- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.241
Yaaaa yarın bende gidiyorum bakalım gözükecek miKızlar bugün 5+4 teben de kese gördüm şükür betama da tekrar bakıldı 8400 lerde çıktı sonuç iki hafta sonraya kalp atışı dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa yarın bende gidiyorum bakalım gözükecek miKızlar bugün 5+4 teben de kese gördüm şükür betama da tekrar bakıldı 8400 lerde çıktı sonuç iki hafta sonraya kalp atışı dedi doktor
Kesinlikle sıkışık git adam karnıma tutar tutmaz ultrasonu ben bile aha kese orda dedim sesli güldü doktorYaaaa yarın bende gidiyorum bakalım gözükecek mi
Evet evet onu biliyorum maşallah sıkışık olunca daha net gözüküyor sadece ben ters rahimim bende biraz daha geç gözüküyor sıkışık gidip dur vajinal bakalım derse bak cümbüşeKesinlikle sıkışık git adam karnıma tutar tutmaz ultrasonu ben bile aha kese orda dedim sesli güldü doktor
Kaç haftalıksınızBende duyarım inşallah
Müsade isterim ben valla ama şuan 2 farklı doktora göründüm ikisi de vajinal bakmadı şükürler olsun sorun da görünmüyor bundan sonrası takdiri ilahiEvet evet onu biliyorum maşallah sıkışık olunca daha net gözüküyor sadece ben ters rahimim bende biraz daha geç gözüküyor sıkışık gidip dur vajinal bakalım derse bak cümbüşe
Ben en son muayenemde öyle oldumEvet evet onu biliyorum maşallah sıkışık olunca daha net gözüküyor sadece ben ters rahimim bende biraz daha geç gözüküyor sıkışık gidip dur vajinal bakalım derse bak cümbüşe
Valla kesenin sağındaysa veya solundaysa diye tahmn yapıyolardı önceki grupta amin inşallahMaşallah darısı bizim başımıza. Bukadar minikken cinsiyet hiç bilmiyorum ben :) tahmin oluyormuymus
Yaa kaç haftalıksınnnYa ben siz kalp atışı duyduk dediğinizde bile gözüm doluyor kendimde ne olacağım böyle olursa
Benimki bakar keseyi görmek için adam 2 yıldır bekliyor bu an için benden heyecanlıMüsade isterim ben valla ama şuan 2 farklı doktora göründüm ikisi de vajinal bakmadı şükürler olsun sorun da görünmüyor bundan sonrası takdiri ilahi
Durun ben dayanamam der giderim zaten öyle olursa lavaboyaBen en son muayenemde öyle oldum
4+3 olacak yarın bi bakacak bakalımYaa kaç haftalıksınnn
Yaaa canım benim çok duygusal oluyor vallahi benimde gözlerim doldu o an video çekti eşim arada inanamıyorum açıp izliyorumYa ben siz kalp atışı duyduk dediğinizde bile gözüm doluyor kendimde ne olacağım böyle olursa
Keseyi görüpte ilk ultrason resmini eline alınca da çok duygulanıyor insan4+3 olacak yarın bi bakacak bakalım
Şu an sata göre 7+2 doktora gittiğimde tam 7 idi ama kese 6 haftalık dedi doktor ve kalp atışı karından duyamadık... Bakalım zor bir iki hafta bekliyor beniKaç haftalıksınız
Yaaa canım benim çok duygusal oluyor vallahi benimde gözlerim doldu o an video çekti eşim arada inanamıyorum açıp izliyorum
Kesinlikle öyle ben bir kez 9. Haftaya kadar gelebildim tabi sonrası olmadı öyle olunca daha bir heyecanlıyım daha bir duygusal geliyorKeseyi görüpte ilk ultrason resmini eline alınca da çok duygulanıyor insan
Bu örneği hep vereceğim bir bardak kola içtim diye ki daha o zaman pozitif haberi almamıştık esrar kullanmışım gibi başıma kakan bir eşim var bu arada benim diyetisyenim süt değil de yoğurt yemenin daha iyi olduğunu söylüyor bizim içinSlm kızlar eşimle şuan kavga halindeyiz zorlana süt icirmeye calisiyor midem almaz diyorum az az iç alır diyor çocuğuma dikkat etmiyorsun diyor sanki midem alsa içmeyecem. Sütü seviyordum aslında ama şimdi kokusuna bile tahammül edemiyorum.Birazdan imdat diye bağıracam pencereden az kaldı . Sizinde eşleriniz bukadr bunaltiyormu?
Esrar kısmına koptum kuzum yoğurt yerim ben de ama kefirin yeri ayrı tam bi probiyotik deposu kefir içmeyen varsa denesin yanında meyve ile deneyin tek başına tatsız gelebilirBu örneği hep vereceğim bir bardak kola içtim diye ki daha o zaman pozitif haberi almamıştık esrar kullanmışım gibi başıma kakan bir eşim var bu arada benim diyetisyenim süt değil de yoğurt yemenin daha iyi olduğunu söylüyor bizim için
İnşallah duyacaksınız sizde gerçekten 1 günün bile önemi büyük derlerdide inanmazdımŞu an sata göre 7+2 doktora gittiğimde tam 7 idi ama kese 6 haftalık dedi doktor ve kalp atışı karından duyamadık... Bakalım zor bir iki hafta bekliyor beni
yaa çok minik annesii inşallah sende görürsün hayırlısı ilee4+3 olacak yarın bi bakacak bakalım