-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.421
Aynı sayılırız SAT ım 12 nisan 8 mayısta betahcg değerim 178 çıktı. 14 mayısta 1853 çıktı tek kese gördü doktorum ben de 5+4 teyimKızlarım merhaba son adet tarihin 13 nisan hamileliğimi 8 mayısta öğrendim adetime 1 hafta kala betam 33 çıktı yani şöyle 8 mayıs:33
20 mayıs:6893 kese göründü.5+3 günlük hamileyim.değerim yüksek mi çok ikiz gebelik olabilir miii??
Son adetin ilk gününü baz alıyorlar kuzum o yüzden happymom doğrudur diğerini bilmiyorum uygulamayıTeşekkür ederim bende happy Mom kullanıyorum, birde regli takibinden bakıyorum. Happy Mom da 5 haftalık Pepapp diye uygulamada 4 haftalık diye gözüküyordu merak ettimdoktora da sormayı unuttum o daha çok sağlıklı ilerlemesine önem veriyor onlarla alakalı açıklama yapınca ben kendimce merak ettim
Banu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum cnm memnunumKızlar hamilelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
Nerden yumurtladığının önemi yok canım cinsiyeti erkek belirliyor en güçlü sperm yumurtayı kandırıyorBirde bişey daha sorucam kızlar doktorum soldan yumurtladığımı söyledi.soldan yumurtlayınca kız diyorlar doğruluğu varmıdır sizce?hep sol kasığım ağrıyor.ve sol göğsüm büyük
Ona da bakayım birBanu çiftçinin uygulamasını kullanıyorum cnm memnunum
Darısı bize inşallahGünaydınnnn kızlarr6+1’de bugün kalp atışını duyduk
Tamam canım teşekkür ederimSon adetin ilk gününü baz alıyorlar kuzum o yüzden happymom doğrudur diğerini bilmiyorum uygulamayı
Canım alakası yok eşinden hangi kromozom gectigine bagli bebeginin cinsiyetiBirde bişey daha sorucam kızlar doktorum soldan yumurtladığımı söyledi.soldan yumurtlayınca kız diyorlar doğruluğu varmıdır sizce?hep sol kasığım ağrıyor.ve sol göğsüm büyük
Regliniz geçti mi? 2 katı olmuş ideal gözüküyor ama doktorunuza sorun istersenizKızlar 2 gün önce 17 bugün beta değerim 55 artış az mi ?
İki kat artmış canım iki gun sonra tekrar baktirirsin. Sat ne zaman?Kızlar 2 gün önce 17 bugün beta değerim 55 artış az mi ?
Bizim arkaslarda vardi 2 tane dogum ypti iğne vuruldu belli aylarda bildigim kadarıyla. Gayette saglikli sikntisiz gecti gebelikleri çocukları da oyle masallah gununde saglikli dogdular..Evet canım kan uyuşmazlığı malesef
Mesaj attım da daha cevap vermedi inşallah güzel şeyler söylerRegliniz geçti mi? 2 katı olmuş ideal gözüküyor ama doktorunuza sorun isterseniz
Aynen sorma yatılı misafir bile davet etti saolsun haftayaBiz hallederiz ne olursa olsun zaten onların gözünde
Sat yarın canımİki kat artmış canım iki gun sonra tekrar baktirirsin. Sat ne zaman?
Flo ama ingilizce herseyi.Kızlar hamilelik takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
İnşallahMesaj attım da daha cevap vermedi inşallah güzel şeyler söyler
Abartmış mı sanki birazAynen sorma yatılı misafir bile davet etti saolsun haftaya
Takip et canım iki gün sonra iki kat artmış olması gerekir. Duruma göre bir doktorla görüşürsün. İnşallah güzel haberler alırsınSat yarın canım
Benım adete 6 kala 100 cıvarındaydı canım tek gebelik. 33 normal gıbı geldı bana kızımda da bır hafta kala 26 ydı degerımKızlarım merhaba son adet tarihin 13 nisan hamileliğimi 8 mayısta öğrendim adetime 1 hafta kala betam 33 çıktı yani şöyle 8 mayıs:33
20 mayıs:6893 kese göründü.5+3 günlük hamileyim.değerim yüksek mi çok ikiz gebelik olabilir miii??