- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.621
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba bende yeniyim aranızda ilk çocuğum tahmini 23 ocak yaşım 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba bende yeniyim aranızda ilk çocuğum tahmini 23 ocak yaşım 23
Günaydıınn genel durum iyi fakat ruh hali berbat benim bir kaç gündür
Neden kuzu hayırdırGünaydıınn genel durum iyi fakat ruh hali berbat benim bir kaç gündür
Geçmiş olsun, salgın vardı bu aralar ya da hava değişikliğinden olduk hepimiz bende yeni atlattım hala etkisi var dikkat edinnKızlar ben günlerdir çok hastayım ilaçta kullanamıyorum dün bı serum yedim ama hiç fayda etmedi boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ölecem valla nefes alamıyorum
Sebepler var ama hamilelik psikolojisi mi diyeyim bilmiyorumNeden kuzu hayırdır
Canım al benden de o kadar. Sürekli belimde ve boslugumda ağrı oluyor. Gece ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum.Hanımlaaarr ne yaptiniz bakalimm? Ya benim belim ağrıyor özellikle sabahları uykudan kalkarken acaba yatış pozisyonumdan mi? Hic belim ağrımazdı benim.Var mi sizde de?
covid olabilir mi canım test yaptırdın mı? Covid ise ek takviye alman gerekebilir çünkü hamile olduğun için.Kızlar ben günlerdir çok hastayım ilaçta kullanamıyorum dün bı serum yedim ama hiç fayda etmedi boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ölecem valla nefes alamıyorum
2 covid atlattım aynı zamanda 2 aşımda var bilmiyorum ki yine covid micovid olabilir mi canım test yaptırdın mı? Covid ise ek takviye alman gerekebilir çünkü hamile olduğun için.
Güzel haberlerini bekliyoruz canimmmGünaydın arkadaşlar... Ben stresli ve heyecanlıyım doktor kontrolüm var. İnşallah bebeğimi ve kalp sesini duyarım
Benim bugün geri geldi bulanti gercekten bi gidip bi geliyo herhaldeBende de aynısı oldu hayırdır inşallah iştahlı bir şekilde yemek yedim
Günaydınnnn. İnşallah yarın güzel haberler veririimm yarin randevum var dr alttan muayenede israr ederse yaptirmicam karindan İnşallah duyarız kalp atışını. Yarin 6+5 olcamGunaydinn hanimlarr güzel haberler in geldigi bir hafta olsun insallahh herkes iyi mi bir ses verin
Viks var ya sıcak suya ondan koyup buharini solusan bi zarari olur mu acabaKızlar ben günlerdir çok hastayım ilaçta kullanamıyorum dün bı serum yedim ama hiç fayda etmedi boğaz ağrısı burun tıkanıklığı ölecem valla nefes alamıyorum
Ben de cuma günü 6+6 da gideceğim. Kalp atışlarını duyunca bize de yaz mutlu olalımGünaydınnnn. İnşallah yarın güzel haberler veririimm yarin randevum var dr alttan muayenede israr ederse yaptirmicam karindan İnşallah duyarız kalp atışını. Yarin 6+5 olcam
İnşallah canim yazarim. Vajinal duyulur da karindan duyulur mu acaba yoksa erken mi ki acabaBen de cuma günü 6+6 da gideceğim. Kalp atışlarını duyunca bize de yaz mutlu olalım
Benim deeeee öğürmekten kahvaltı zor hazırladım al sana bulantıBenim bugün geri geldi bulanti gercekten bi gidip bi geliyo herhalde
Taşınıyor musunDurum bildiriyorum kızlar
Evet canım, ya tayine gideceğim ya da başka bir semte taşınacağım. Eşimin işi için burda oturuyorduk ama ikimizde memnun kalamadık maalesefTaşınıyor musun