- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.054
- 198
Benim önceki gebeliğimde fln da olmadı ama bi arkadaşım çok yaşadı bu sıkıntıyı. Kaçıncı haftadaydı bilmiyorum da İnan ki. Doktora danış bakalım ne diyecek. Magnezyumu artırır belki. Bu arada 4 çeşit magnezyum içeriği varmış. Magnezyum diasporal kullanıyordum ben mesela. Karnımda kasılma agrı olduğu zamanlarda aşırı iyi geliyordu. İmom in içindeki magnezyum değeri cok dusuk olunca pek fayda etmediği için ekstra alıyordumGünaydın minnak annemeler. Benim gibi bacak ağrısı yaşayan var mı? Daha çok erkrn değil mi bugün 11. Haftamız bitti gece bacak ağrısından uyuyamadım hala da ağrıyor. Kullandığım multivitamin içerisinde magnezyum falan da var ama kalsiyu düşmüş olabilir mi yoksa normal mi bu durum
Teşekkür ederim kullandığım ilaç içeriğinde ki magnezyum yetersiz sanırım belki takviye verir ayrıcaBenim önceki gebeliğimde fln da olmadı ama bi arkadaşım çok yaşadı bu sıkıntıyı. Kaçıncı haftadaydı bilmiyorum da İnan ki. Doktora danış bakalım ne diyecek. Magnezyumu artırır belki. Bu arada 4 çeşit magnezyum içeriği varmış. Magnezyum diasporal kullanıyordum ben mesela. Karnımda kasılma agrı olduğu zamanlarda aşırı iyi geliyordu. İmom in içindeki magnezyum değeri cok dusuk olunca pek fayda etmediği için ekstra alıyordum
Geçmiş olsun canım
Alaam yaKızlar ben hastanedeyim birazdan kürtaj olucam. Kalbi durmuş yine bebeğimin. Yine aynı acı. Yüreğim cayır cayır. Dua edin bana. Bu bebek son şansımdı olmadı. Yaş sorunum var. Dua edin bana çok ihtiyacım var
Allah yardımcın olsun canım benim unutma ki umut kesilmez allahtan. Rabbim gönlüne göre versin inşallahKızlar ben hastanedeyim birazdan kürtaj olucam. Kalbi durmuş yine bebeğimin. Yine aynı acı. Yüreğim cayır cayır. Dua edin bana. Bu bebek son şansımdı olmadı. Yaş sorunum var. Dua edin bana çok ihtiyacım var
Genelde mg ayrı takviye veriliyor zaten canım şikayetin göre, doktoruna danışTeşekkür ederim kullandığım ilaç içeriğinde ki magnezyum yetersiz sanırım belki takviye verir ayrıca
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahKızlar ben hastanedeyim birazdan kürtaj olucam. Kalbi durmuş yine bebeğimin. Yine aynı acı. Yüreğim cayır cayır. Dua edin bana. Bu bebek son şansımdı olmadı. Yaş sorunum var. Dua edin bana çok ihtiyacım var
Ben 8+3 üm. Bazen bende de oluyor bacak ağrısı. Ben çok zayıfladım belki ondandır bilmiyorum. Bir yerde okumuştum gebelik belirtisi olarak yazıyordu. Böle sanki bacağıma bişey çarpmışda sızlar gibi oluyor biraz ağrıyor geçiyor. Ağrı bileklerime doğru oluyor. Ben de vitamin kullanıyorum yine de bazı geceler oluyor böle.Günaydın minnak annemeler. Benim gibi bacak ağrısı yaşayan var mı? Daha çok erkrn değil mi bugün 11. Haftamız bitti gece bacak ağrısından uyuyamadım hala da ağrıyor. Kullandığım multivitamin içerisinde magnezyum falan da var ama kalsiyu düşmüş olabilir mi yoksa normal mi bu durum
Benimde çok ağrıyor yaGünaydın minnak annemeler. Benim gibi bacak ağrısı yaşayan var mı? Daha çok erkrn değil mi bugün 11. Haftamız bitti gece bacak ağrısından uyuyamadım hala da ağrıyor. Kullandığım multivitamin içerisinde magnezyum falan da var ama kalsiyu düşmüş olabilir mi yoksa normal mi bu durum
Ne diyeceğimi bilemedim…Kızlar ben hastanedeyim birazdan kürtaj olucam. Kalbi durmuş yine bebeğimin. Yine aynı acı. Yüreğim cayır cayır. Dua edin bana. Bu bebek son şansımdı olmadı. Yaş sorunum var. Dua edin bana çok ihtiyacım var
