2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim önceki gebeliğimde fln da olmadı ama bi arkadaşım çok yaşadı bu sıkıntıyı. Kaçıncı haftadaydı bilmiyorum da İnan ki. Doktora danış bakalım ne diyecek. Magnezyumu artırır belki. Bu arada 4 çeşit magnezyum içeriği varmış. Magnezyum diasporal kullanıyordum ben mesela. Karnımda kasılma agrı olduğu zamanlarda aşırı iyi geliyordu. İmom in içindeki magnezyum değeri cok dusuk olunca pek fayda etmediği için ekstra alıyordum
Geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim kullandığım ilaç içeriğinde ki magnezyum yetersiz sanırım belki takviye verir ayrıca

Alaam ya içim bi tuhaf oldu İnan. Çok geçmiş olsun , Rabbim sabır versin. Çok üzüldüm.
Genetik testlerde fin da mı çıkmıyor neden böle olduğu

Allah yardımcın olsun canım benim unutma ki umut kesilmez allahtan. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah çok üzüldüm. Allahım tez vakitte sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah. Ümidinizi kaybetmeyin son şans diye birşey yok Her zaman şans sizinle olsun

Ben 8+3 üm. Bazen bende de oluyor bacak ağrısı. Ben çok zayıfladım belki ondandır bilmiyorum. Bir yerde okumuştum gebelik belirtisi olarak yazıyordu. Böle sanki bacağıma bişey çarpmışda sızlar gibi oluyor biraz ağrıyor geçiyor. Ağrı bileklerime doğru oluyor. Ben de vitamin kullanıyorum yine de bazı geceler oluyor böle.

Benimde çok ağrıyor ya
Dün gece bende perişan oldum eşim hep masaj yaptı bacaklarım kopuyor sandım

Benim geçen hafta sag bacağım nerdeyse bir gün ağrıdı. Ergenlik döneminde de çok yaşadığım icin hemen yatıp destekte yukarda tutmaya çalıştım. Öyle yapınca rahatladi ama yapmadığım zamanlarda ağrıyı hissettim. Öncesinde de tırnaklarım kısa olmasına rağmen kırılma olduğu icin kalsiyum a yordum ama salı dr görüşmemde sorucam tabii.

Son düzenleme:
Ben de huzursuz bacak sendromu oldu kızlar gece belli saatlerde oluyor deliriyorum hamilelikte çok artarmiş
Bende de var canım kaç gecedir doğru dürüst uyuyamıyorum gece kalkıp evin içinde dolaşıyorum uyku gözümden akıyor fakat vücudum uyumama izin vermiyor doktora sordum olabilir dedi ama ilaç onermedi

Canım merhaba, ortalıkta fena salgın var enfeksiyon olma ihtimalin yüksek bence.tahlil mutlaka yaptır. Dün bende öyleydim. Sabaha kadar çıkardım, ishal de cabası. Dayanamadım en son acile gittim bulantı için iğne vurdular su kaybından dolayı da serum taktılar. Ama tabi ki tahlilde enfeksiyon olduğu görülmesine rağmen gebelikten dolayı ilaç veremiyorlar bol su iç dediler. Ben dünden bu yana faydasını gördüm. Ateşim 37.5 üstüne çıktığında da parol içtim. düne göre daha iyiyim. En azından mide bulantım yok. Bol su iç. Terleyerek enfeksiyonu atmaya çalış. Çok geçmiş olsun.

Güzel anneler dün randevum vardı 8+2 olmuştum. Bebeği ilk kez kese içinde görmeyi ve artık kalp atışını duymayı çok isterdim. Ama bayram öncesi yaşadığım kanamada kese düşmüş, doktor kese yok deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim durumumda olanlara da tekrar anne olmayı nasip etsin dilerim. Kalbim bu grupta hep kalacak ama aynı sevinçleri yaşamak için doğru zaman değilmiş demek. Allah ne derse o olur ❤

Allah tekrar hayırlısıyla nasip eder inşallah canım umudunu kaybetme Allah büyük hiç beklemedigin anda güzel haberi alırsın inşallah

Merhaba arkadaşlar.araniza yeni katildim. Oncelikle hepinizi tebrik ederim .Rabbim saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah .ben 11.haftadayiim şuan.sizlere danışmak istediğim birşey var..mide bulantılarım çok fazla.fakat göğüs ağrım kesildi.yani bir kaç gundur hiç ağrı hissetmiyorum.sizlerde durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…