- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Yıkanmış olanlardan aldın sandım benYıkadım sirkeli suda beklettim şifa olsun hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıkanmış olanlardan aldın sandım benYıkadım sirkeli suda beklettim şifa olsun hepimize
Amiin şifa olsun bebelere löp löp et olsun böyle kolları bacakları tam mıncırmalık olsunYıkadım sirkeli suda beklettim şifa olsun hepimize
Yıkammıl dondurulmuşta ben yinede yıladımYıkanmış olanlardan aldın sandım ben
Ben de bunu sormaya geldim uzun süredir içmiyordum şimdi çok canım çekti bir fincan Türk kahvesi içmeye izin var mı ki?Kızlar günde kaç bardak kahve içiyosunuz? Hiç çay içmiyorum kahvede nadirdi ama şu iki üç hünde bulantılarım resmen geri geldi ve midemi bi tek kahve bastırıyor önceden soda iyi gelirdi artık o da kar etmiyor. Günde iki kahveye kadar sıkıntı değil diyor internette iki küçük fincan türk kahvesi içiyor musunuz sizde
canım benim doktorum günde 2 fincana kadar içebilirsin demiştiKızlar günde kaç bardak kahve içiyosunuz? Hiç çay içmiyorum kahvede nadirdi ama şu iki üç hünde bulantılarım resmen geri geldi ve midemi bi tek kahve bastırıyor önceden soda iyi gelirdi artık o da kar etmiyor. Günde iki kahveye kadar sıkıntı değil diyor internette iki küçük fincan türk kahvesi içiyor musunuz sizde
Allah korusun sen kendini bizden daha iyi bilirsin tabi için nasıl rahat edecekse öyle yap canımAman Allah korusun canım . Sakindigimdan değilde şimdiye kadar sakinmadiklarimdan pişmanlık yaşadım . Bende ters işliyor
Bir iki fincan içebilirsin dedmişti doktorum benim hiç canım istemiyor ya önceden delisiydimBen de bunu sormaya geldim uzun süredir içmiyordum şimdi çok canım çekti bir fincan Türk kahvesi içmeye izin var mı ki?
Superfresh in oluyor onlardan mi benimde alasim vardı çok faydaliymis hamilelikteYıkammıl dondurulmuşta ben yinede yıladım
Aynen canm ama tabiki tazesi gibi tadı olmuyorSuperfresh in oluyor onlardan mi benimde alasim vardı çok faydaliymis hamilelikte
Doktor günde 1 fincan içilebilir demişti.Ben de bunu sormaya geldim uzun süredir içmiyordum şimdi çok canım çekti bir fincan Türk kahvesi içmeye izin var mı ki?
Amin canımKolay değil canım, Allah zorunu kolaylaştırsın
Allah güç kuvvet versin hepimize
Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için testten sonra önce kese görmeye sonra kalp atışı duymaya gittim. Kalp atışı sonrası tüp bebek doktoru benimle işin bitti dedi başka jinekolog bulmalısın dedi, 9. Hafta yeni jinekologa gittim şimdi 13. Hafta başı kontrol var NİFTY de yapılacak bu haftada. Aslında 12. Hafta gitmeliydim de doktor izinliymiş. Siz de 12. Hafta ense ölçümü ikili test için gidebilirsinizKızlar ilk randevu sonrası doktora bir daha ne zaman gittiniz? Ne zamanlar gitmemiz lazım?
Ben ilk 6+5 te gittim kalp atışını duyduk, gördük. 7+2 gözüküyor dedi. Şuan 9+3 üz daha gitmedim. Yani 12. Haftada gitsem yeterli olur mu ? cevap için teşekkür ederimBen tüp bebek tedavisi gördüğüm için testten sonra önce kese görmeye sonra kalp atışı duymaya gittim. Kalp atışı sonrası tüp bebek doktoru benimle işin bitti dedi başka jinekolog bulmalısın dedi, 9. Hafta yeni jinekologa gittim şimdi 13. Hafta başı kontrol var NİFTY de yapılacak bu haftada. Aslında 12. Hafta gitmeliydim de doktor izinliymiş. Siz de 12. Hafta ense ölçümü ikili test için gidebilirsiniz
Benim mesela doktorum diyor 15 gun sonra gel iste 1 ay sonra gel gibi her sey yolundaysa 12. Haftada gidebilirsin kuzumBen ilk 6+5 te gittim kalp atışını duyduk, gördük. 7+2 gözüküyor dedi. Şuan 9+3 üz daha gitmedim. Yani 12. Haftada gitsem yeterli olur mu ? cevap için teşekkür ederim
Kesinlikle katılıyorum. Mesela en çok sevdiğim şey süzme Yoğurt tur meze filan yaparım hep yedim. Hamile kalınca çok canım çekti yedim sonra midem bulandı ondan sonra kutusunu görmek istemiyom.türk kahvesi ve çay birkaç fincan içilebiliyor kızlar. fazla kafeinden uzak durmak lazım. ben de bugün 2 fincan türk kahvesi içtim aralıklarla. ama eski tadı alamıyorum zaten gelen giden oldu diye içtim onlarla beraber.
benim gözlemim şu yönde; hamileliğimin başında hiçbir şey bilmezken ve midem bulanmaya başlamamışken ne yiyip ne içtiysem hep onlardan tiksindim. çok kahve içerdim tiksindim. o zaman yediğim yemekleri görmek bile istemiyorum.(bulgur pilavı-tavuk)
mesela şuan yavaş yavaş bişeyler yemeye başladım ama bu yemekleri görmeye tahammülüm yok
ben 11+5 im bugün gittim doktora 1 ay önce kalp atışı icin gitmiştim şimdi cok büyümüştü bence de hemen gitme tabi sen bilirsin ben doktorum izne çıkmasa daha geç gidecektim cinsiyeti de öğrenirim diye ama artık 1 ay sonraBen ilk 6+5 te gittim kalp atışını duyduk, gördük. 7+2 gözüküyor dedi. Şuan 9+3 üz daha gitmedim. Yani 12. Haftada gitsem yeterli olur mu ? cevap için teşekkür ederim
ayy süzme yoğurt ve meze benim de kırmızı çizgimdir. insan en çok da sevdiği şeylerden tiksinince üzülüyorKesinlikle katılıyorum. Mesela en çok sevdiğim şey süzme Yoğurt tur meze filan yaparım hep yedim. Hamile kalınca çok canım çekti yedim sonra midem bulandı ondan sonra kutusunu görmek istemiyom.