Bende var huzursuz bacak sendromu ama su an icin artma olmadi ayda 1 yoklar umarim artmaz zaten cildirtiyo beniBen de huzursuz bacak sendromu oldu kızlar gece belli saatlerde oluyor deliriyorum hamilelikte çok artarmiş
Daha çok üst taraf mı ağrıyor sizide? Ben sağa sola dönmekten uyuyamadım sanki çürüdü bacaklarımBenimde çok ağrıyor ya
Dün gece bende perişan oldum eşim hep masaj yaptı bacaklarım kopuyor sandım
O nedir tam olarak nasıl bir rahatsızlıkBen de huzursuz bacak sendromu oldu kızlar gece belli saatlerde oluyor deliriyorum hamilelikte çok artarmiş
Benim geçen hafta sag bacağım nerdeyse bir gün ağrıdı. Ergenlik döneminde de çok yaşadığım icin hemen yatıp destekte yukarda tutmaya çalıştım. Öyle yapınca rahatladi ama yapmadığım zamanlarda ağrıyı hissettim. Öncesinde de tırnaklarım kısa olmasına rağmen kırılma olduğu icin kalsiyum a yordum ama salı dr görüşmemde sorucam tabii.Günaydın minnak annemeler. Benim gibi bacak ağrısı yaşayan var mı? Daha çok erkrn değil mi bugün 11. Haftamız bitti gece bacak ağrısından uyuyamadım hala da ağrıyor. Kullandığım multivitamin içerisinde magnezyum falan da var ama kalsiyu düşmüş olabilir mi yoksa normal mi bu durum
Wayyy ben Tr de öğretmenlik yaparken bu kadar tatile 2.bayram derdik ama simdi hastane işi olanlar icin durum pek öyle olmuyor tabii. İns en kısa zamanda rutine donersiniz.Bayram tatili 9 gün olduğu için kuzum
Bende de var canım kaç gecedir doğru dürüst uyuyamıyorum gece kalkıp evin içinde dolaşıyorum uyku gözümden akıyor fakat vücudum uyumama izin vermiyor doktora sordum olabilir dedi ama ilaç onermediBen de huzursuz bacak sendromu oldu kızlar gece belli saatlerde oluyor deliriyorum hamilelikte çok artarmiş
Canım merhaba, ortalıkta fena salgın var enfeksiyon olma ihtimalin yüksek bence.tahlil mutlaka yaptır. Dün bende öyleydim. Sabaha kadar çıkardım, ishal de cabası. Dayanamadım en son acile gittim bulantı için iğne vurdular su kaybından dolayı da serum taktılar. Ama tabi ki tahlilde enfeksiyon olduğu görülmesine rağmen gebelikten dolayı ilaç veremiyorlar bol su iç dediler. Ben dünden bu yana faydasını gördüm. Ateşim 37.5 üstüne çıktığında da parol içtim. düne göre daha iyiyim. En azından mide bulantım yok. Bol su iç. Terleyerek enfeksiyonu atmaya çalış. Çok geçmiş olsun.Hayırlı sabahlar kızlar 7+2 deyim. Normalde de çok sık midem bulanır o yüzden hamilelikte bugüne kadar bulanmaması tuhaf gelmişti ilk defa dün aşırı bulantım oldu çok afedersiniz sabaha kadar çıkardım gözümü açamadım su bile içsem çıkardım. Bugün gidip enfeksiyon için tahlil yaptırmayı düşünüyorum hatta serum falan taktırabilsem keşke. Sizlerin yazılarını da okumuştum bulantı kusma ile ilgili ama bu seviyede kusma bana biraz enfeksiyon gibi geldi. Aranızda enfeksiyon için tahlil yapan var mıydı?
Allah tekrar hayırlısıyla nasip eder inşallah canım umudunu kaybetme Allah büyük hiç beklemedigin anda güzel haberi alırsın inşallahGüzel anneler dün randevum vardı 8+2 olmuştum. Bebeği ilk kez kese içinde görmeyi ve artık kalp atışını duymayı çok isterdim. Ama bayram öncesi yaşadığım kanamada kese düşmüş, doktor kese yok deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim durumumda olanlara da tekrar anne olmayı nasip etsin dilerim. Kalbim bu grupta hep kalacak ama aynı sevinçleri yaşamak için doğru zaman değilmiş demek.Allah ne derse o olur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?