- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.741
Ben Yenimahallede oturuyorum ama mesafe sorunum yok. Çok uzak olmadığı sürece gidebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımYaa canım çok sevindim gözün aydınnn
Günaydınn gerçi öğle oldu ama Benim yemek kokusuna hassasiyet başladı ufaktanKizlaaar günaydın nasılsınız
Ohh hayırlı olsunGünaydınn gerçi öğle oldu ama Benim yemek kokusuna hassasiyet başladı ufaktan
Hadi inşallah güzel haberler ile gelKızlar doktora gidiyorum dua edin kalp atışını duyayim bebegimi göreyim
özel bi hastane coook luxe bir hastane beklemezsen 3 dogumdada gittigim doktorumu tavsiye ederim Taner akçal natomed hastanesi mamakta yorumlarini okumalisin internette doktorun. erkek doktor ama isinin ehli hem nazik hem butun sorulara acık herseyi ince detayina kadar takip eder. kendi arkadaslarimada tavsiyede bulunmustum. cumbur cemaat dogumlarimizi ona yaptirdik :)
Stres yaptin belki ondan yuksek çıktı birdenSağol canım, Allah razı olsun. Valla normalde yok ama şekerim 105 çıktı doktor çok panik oldu. Bugün yaptirmama kararı aldım ama şeker takibi yaptım. Bugün açlık şekerim 87 çıktı... Şeker yuklemesi hakkında güzel şeyler de okumadım açıkçası. O yüzden yapmak istemedim
O kadar dikkat etmedim canim olabilir listede var mi bkmak lazimArkadaş gebe mi @lotuscicek ben bunu hamile değilsin ve olmak için sordun sandım benim bahsettiğim rahim inceliği sorunum gebelik öncesi dönem hamile kalinca nar suyu içmedim hiç
Merakla guzel haberlerini bkliyoruz kac kacsin bugunKızlar doktora gidiyorum dua edin kalp atışını duyayim bebegimi göreyim
İnşallah canım haberlerini bekliyoruzKızlar doktora gidiyorum dua edin kalp atışını duyayim bebegimi göreyim
Aynen büyük ihtimal olabilirStres yaptin belki ondan yuksek çıktı birden
6+5 güzelimMerakla guzel haberlerini bkliyoruz kac kacsin bugun
Çok teşekkür ederim cevabın için. Ben bir araştırayım iyiyse. Mamak gidebilirim çok uzak değil.özel bi hastane coook luxe bir hastane beklemezsen 3 dogumdada gittigim doktorumu tavsiye ederim Taner akçal natomed hastanesi mamakta yorumlarini okumalisin internette doktorun. erkek doktor ama isinin ehli hem nazik hem butun sorulara acık herseyi ince detayina kadar takip eder. kendi arkadaslarimada tavsiyede bulunmustum. cumbur cemaat dogumlarimizi ona yaptirdik :)
Ya kotu olmuş... Zaten her şey pahalı bir de böyle olunca daha zor oluyorCildircam kizlar benim aslinda 20sinde ucretsiz kontrolüm vardi dr kongrede diye gidemedim bugun randevu verdiler şimdi ucret talep ediyolar neymis gün gecmis tamam ama benim yuzumden gecmedi ki onlar yüzünden gelemedim.