? Acıkınca mide bulantısı ve kusma geldiği için mecbur yok durmam gerekiyordu. Yoksa mide asitinden artık ses tellerim boğazım kanıyordu. O kadar kötü bişey ki iştahsızlık varken yemek yemek

Kızlar kızzzlaaaar. 3 gündür özellikle akşamları başlayan iç yanmam var. Resmen kavruluyorum hep hararetliyim su içsemde geçmiyor. Gün içinde 2litreden fazla su iciyorumdur yani. Sizlerdede var mı böyle bir durum?
Ben 1 aydan fazladır öyleyim canım. Hep karpuz meyve suyu ,su ile serinlemeye çalışıyorum. Malum dondurma da yiyemiyorum pastörize edimis yumurta bulunmayan dondurma bulamıyorum çünkü. Meyveleri donduruyorum vişne erik üzüm onları yiyorum buz gibi

Ay ben yemeğin tadını almadigim gibi birde kilo aldım . Nasıl mi oldu ? Acıkınca mide bulantısı ve kusma geldiği için mecbur yok durmam gerekiyordu. Yoksa mide asitinden artık ses tellerim boğazım kanıyordu. O kadar kötü bişey ki iştahsızlık varken yemek yemek
Canim ben hep actim. Ac olduğum icinde midem surekli bulaniyordu. Kafami yerden zor kaldırdım. Bir iki lokma yiyip bırakıyordum. Yani oyle kilo alacak kadar yemek yemem hic olmadi. Yarim saati kurtaracak kadar yedim hep.
zayıfları hayatimda ilk defa anladim 🤣 bir insan nasıl yiyemez ki derdim 🤣🤣🤣🤣🤣

Saçını boyayan veya boyamayı düşünen var mı? Benim doktorum dahil bir çok doktor diplere çok gelmeden boyayabilirsiniz sorun yok diyor. Eşim korktuğu için beni de korkutuyor boyama diye. Düz bir renk olsa hemen boyayacağım da, saçlarımı beyaza kadar açtığım için işlem uzun sürüyor. Aynaya bile bakmak istemiyorum bu halimle. Siz ne diyorsunuz?
Canım hiç girme o topa. Ne olursa olsun kendi suclayacagin bir durum olmasın. Benim saçlarimda bembeyaz diplerim . Bandana şapka takıyorum. Çok sinir bozucu ama yinede boyamam

Canim ben hep actim. Ac olduğum icinde midem surekli bulaniyordu. Kafami yerden zor kaldırdım. Bir iki lokma yiyip bırakıyordum. Yani oyle kilo alacak kadar yemek yemem hic olmadi. Yarim saati kurtaracak kadar yedim hep.
zayıfları hayatimda ilk defa anladim 🤣 bir insan nasıl yiyemez ki derdim 🤣🤣🤣🤣🤣
Kız iyi olmuş sık sık az yemek. Ay ben ne yiycegimi de sasiriyirdum çünkü yemek yapmakta zorluk çekiyordum. Çeşidim az oluyordu aynı yemeği sürekli yiyemiyordum

Back